UFO O2 Hava Temizleyici, Sağlıklı Günler Sunuyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1586 defa incelendi
  • Puan : star star 24 incelemede 2 puan almıştır.
Sahip olduğu iyonizer teknolojisiyle mikropları yok ederek, bağışıklık sistemini koruyan UFO O2 Hava Temizleyici, size ve ailenize sağlıklı günler sunuyor.

İç ortamdaki kötü hava; alerjik reaksiyonlar, burun, boğaz ve akciğerlerde tahriş, baş ağrısı ve mide bulantısına yol açarak sağlığımızı bozuyor. Kötü hava, vücudun savunma sistemini olumsuz etkileyerek, özellikle de çocuklar, yaşlılar, astım ve amfizem gibi solunum yolu rahatsızlığı olanlar, alerjiye yatkın kişilerde yorgunluk, bitkinlik ve genel performans düşüşüne yol açıyor.

UFO 02 Hava Temizleyici, alerji yapıcı bakteri, virüs, küf gibi organizmaları yok ederek, ortamın havasını temizliyor ve hastalık yapıcı mikroorganizmaların sağlığımıza zarar vermesini engelliyor.  Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirerek, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı direnci arttırması, migren ataklarının seyrekleşmesine katkı sağlaması ve vücudu rahatlatıp uyku kalitesini arttırması gibi birçok etken ile yaşamımızı pozitif etkiliyor. Tam bir sağlık kaynağı olan negatif iyonun diğer özellikleri arasında; romatizmal rahatsızlıkları hafifletmesi, bilişsel performansı ve öğrenme yeteneğini artırması, fiziksel performansı ve vücut dayanımını arttırması, doğal sakinleştirici özelliğiyle depresyona iyi gelmesi var.

İçinde 2 adet iyon jeneratörü bulunan UFO O2 Hava Temizleyici, bu özelliği ile bulunduğumuz mekanda yüksek negatif iyon konsantrasyonu oluşturarak havamızı tazeliyor. Birçok yerde rahatlıkla kullanılabilen ürün, özellikle anaokulları, üniversiteler, pet-shoplar, çağrı merkezleri gibi kalabalık yerlerde güvenle kullanılıyor.

1 adet kaba filtre, 2 adet partikül filtresi, 1 adet hepa filtre, 1 adet karbon filtre, 1 adet Ti02 filtre, 1 adet UV filtre ve 2 adet negatif iyon jeneratörü ile sağlıklı ve temiz bir hava solumamızı sağlıyor.

Üründeki kaba filtre; hayvan tüyü, saç v.b. gibi çok büyük partiküllerin ilk filtrasyonunu yaparak hepa filtrenin tıkanmasını engeller. Partikül filtresi ise buradan geçebilen büyük çaplı toz, polen ve tekstil parçacıklarının HEPA filtreye geçerek verimliliğini düşürmesini engelliyor.  Hepa Filtre, insan saçının 300’de biri olan 0,3 mikrona kadar çok küçük partikülleri yüzde 99.97 gibi çok yüksek bir verimlilikle hapsedip bakteri, toz, polen, akar, küf gibi alerjenlere hayvan ve insan derisi üzerinden kopan mikroorganizmalara karşı etkili bir filtrasyon yapıyor. Karbon filtre, kötü koku moleküllerini yakalama özelliğiyle formaldehit ve amonyak gibi zararlı kimyasalları, kötü kokuları ve sigara dumanını nötralize eder. “Fotokatalitik Oksidasyon” özelliğiyle Ti02 filtre, bakteri, virüs, küf, sigara dumanı, kötü kokular ve uçucu organik bileşikleri yok ediyor. UV filtre, UV ışınları yaymak suretiyle havadaki bakteri, virüs, küf sporları gibi mikroorganizmaların DNA yapısını bozarak yok edip, havayı strelize eder.

Ürün koku özelliğiyle de dikkat çekiyor. UFO O2 Hava Temizleyici ile birlikte verilen kokuyu haznesine koyup, miktarını ayarlayarak havanızı mis gibi yapabiliyorsunuz.

Ayrıca sivrisinek kovucu tabletinizi, UFO O2 Hava Temizleyicinizin tablet yuvasına takarak sivrisineklerden de korunabilirsiniz.




İlgili etiketler : Ufo, Hava Temizleyici, Ufo O2, Ufo O2 Hava Temizleyici,

Haber Sahibi

UFO
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1586

Diğer UFO Haberleri

Benzer Haberler

  • Rowenta Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici

    Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici

    Herkes için özel bir gece olan yeni yılda ister kendinize, ister sevdiklerinize Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici hediye edin! Zamanımızın yaklaşık %80’ini geçirdiğimiz kapalı alanla...
    1 Kasım 20131738 defa incelendi
  • Rowenta Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici İle Evinizde Sağlıklı Ve İdeal Havaya Ulaşın

    Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici İle Evinizde Sağlıklı V

    Rowenta Intense Pure Air Hava Temizleyici, havadaki polenleri, tozu, sigara dumanını ve benzer kirleri temizler, oluşabilecek alerji, astım ya da solunum zorluklarını önlemede yardımcı olur,...
    4 Ocak 20132581 defa incelendi
  • Amway Amway Home ile  Bayram Temizliğini Keyfe Dönüştürün

    Amway Home ile Bayram Temizliğini Keyfe Dönüştürün

    Tüm yüzeyler için güvenli ve yüksek performanslı çözümler sunan Amway Home’un L.O.C. yüzey temizleyici ürünleri bayram için etkili bir temizlik sunarken,  bayram hazırlığını keyfe dönüş...
    8 Ağustos 20123305 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Temizlik Artık Daha Keyifli

    Tchibo ile Temizlik Artık Daha Keyifli

    Tchibo, "Temizlik Artık Daha Keyifli" temasıyla temizliği herkes için çok daha keyifli ve pratik hale getiriyor. Her eve uygun malzemeler 28 Ocak Çarşamba gününden itibaren tüm Tchibo mağaza...
    21 Ocak 20152042 defa incelendi
  • LG LG Yatak ve Yatak Örtüsü Temizleyicisi

    LG Yatak ve Yatak Örtüsü Temizleyicisi

    LG Electronics’in yatak ve yatak örtüsü temizleyicisi, toz ve akarlara karşı etkin koruma sağlıyor. LG Electronics’in yatak ve yatak örtülerindeki akarları yok eden yeni temizleyicisi evind...
    7 Mayıs 20131825 defa incelendi