Vodafone 40. İstanbul Maratonu

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1365 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 4,24 puan almıştır.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda "Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul" temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride düzenlenecek. Avrupa'nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Maratonu'na bu yıl da binlerce çipli sporcunun ve yüz binlerce İstanbullunun katılması bekleniyor. 

40. İstanbul Maratonu Vodafone Yanımda uygulamasından takip edilebilecek:
Vodafone, bu yıl 7'nci kez ismini vereceği İstanbul Maratonu'na sayılı günler kala, "Vodafone Yanımda" mobil uygulaması üzerinden Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilere ulaşma imkânı veren yeni birsekmeyi canlıya aldı. "Vodafone Yanımda" kullanıcıları, yeni geliştirilen "Vodafone 40. İstanbul Maratonu" sekmesini kullanarak, maratona kaç gün kaldığını öğrenebildikleri gibi, koşu kategorileri, ödüller, kazananlar, tarihçe, sponsorlar ve sonuçlar hakkında da kapsamlı bilgi alabiliyor. Ayrıca, "Vodafone Yanımda"nın içindeki "Avantaj Cepte" sekmesi üzerinden Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na özel marka indirimlerinden de faydalanabiliyorlar.

Halk Koşusu Kayıtları 1 Kasım'da Başladı!
11 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım Perşembe günü başlıyor. 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun koşacağı maratona yüz binlerce İstanbullunun da katılması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 11 Kasım Pazar günü "Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul" temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun yanı sıra yüz binlerce İstanbullunun da katılması bekleniyor. Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım Perşembe gününden itibaren Spor İstanbul bünyesinde hizmet veren 39 spor tesisinde, Caddebostan'da ve Taksim Meydanı'nda kurulacak stantlarda yapılabilecek.

İstanbulluların her yıl yoğun ilgi gösterdiği, iki kıta arasında koşu deneyimi sunan tek maraton olan Vodafone İstanbul Maratonu'nun Halk Koşusu kayıtları kontenjanlar tamamlandığında son bulacak. Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılar, 8-10 Kasım tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde (Yenikapı Miting Alanı) düzenlenecek olan Maraton ve Spor Fuarı'nda koşu tişörtlerini alabilecekler.

Şampiyonlar, Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda Yarışacak
Kıtalararası koşulan tek yarış olma özelliğine sahip Vodafone İstanbul Maratonu, 11 Kasım Pazar günü 40. kez start alacak. Son iki yılın şampiyonlarının kıyasıya mücadelesine sahne olacak maratonda, "Tavşan Atlet" metodolojisinin duayeni Alman Profesör Helmut Winter tarafından koordine edilecek sistem ile 42 km'de elit atletlerin tempo tutması sağlanırken, yeni rekorlar için de zemin hazırlanacak.

Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na 30 bin çipli sporcunun yanı sıra yüz binlerce İstanbullu da katılacak. 100 ülkeden 3 bin 500 yabancı çipli sporcunun koşacağı maraton, 40. yıla damga vuracak bir yarışa da evsahipliği yapacak. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından 2012 yılında "Altın Kategori" unvanına layık görülen Vodafone İstanbul Maratonu'nun 40. yılında kadınlarda ve erkeklerde son iki yılın şampiyonları bir araya gelecek.

Maratona Oflaz ve Aka da katılacak
Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na Merve Oflaz ve Kubilay Aka da katılacak. Sanatçı kimliklerinin yanı sıra aktif spor yaşamlarıyla da dikkat çeken ikili, koşu antrenmanlarından dengeli beslenmeye, her konuda maratona nasıl hazırlandıklarını Instagram hesaplarından düzenli olarak paylaşıyor. Paylaşımlarıyla hayranlarına ve takipçilerine ilham vermeyi hedefleyen ikilinin maraton hazırlıkları Vodafone Türkiye Instagram hesabından da takip edilebiliyor.

Dijital maraton deneyimi
Vodafone, her yıl olduğu gibi bu yıl da maraton katılımcılarına çeşitli dijital deneyimler yaşatacak. Vatandaşlar, aradıkları bilgilere Vodafone İstanbul Maratonu web sitesinden ve Facebook etkinlik sayfasından tek tıkla ulaşabilecek. Maraton günü şehrin belirli bölgelerinde kurulacak Wi-Fi alanları ile maraton katılımcılarının bu hizmeti ücretsiz alması sağlanacak. "Vodafone Yanımda" uygulamasından kullanıcılara maraton ile ilgili bilgilere kolayca erişme imkânı sunulacak.

Maratona özel indirim ve fırsatlar
Vodafone'lular, Kasım ayı boyunca, maratona özel marka indirim ve fırsatlarından da yararlanabilecek. Vodafone'lulara adidas'ın "Koşu" (Running) kategorisinde geçerli olmak üzere tüm ürünlerinde indirim, n11.com'da Kulaklık ve Ses Sistemleri ürün gruplarında 50 TL ve üzeri alışverişlerde %5 indirim ve yine n11.com'un "Yılın Alışveriş Günü 11.11" kampanyasında geçerli 200 TL ve üzeri alışverişlerde 22 TL indirim kuponu sunulacak. Ayrıca, Pinkberry'den herhangi bir boy frozen yoğurt alan tüm Vodafone'lulara küçük boy frozen yoğurt hediye edilirken, Kanyon, Akasya ve Maslak Orjin şubelerinde tüm Juico ürünlerinde %20 indirim yapılacak. Vodafone'lular, Dem Cafe, Ops Passage, Genius Coffee, LOL Coffee Roasters ve Federal Coffee'de bir kahve aldıklarında ikincisini bedava alabilecek. Parantez, Baltazar ve Ma'na Karaköy'de ise kahvelerini indirimli içebilecekler.



İlgili etiketler : Vodafone 40. İstanbul Maratonu, Vodafone, İstanbul Maratonu,

Haber Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Kasım 2018
  • Trafik

    : 1365

Diğer Vodafone Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone 35. Vodafone İstanbul Maratonu Rekora Koşuyor

    35. Vodafone İstanbul Maratonu Rekora Koşuyor

    Türkiye’nin en büyük katılımlı kitlesel organizasyonu olan 'Vodafone İstanbul Maratonu', 17 Kasım Pazar günü düzenlenecek. Vodafone Türkiye’nin bu yıl da adını verdiği maraton, 35. kez ülkem...
    21 Ekim 20131994 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nda Çocuklarımızın Gereçeği İçin Koşuyoruz

    Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nda Çocuklarımızın Gereçeği İçin K

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenen ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu'nun 39'uncusu ...
    26 Eylül 20171265 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone 41. İstanbul Maratonu

    Vodafone 41. İstanbul Maratonu

    Vodafone İstanbul Maratonu 3 Kasım Pazar günü 41. kez start alacak. Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu unvanını taşıya maraton, bu yıl son 4 yılın şampiyonlarını bir araya getirecek....
    10 Ekim 2019959 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na Kayıtlar Başladı

    Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na Kayıtlar Başladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone Türkiye’nin isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 27 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’da gerçekleş...
    7 Nisan 20142469 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone 39. İstanbul Maratonu

    Vodafone 39. İstanbul Maratonu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda bu yıl 39'uncusu düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu 12 Kasım Pazar günü koşulacak. Maratona so...
    20 Eylül 20171313 defa incelendi