Unnado.com Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'nde Türkiye'yi Temsil Edecek!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2339 defa incelendi
  • Puan : star star star 36 incelemede 3,14 puan almıştır.
Uzun dönem ekonomik büyümeyi destekleyen, geleceğin büyük işletmelerini ve etkin girişimcilerini seçip, ivme kazandıran küresel hareketin önderliğini yapan Endeavor, 2012 Yaz girişimleri adayları arasından unnado.com’u seçti.  

Türkiye’nin anne,baba ve çocuklara özel ilk alışveriş kulübü www.unnado.com, en iddialı, hızlı ve güçlü büyüme planları olan, rekabet üstünlüğü ile icra becerisini bir araya getirebilen, tüm paydaşlarına yüksek katma değer yaratma potansiyeli sunan şirket ve girişimciler arasından seçilerek Endeavor Global yarışmasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi ve Pronet Kurucusu Alp Saul, Endeavor Danışma Kurulu Üyeleri Atlas Corporate Finance Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünsal, Ericsson Orta Doğu Bölgesi Satışdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tunç Yorulmaz, Endeavor Genel Sekreteri Didem Altop, 212 Ventures’dan Numan Numan ve Bain &Co‘dan Oğuz Uçanlar’dan oluşan Endeavor Yaz Jürisi’nin belirlediği unnado.com girişimcilik becerisi, rol modelliği ve yüksek etki potansiyeli ile şirketlerin arasından sıyrılarak ön plana çıktı.

Türkiye’yi temsilen Endeavor Uluslararası Seçim Panellerine katılacak olan unnado.com kurucuları Göktuğ Okan Oğuz ve Haldun Uraz, Türkiye ve dünyadan önde gelen risk sermaye şirketi temsilcileri, girişimcileri ve iş adamları ile tanışma ve şirketlerini değerlendirme fırsatı elde edecek. Uluslararası Seçim Paneli’nde belirlenecek Endeavor Girişimcileri yerel ve uluslararası rehber ağının sunduğu, kuruma özel 36 aylık Girişimci Hizmetleri Teknik Destek Programı’ndan faydalanacaklar.




İlgili etiketler : Unnado.com, Endeavor,

Haber Sahibi

Unnado
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2339

Diğer Unnado Haberleri