Uluslararası Sokak Sanatçıları Taurus AVM'de Buluşuyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1812 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 2,77 puan almıştır.
Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Taurus AVM, bu kez Ankara Emek Rotary Kulübü’nün düzenlediği “Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması”na ev sahipliği yapıyor.

Bünyesinde yer alan sergi salonu ve sanatsal içerikli yarışmalarla kültür ve sanat dostu olan Taurus AVM, Ankaralılar’a alışveriş merkezinden öte yaşam merkezi hizmeti sunuyor.

Bu yıl birincisi düzenlenen ve yarı finali 2 Mayıs’ta, finali ise 14 Haziran’da TaurusAVM’de gerçekleşecek “Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması Yarışması” ile ziyaretçiler, uluslararası müzik kültürlerinin kaynaşmasına şahit olacak.

Oldukça yetenekli olan ancak bu yeteneklerini göstermek için bir platform bulamayan sokak çalgıcılarını desteklemek amacıyla Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada, dereceye giren müzisyenlere para ödülü verilecek.

Birinci 3 bin TL para ödülünün yanı sıra TaurusAVM’de sahne alma şansı da elde edecek. İkinci 2 bin TL, üçüncü olan müzisyen ise bin TL ile ödüllendirilecek.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, uluslararası sokak sanatçılarını buluşturan bu sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu belirterek, Taurus  AVM’nin gürültü ve uğultulu ortama son verecek şekilde tasarlanan yapısı ile düzenlenecek müzik şöleninde ses kalitesinin üst düzeyde sağlanabileceğini belirtti.

Kaptan, “Taurus olarak farklılıklarımızla öne çıktığımız birçok etkinliğimiz gibi uluslararası müzik kültürlerini buluşturan bu sosyal sorumluluk projesine de ilk kez ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz.  Uluslararası kapsamda düzenlenecek projede de “uğultusuz AVM” özelliğimizle Başkentliler'i keyifli ve farklı bir etkinlikle buluşturacağız” dedi.

Uğur Koşar Taurus’ta okurlarıyla buluşuyor
Öte yandan, Psikolojik Danışman ve Yazar Uğur Koşar son dönemin en çok okunanlar listesinde yer alan “Allah de ötesini bırak” adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluşacak.
Koşar, 15 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de Taurus AVM D&R’a konuk olacak.



İlgili etiketler : Taurus Avm, Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması, Uğur Koşar,

Haber Sahibi

Taurus Ankara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Mart 2014
  • Trafik

    : 1812

Diğer Taurus Ankara AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Taurus Ankara AVM Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması'nda Yarı Final Heyecanı Taurus AVM'de

    Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması'nda Yarı Final Heyecanı

    Ankara Emek Rotary Kulübü’nün düzenlediği “Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması” yarışması yarı finali, Taurus AVM’nin ev sahipliğinde 2 Mayıs'ta gerçekleşecek. Sokakları müzikle doldur...
    30 Nisan 20141784 defa incelendi
  • Rings AVM Uğur Koşar Söyleşi ve İmza Günü Rings AVM'de

    Uğur Koşar Söyleşi ve İmza Günü Rings AVM'de

    Ruhsal danışman ve yazar Uğur Koşar ile söyleşi ve imza günü 6 Haziran’da Rings AVM’de! Rings Alışveriş Merkezinin bu haftaki konuğu kendine özgü üslubuyla insanların zihinsel ötesi Uyan...
    4 Haziran 20151582 defa incelendi
  • Forum Kayseri Uğur Koşar Forum Kayseri'ye Geliyor!

    Uğur Koşar Forum Kayseri'ye Geliyor!

    Modern Çağın Bilgesi Uğur Koşar Forum Kayseri'ye geliyor! Forum Kayseri Alışveriş Merkezinin bu haftaki konuğu kendine özgü üslubuyla insanların zihinsel ötesi Uyanışına, Aydınlanmasına ya...
    6 Aralık 20132240 defa incelendi
  • Marmara Forum AVM Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Marmara Forum ve Forum İstanbul'da

    Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Marmara Forum ve Forum İ

    Türkiye’nin ilk Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali 2-3 Haziran’da Marmara Forum ve Forum İstanbul’da başlıyor. Dünyanın dört bir tarafından,  12 farklı ülkeden gelecek olan ulusla...
    21 Mayıs 20122374 defa incelendi
  • Uğur Soğutma Makinaları Uğur Çekiliş Sonuçları 2013

    Uğur Çekiliş Sonuçları 2013

    Uğur'dan Blok Kapaklı Derin Dondurucu ve UĞUR marka Klima ürünlerinden alanlar kazandı. 17 Haziran - 12 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenen kampanya ile Uğur'dan 500 TL ve ...
    17 Kasım 20133816 defa incelendi