UnionPay International ile Alışveriş Keyfi İstinyePark’ta

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1966 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 44 incelemede 4,66 puan almıştır.
İstinyePark, Türkiye’de ilk defa, UnionPay International ile alışverişi kolaylaştıran “Küresel Alışveriş Alanı” programını hayata geçiriyor. UnionPay kart sahibi turistler, 20 Kasım 2015 tarihine kadar İstinyePark’ta geçerli kampanya kapsamında; aynı gün yaptıkları toplam 2.500 TL’lik alışveriş sonrasında hediye kazanma hakkına sahip oluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, “Dünyanın en büyük ikinci ekonomisine sahip Çin’den, ülkemize her yıl binlerce turist geliyor. İstinyePark olarak, giderek artan Çinli misafirlerimize UnionPay kartları ile kolay alışveriş imkânı sunmaktan, Türkiye’de ilk defa bir AVM’de hayata geçirilen uygulamaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

“Küresel Alışveriş Alanı” Programı
Dünya üzerinde 40’tan fazla iş alanını kapsayan, 21 ülkede ve bölgede 1.000’e yakın satış noktasında kullanıcılarına ayrıcalıklar sağlayan program, kart numarası 62 ile başlayan UnionPay kart sahiplerine %10’a varan indirim avantajı sunuyor. Benzer ayrıcalıklar, dünya genelinde yıl sonuna kadar yapılacak işbirlikleriyle devam edecek.

UnionPay International
Çin dışında 150 ülkede ve bölgede faaliyet gösteren ödeme sistemleri kuruluşu UnionPay International, 40 ülkede ve bölgede, 5 milyardan fazla kart kullanıcısına sahip. UnionPay, kısa sürede Çinli kullanıcılarla birlikte dünya genelinde kart sahiplerinin tercih ettiği ödeme sistemleri markası haline geldi.


İlgili etiketler : Unionpay International, İstinyepark Avm, Alışveriş,

Haber Sahibi

İstinyePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1966

Diğer İstinyePark AVM Haberleri

Benzer Haberler