Vodafone Cup Kayıtları Başlıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4961 defa incelendi
  • Puan : star star star star 140 incelemede 3,86 puan almıştır.
Vodafone, tüm futbolseverlere "şehrin için oyna!" Diyor

Sporun ve sporcunun yanında olan Vodafone Türkiye, Vodafone Cup ile futbolseverleri futbol coşkusunda buluşturmaya hazırlanıyor.

Aralık ayında başlayacak ve İzmir'de gerçekleşecek Türkiye finaliyle son bulacak turnuva için ön kayıt dönemi başladı. Kayıtlar 28 Kasım'da son buluyor.

Vodafone Cup'ta şampiyon olan takım, "Sporun Oscar'ları" olarak kabul edilen Laureus Dünya Spor Ödülleri Gecesi'nde dünyaca ünlü sporcular ile kırmızı halıda yürüyecek ve Vodafone World Cup'ta ülkemizi temsil edecek.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone'un desteğiyle hayata geçirilen Vodafone Cup için geri sayım başladı. Vodafone'un dünyanın spor alanında önde gelen uluslararası sivil toplum kuruluşlarından Laureus Vakfı işbirliğiyle, "Şehrin İçin Oyna' sloganıyla hayata geçirdiği Vodafone Cup, bu yıl İzmir, Bursa, Kayseri ve Mersin'de futbolseverleri bir araya getirecek.

Vodafone ülkeleri arasında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağında şampiyon olan takım, ülkemizi Vodafone Dünya Kupası'nda temsil etme gururunu yaşayacak. Dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olan Laureus Dünya Spor Ödülleri Gecesi'ne katılacak takım, Dünya Spor Oscarları törenini yerinde izleme ayrıcalığını yakalayacak.

Başlangıç vuruşları Pascal Nouma'dan!
Turnuvanın yerel elemelerinde başlangıç vuruşları efsane futbolcu Pascal Nouma tarafından yapılacak. Tek maç eleme sistemi ile gerçekleşecek elemeler sonucunda, her şehirden finale kalan iki takım, İzmir'de gerçekleşecek Türkiye finaline katılmaya hak kazanacak. Türkiye Finali, 4+4 iki grup olarak düzenlenecek ve kura ile belirlenecek iki maçlık seriler sonunda, gruplarında en fazla puana sahip iki takım çapraz eşleşme ile yarı final oynamaya hak kazanacak.

Takımlar, maçların öncesinde ve sonrasında Pascal Nouma'dan birebir futbol taktikleri alarak, futbol ile ilgili deneyimlerini ilk ağızdan dinleme fırsatı elde edecekler. Turnuvada tüm il birincisi olan takımların oyuncularına HTC Wildfire S akıllı telefon hediye edilirken, Türkiye birincisi olan takımın oyuncuları ise iPad 2 ödülünün sahibi olacak. Şampiyon takım aynı zamanda Beşiktaş'ın unutulmaz ismi Pascal Nouma ile Vodafone Dünya Kupası'na katılma, Laureus Dünya Spor Ödülleri Gecesi'ni yerinde izleme ve eşsiz ödül atmosferinde dünyaca ünlü isimler ile kırmızı halıda yürüme gibi benzersiz ayrıcalıklara da sahip olacak. Geçtiğimiz sene Vodafone Dünya Kupası Şampiyonu Türkiye'den çıkmış; İzmirli Formasan ekibi Vodafone Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil ederek, Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde kırmızı halıda yürüme şansı elde etmişti.

Katılımcılar hem futbol oynayacak hem de doyasıya eğlenecek!

odafone Cup'a katılan futbolseverler, futboldaki yeteneklerini sergilemenin yanında, turnuva boyunca gerçekleştirilecek elemeler ve final organizasyonlarında, futbol ile ilgili türlü etkinlikler ve yarışmalara katılacaklar. Konserlerle daha da eğlenceli hale gelecek turnuva süresince, aynı zamanda Vodafone Türkiye sürpriz ödüller dağıtacak. Turnuva boyunca tüm haberler, maçlardan görüntüler ve fotoğraflar, turnuvanın web sitesi üzerinden paylaşılacak.

Turnuva kapsamında yedişer kişiden oluşan takımlarda 5 kişi sahada mücadele ederken, 2 kişi yedek olarak belirleniyor. Vodafone Cup'a katılım sağlayabilmek için 7 oyuncudan en az 4 tanesinin Vodafone abonesi olması gerekiyor.

Daha fazla bilgi için kupa.vodafone.com.tr adresini veya ilgili şehirlerde bulunan Vodafone Shop'ları ziyaret edebilirsiniz. Takım kaptanlarının ve takım oyuncularının kayıt için bilgilerini vermek üzere Vodafone Shop'ları ziyaret etmeleri yeterli oluyor.



İlgili etiketler : Vodafone Cup, Vodafone, Futbol Turnuvası, Kayıt,

Haber Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Kasım 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Kasım 2011
  • Trafik

    : 4961

Diğer Vodafone Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone Football Cup Başlıyor!

    Vodafone Football Cup Başlıyor!

    Sporun ve sporcunun global destekçisi Vodafone’un 3. kez düzenlediği Vodafone Cup başlıyor.. Pascal Nouma'nın katılımıyla İstanbul, Ankara, Bursa, Trabzon, İzmir, Antalya, Adana, Elazığ, Şa...
    11 Ekim 20126075 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone'dan Türk Futbolunun Altyapısını Destekleyen Turnuva

    Vodafone'dan Türk Futbolunun Altyapısını Destekleyen Turnuva

    Altyapının Türk futbolu için taşıdığı önemin farkında olan Vodafone Türkiye'nin bu anlayışla destek olduğu International Kuşadası Cup, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Bu heyecanlı turnuv...
    22 Nisan 20114385 defa incelendi
  • Saturn Kıyasıya Starcraft 2 turnuvası Saturn'da!

    Kıyasıya Starcraft 2 turnuvası Saturn'da!

    Starcraft tutkunlarına güzel bir haber; Scarcraft 2, oyunsever cimrilerle Saturn Taksim'de buluşuyor!  Macera internette başlıyor, finali Saturn Taksim'de yapılıyor! Üstelik k...
    5 Kasım 20113227 defa incelendi
  • Saturn Saturn Taksim Starcarft GGcUp Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı!

    Saturn Taksim Starcarft GGcUp Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı!

    Toplam 9000 metrekare alanı ile, Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim ve StarCraft Türkiyeişbirliği ile gerçekleştirilecek GGcUp Turnuvası için kayıtlar başladı, oyun t...
    4 Mayıs 20122881 defa incelendi
  • Sony Sony PlayStation3 Futbol Turnuvası ile Sahada Kıyasıya Mücadele!

    Sony PlayStation3 Futbol Turnuvası ile Sahada Kıyasıya Mücadele!

    Sony PlayStation®3 Futbol Turnuvası, 30 Nisan ve 1 Mayıs’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena GS Store’da, 8 ve 9 Mayıs’ta Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Fenercell Tribünü’nde gerçekleşiyor. Sa...
    29 Nisan 20122294 defa incelendi