Vialand Tema Park'da Eğlence Hızkesmeden Devam Ediyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1967 defa incelendi
  • Puan : star star 58 incelemede 2,47 puan almıştır.
Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı VIALAND,  30 ünitesiyle eğlenceye hız kesmeden devam ediyor.

VIALAND’in verilerine göre, sıcak geçen Haziran ayında ziyaretçiler en çok Viking ile sulara atlamayı tercih etti. Dünyanın en popüler 4. eğlence treni Viking, hiç beklenmedik bir anda 15 metre yüksekten serin sulara düşerken, adrenalini de yükseltiyor. Aynı verilere göre VIALAND ziyaretçilerinin en çok deneyimlemek istediği ikinci ünite ise 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete açılan Fatih’in Rüyası oldu. İstanbul’un fethine şahit olma fikrinden yola çıkarak kurulan ünite, ziyaretçileri 1453 yılına, fethin olduğu güne götürüyor.
 
VIALAND Tema Park’ta en çok tercih edilen üniteler listesinde 3. sırada ise Minik Kaşifler yer alıyor. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği Minik Kaşifler’in dünyanın her yerine uzanan koridorlarında çocuklar, farklı ülkelerin kültürlerini keyif alarak öğreniyor. Yetişkinlerin ise VİKİNG ve Fatih’in Rüyası haricinde en çok sevdikleri eğlence araçları arasında Çılgın Nehir, Nefeskesen, Safari, Macera Perest gibi adrenalin dolu üniteler yer alıyor.

SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND’de
Çocukların en sevdiği çizgi karakterler SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND’de eğlence ve coşkuya renk katıyor. Tema Park içerisinde ziyaretçileri karşılayan, onlarla fotoğraf çektiren ve Şato’da düzenlenen gösterilerde herkesin ilgi odağı olan SüngerBob ve Kaşif Dora, 4D sinema ve simülasyon üniteleri ile de eğlence severleri kendi dünyalarına konuk ediyorlar. Sevimli minikler kadar yetişkinler tarafından da sevilen SüngerBob’un VIALAND Tema Park’taki büyüleyici denizaltı macerası, sadece çocuklar için değil, eğlenceli ve kahkaha dolu zaman geçirmek isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor. Diğer taraftan, başta anaokulu çağındaki kız çocukları olmak üzere, keşfetmeyi seven tüm miniklerin çok yakından tanıdığı Kaşif Dora da, VIALAND Tema Park’ın sevimli ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği karakterler arasında yer alıyor. 4 boyutlu sinema keyfi ile çocukları hem eğlendiren hem de eğiten harika bir maceraya çıkaran Kaşif Dora onlara, unutamayacakları bir gün geçirmeleri için de fırsat sunuyor.

Sınırsız eğlencenin kapılarını açan VIALAND, özellikle 2014 sezonunda hizmete açtığı yeni üniteleri Nefeskesen ve Fatih’in Rüyası ile adrenalin ve eğlenceyi daha da artırarak, heyecan dozunu yükseklere çekmeye devam ediyor.



İlgili etiketler : Vialand Tema Park, Vialand Avm,

Haber Sahibi

Vialand AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Temmuz 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2014
  • Trafik

    : 1967

Diğer Vialand AVM Haberleri