Vestel, Fenerbahçe Spor Kulübü ile Bir İlke İmza Attı

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1640 defa incelendi
  • Puan : star star star star 39 incelemede 4,31 puan almıştır.
Fenerbahçe ile anlaşan Vestel, taraftarlar için özel televizyonlar ve cep telefonları üretmeye başladı. Fenerbahçe logolu 4K televizyonlar ve cep telefonları Fenerbahçe logosu ile açılacak, ‘Gururla Fenerli’ sloganı ile kapanacak. Fenerbahçelilere özel telefon ve televizyonlar, tüm Fenerium mağazalarında ve Vestel satış noktalarında satılacak.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Vestel, bir ilke daha imza atarak, Fenerbahçe taraftarlarını, Fenerbahçe logolu Vestel TV’ler ve Venus telefonlarla buluşturdu. Yapılan lisans anlaşması ile Fenerbahçe logolu ürünler tüm Fenerium mağazlarında ve Vestel satış noktalarında taraftarlar ile buluşacak.

Futbolseverlerin taraftar ruhuna renk katacak bu projenin detayları Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Fenerium Genel Müdürü Sayın Mümtaz Karakaya’nın katıldığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Gururla Yerliler Şimdi Gururla Fenerli Oluyor
Kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla yeni sezonda futbolseverlerin karşısına çıkan Fenerbahçe, Vestel’le beraber taraftarlarına yepyeni bir deneyim sunacak. Vestel’in bu işbirliği kapsamında taraftarlara sunduğu 4K 49” Smart TV ve 43” Smart TV’ler Fenerbahçe logosu ile açılıp, Gururla Fenerli sloganı ile kapanıyor. Vestel’in Fenerbahçe için özel olarak ürettiği, Ultra HD ve HD görüntü kalitesine sahip televizyonlar ile taraftarlar stadyum coşkusunu evinde hissedecek. Vestel 49”4K Smart TV 2399 TL, 43” SMART TV ise 1799 TL’den satılacak. Proje kapsamında sunulan bir diğer ürün, Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus ise arka kapağında yer alan Fenerbahçe logosu ile taraftarları cezbedecek. Fenerbahçe’ye özel duvar kağıtları, takım marşlarının yer aldığı üç farklı Venus V3 ile taraftarlar kesintisiz iletişim keyfini çıkarıp, takımları ile ilgili son dakika haberlerini anlık olarak takip edebilecek. Vestel Venus’ler 549 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Ergün Güler: Teknolojimizi Spor Tutkumuz ile Bir Araya Getirdik
Basın toplantısında konuşan Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel’in teknoloji gücünü, spora olan tutkuları ile aynı potada eriterek önemli bir marka birlikteliğini hayata geçirdiklerini belirtti. “152 ülkeye giden Vestel teknolojisini Fenerbahçe gibi köklü bir kulüp ile birleştirerek bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fenerbahçe taraftarlarının takımlarının renklerine bağlılığından ilham alarak yola çıktığımız bu lisans anlaşması ile geniş kitlelere ulaşacağız. Türkiye TV pazarında birinci sırada Avrupa’da ise ilk üç içerisinde yer alan bir marka olarak, üstün teknolojimiz ile Fenerbahçe taraftarlarının TV izleme deneyimini farklı bir boyuta taşımanın yanı sıra, Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus ile yeni nesil mobil iletişim hizmetini sunacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü logosunun yer aldığı ürünlerimizi Fenerium’larda ve Vestel satış noktarında tüketicilerimize sunarak tüketici elektroniği sektöründe bir ilke daha imza atıyoruz. Vestel olarak öncelikli amacımız tüketicilerimizin ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap etmek. Bu proje ile taraftarların yüksek teknolojiye kolayca erişmelerini sağlayarak teknoloji dünyasının getirdiği eğlence ve verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedefliyoruz.”

Ozan Balaban: Fenerbahçe’den Bir İlk Daha
Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban ise “"Fenerium'un bünyesine Türkiye’nin gururu Vestel’i katmaktan çok gururluyuz. Yaptığı her şeyde taraftarlarımız için en iyisini hedefleyen spor kulübümüz, Vestel ile yaptığı lisans anlaşmasıyla, Fenerium bünyesine Fenerbahçe logolu Vestel TV ve Fenerbahçeli Venus’ü kazandırıyor. Vestel ile yaptığımız lisans anlaşması Türkiye’de bir ilk olacak. Taraftarlarımız Vestel TV’lerde Fenerbahçemizin maç keyfini yaşarken, Fenerbahçeli Venus ile de iletişim kuracaklar” şeklinde konuştu.



İlgili etiketler : Vestel, Fenerbahçe, Televizyon, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Vestel
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Eylül 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1640

Diğer Vestel Haberleri

Benzer Haberler

  • CardFinans Fenerbahçe CardFinans

    Fenerbahçe CardFinans

    Finansbank'dan FenerBahçe'lilere özel kredi kartı "Fenerbahçe CardFinans" Fenerbahçe CardFinans sahibi olmanın avantajını her yerde kullanırsınız. Fenerbahçe CardFinans Platinum  &n...
    15 Şubat 20115777 defa incelendi
  • Avea Galatasaray ve FenerbahçeTaraftarları Maç Öncesi Avea'nın Etkinliklerinde Buluşacak

    Galatasaray ve FenerbahçeTaraftarları Maç Öncesi Avea'nın Etkinli

    Dünyada bir ilk olan gelir paylaşımı ortaklığı modeli kapsamında uygulamaya koyduğu taraftar hatlarıyla12 yıldır Türk futbolunun büyümesinedestek veren Avea;6 Nisan Pazar akşamı oynanacak “G...
    5 Nisan 20141750 defa incelendi
  • Vestel Fenerbahçe - Lokomotif Moskova Maçını 4K UHD Kalitesinde İzleyebiliceksiniz

    Fenerbahçe - Lokomotif Moskova Maçını 4K UHD Kalitesinde İzleyebi

    Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, UEFA Avrupa Kupası’nda  Fenerbahçe ve Rusya’nın Lokomotif Moskova takımları arasında 16 Şubat  Salı günü oynanacak futbol maçının, TRT aracılığıy...
    15 Şubat 20161622 defa incelendi
  • Kozzy AVM Türk Telekom İmza Günleri Fenerbahçe'li Oyuncuların Katılımıyla Kozzy AVM'de

    Türk Telekom İmza Günleri Fenerbahçe'li Oyuncuların Katılımıyla K

    Türk Telekom imza günleri Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde Fenerbahçe’li ünlü oyuncuların katılımıyla devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü sponsorlarından Türk Telekom’un, 19 Ocak Perş...
    19 Ocak 20124287 defa incelendi
  • Bilyoner.com Bilyoner.com 2013 Taraftar Haritasını Açıklandı

    Bilyoner.com 2013 Taraftar Haritasını Açıklandı

    Bilyoner.com, bu yıl dördüncü defa Türkiye’nin taraftar haritasını çizdi. İl il en çok desteklenen takımları gösteren haritada ilginç sonuçlar dikkat çekti. Haritada göze ilk olarak 43 ilde ...
    17 Nisan 20131865 defa incelendi