Vestel Venus V3

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2251 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,79 puan almıştır.
"Türkiye’nin akıllısı şimdi daha akıllı" sloganı ile lansmanı yapılan Yeni Venus V3 serisi; gülümseme ve göz kırpması ile devreye giren ön kamerası ile benzersiz selfie çekimlerine imkan sağlıyor. Yeni Venus V3 yüzde 75 daha kısa sürede şarj imkanı sağlayan hızlı şarj özelliği ile de öne çıkıyor.

Vestel’in yerli üretimdeki gücünü, göz alıcı tasarım ve üstün performans ile buluşturduğu Venüs V3, ilhamını doğadaki ışık yansımalarından alıyor. Venüs V3’ün özel "diamond cut" teknolojisi kullanılarak geliştirilen metal çerçevesi stil sahibi bir duruş sergilerken; Gorilla Glass 3 ekranı çizik ve darbelere “Dur!” diyor.

Akıllı telefon dünyasının yeni gözdelerinden biri haline gelecek Venus V3 5570’in 5.5" ve 5070’in 5.0" büyüklüğündeki Full HD IPS ekranı, renklerin canlılık ve parlaklığını artırarak akıllı telefonda film izleme ve oyun oynama keyfini en üst düzeye taşıyor. İnci beyazı, tekno gri ve altın renk seçenekleri ile sunulan 5570, hafifliği ile de segmentinin en iyileri arasında yerini alıyor.

Venus V3 5040 modeli de 5.0" HD IPS ekranında canlı ve parlak görüntülerden taviz vermezken, 140 grama kadar düşürülen gövde ağırlığı ve 7.4 mm kalınlığı ile segmentinin en inceleri arasında yer alıyor.

Selfie çekmek için göz kırpmak, gülümsemek ve el sallamak yeterli
Venus V3, oldukça keyifli ve eğlenceli birçok teknolojik yeniliği de beraberinde getiriyor. Yeni Venus’ün müşteri geribildirimleri dikkate alınarak geliştirilen yenilikçi kamera özellikleri benzersiz deneyimler yaşatıyor. Venus V3, normal akıllı telefonlarda “selfie” çekilirken yaşanan zahmetlerin hepsine birden son veriyor. Selfie kamerası; el sallama, göz kırpma ve gülümseme olmak üzere üç farklı mod ile çalışıyor. Hiçbir anı kaçırmayan, hayatı eğlenceli bir deneyime çeviren Venus V3 ile selfie çekmek için göz kırmak, gülümsemek ya da el sallamak yeterli.

Görüntü titremesine son, kusursuz gece çekimlerine "Merhaba!"
Venus V3 serisi gelişmiş ön ve arka kamera özellikleri ile keyifli anları ölümsüzleştiriyor. Telefonda kullanılan BSI Görüntü Sensörü sayesinde akşam çekimlerinde daha çok detaya ulaşılabiliyor. Auto Modu özelliği ise ortam ışığı uygun olmadığında çekilen fotoğraflarda bile harikalar yaratılabiliyor. Venus V3’ün sunduğu bir diğer yenilikçi özellik olan Hızlı Auto Focus, hareketli nesnelerin titreme sorunu yaşanmadan çekilmesini sağlıyor. Böylece daha net selfie’ler ve görüntünün titremediği video çekimleri yapılabiliyor. Venus V3’ler, geliştirilmiş HDR modu sayesinde aydınlık noktaları daha iyi tespit edebiliyor. Parmak izi bırakmayan ve yansımaları önleyen lensi sayesinde, ortam ışığı ve fiziksel kirlenme kaynaklı çekim kusurlarını da en aza indiriyor.

Hızlı şarj, hayatı kolaylaştıran V Market uygulamaları
Venus V3’ün yenilikçi çözümlerinden bir diğeri ise hızlı şarj özelliği. V3, restoranda, kafede, alışveriş merkezlerinde şarj cihazı ile bekleme derdine son veriyor. Venus V3’ün Quick Charge 2.0 özelliği sayesinde telefonlar diğer akıllı telefonlara göre yüzde 75 daha kısa bir sürede şarj edilebiliyor.
Venüs V3’lerde otomatik olarak yüklü gelen ve kullanıcıların ihtiyaçlarına özel derlenen uygulamalar hem hayatı kolaylaştırıyor hem de birçok avantaj sunuyor. Smart Center, Smart Remote, Mobil Asistan, Takvim, VODİ-Özgürce İzle, TİVİBU, YODİVİKİ, Eset Mobile Security, Papagei Pronounce, Milliyet, Bisikletim ve Ben, Diyetkolik ve Fotocum, hayatı kolaylaştıran V Market uygulamaları arasında yer alıyor.

Avrupa’nın en büyük endüstri komplekslerinden biri olan Vestel City’de tasarlanıp üretilen Venus V3 serisi, yeni nesil mobil iletişim teknolojisi 4,5G şebeke uyumu ile de Türk tüketicisinin öncelikli tercihi olmaya hazırlanıyor. Venus V3 serisi 849’TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.



 Vestel Venus V3 - 1

Vestel Venus V3 - 1

 Vestel Venus V3 - 2

Vestel Venus V3 - 2

 Vestel Venus V3 - 3

Vestel Venus V3 - 3

 Vestel Venus V3 - 4

Vestel Venus V3 - 4

 Vestel Venus V3 - 5

Vestel Venus V3 - 5

Vestel Adresine Git!

İlgili etiketler : Vestel Venus V3, Vestel, Akıllı Telefon, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Vestel
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Kasım 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 2251

Diğer Vestel Haberleri

Benzer Haberler

  • Vestel Vestel'den Enerjisini Paylaşan Telefon: Venus V4

    Vestel'den Enerjisini Paylaşan Telefon: Venus V4

    Vestel Venus ailesinin son üyelerinden V4, 5000 mAh gücündeki bataryasıyla dikkat çekiyor. Güçlü bataryası sayesinde enerjisini başka telefonlarla da paylaşabilen Venus V4, üstelik sadece 1....
    1 Şubat 20181154 defa incelendi
  • Avea Avea'nın

    Avea'nın "Akıllı Kampanyaları" ile telefonlar Akıllandı

    GSM sektörünün en genç ve dinamik operatörü Avea, teknolojinin en son trend ve cihazlarını benzersiz fırsatlarla müşterilerine sunmaya devam ediyor. Avea, abonelerine SMS ve internet ihtiyaç...
    1 Ekim 20123463 defa incelendi
  • HTC HTC En Yeni Akıllı Telefonu HTC One M9+

    HTC En Yeni Akıllı Telefonu HTC One M9+

    HTC en yeni akıllı telefonu HTC One M9+’da, kusursuz tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor. HTC One M9+, üstün görüntü ve ses deneyimini teknoloji severlerin beğenisine sunuyor. G...
    19 Haziran 20152085 defa incelendi
  • LG LG G6, Türkiye'de Satışa Çıkıyor

    LG G6, Türkiye'de Satışa Çıkıyor

    LG Electronics, herkesin merakla beklediği en yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G6’yı; ‘Astro Black’, ‘Ice Platinum’ ve ‘Mystic White’ olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle Türkiye’deki...
    4 Nisan 20171400 defa incelendi
  • LG LG Yeni Amiral Gemisi Akıllı Telefonu G2'yi New York'ta Tanıttı

    LG Yeni Amiral Gemisi Akıllı Telefonu G2'yi New York'ta Tanıttı

    LG Electronics en yeni amiral gemisi akıllı telefonu G2’nin dünya tanıtımını New York’ta  gerçekleştirdi. 30 farklı ülkeden, 700’ü aşkın kişinin katılımıyla Jazz at Lincoln Center’da ya...
    7 Ağustos 20131907 defa incelendi