Türkiye'nin en iyi blogları Turkcell Blog Ödülleri 2011'de Yarışacak

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2038 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 3,17 puan almıştır.
Türkiye’nin en iyi blogları, Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen Turkcell Blog Ödülleri 2011’de belirlenecek. Okurlarının gücünü arkasına alan bloglar, 15 farklı kategorinin en iyileri olup blog dünyasının zirvesine yerleşmek için mücadele verecekler.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 2008 yılından bu yana her yıl düzenlenen Blog Ödülleri’nin (BÖ!) ana sponsoru oldu. Türkiye’nin en iyilerinin belirleneceği yarışmada dereceye giren bloglar, internet kullanıcılarının elemesinden geçtikten sonra jüri tarafından seçilecek.

Yarışmacı ve oy sayısı her geçen yıl daha da artan Blog Ödülleri’nde kategorileri de blog okur-yazarları şekillendirdi ve Turkcell Blog Ödülleri 2011’de hangi kategorilerin yer alacağı geçtiğimiz günlerde belirlendi. Ayrıştırılan ve yeni eklenen kategoriler sayesinde bu yıl yarışan blogların çeşitliliği de artmış oldu. Buna göre Turkcell Blog Ödülleri bu yıl Aile, Gezi, Haber-Gündem, Hobi, İş Dünyası, Kadın, Kişisel, Kültür-Sanat, Moda, Otomotiv, Oyun-Eğlence, Reklam-Pazarlama, Spor, Teknoloji ve Yemek olmak üzere 15 ayrı kategoride verilecek. Ana sponsorluğunu Turkcell’in üstlendiği yarışmada Kişisel Bloglar kategorisinin sponsoru ise gnctrkcll.

Turkcell, Türkçe özgün içerik yayıncılığını destekliyor

İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik ederek sanal dünyada Türkiye kaynaklı özgün içeriğin artmasını hedefleyen Turkcell Blog Ödülleri, blogları iki aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçirecek. Her kategoride ilk 10’a girecek blogları internet kullanıcıları seçecek. Yani okuyucularının gücünü arkasına alan bloglar ilk elemeyi onların oylarıyla geçebilecekler. Ardından, sektörün başarılı isimlerinden oluşan jüri, ilk 10’a giren adaylar arasından her kategorinin ilk üçünü belirleyecek.

Başvurular 20 Ekim’de başlıyor

Turkcell Blog Ödülleri’ne başvurular, 20 Ekim 2011 tarihinden itibaren www.blogodulleri.com üzerinden yapılabilecek. Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından ise kazananlar açıklanacak ve ödül töreni gerçekleştirilecek.

2008 yılından bu yana 3.751 blogun yarıştığı ve toplamda 89.811 oyun kullanıldığı Blog Ödülleri ile ilgili istatistiki bilgilere yarışmanın web sitesinden ulaşılabiliyor. Turkcell Blog Ödülleri’nde dereceye giren bloglar, hem okuyucuların hem de blog dünyası tarafından ödüllendirilmiş olmanın yanı sıra daha geniş bir medya görünürlüğü elde edecekler. Bu da onlara yeni okuyucu kitlelerine ulaşmak ve çeşitli iş birlikleri için referans sağlayacak.

Blog Ödülleri Hakkında

Blog Ödülleri, 2008 yılından beri düzenlenen ve kategorilerinde en iyi blogların internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendiği bir yarışmadır.

Bu yıl Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenecek olan yarışma, herkesi blog yazmaya teşvik ederek Türkiye’de internet dünyasındaki özgün içeriğin artmasını, yeni blogların keşfedilmelerini ve çok daha fazla kişiye ulaşmalarını amaçlamaktadır.





İlgili etiketler : Turkcell Blog Ödülleri, Katılım, Kategoriler,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 2038

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone Red Dünyası

    Vodafone Red Dünyası

    Vodafone sizi Red'in ayrıcalıklarla dolu dünyasına davet ediyor. Vodafone Red Dünyası ile tanışın, Red Dünyası'nda size özel olarak hazırlanmış, hayatınızı kolaylaştıracak ve sizi her a...
    2 Şubat 20114357 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Football Cup Başlıyor!

    Vodafone Football Cup Başlıyor!

    Sporun ve sporcunun global destekçisi Vodafone’un 3. kez düzenlediği Vodafone Cup başlıyor.. Pascal Nouma'nın katılımıyla İstanbul, Ankara, Bursa, Trabzon, İzmir, Antalya, Adana, Elazığ, Şa...
    11 Ekim 20126077 defa incelendi
  • Toyota Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2022

    Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2022

    Toyota Hayalimdeki Araba resim yarışması başvuruları 23 Nisan Cumartesi günü başlıyor! Bu yıl 10. su düzenlenecek olan, Çocuklara otomobilleri sevdirme ve onların hayal dünyalarını ...
    22 Nisan 20221084 defa incelendi
  • Toyota Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması  2021

    Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2021

    Toyota Hayalimdeki Araba resim yarışması başladı! Dünyanın dört bir tarafından çocukları bir araya getiren ve dünyanın en büyük resim yarışmalarından biri olan Toyota Hayalimdeki Araba ...
    24 Nisan 20211366 defa incelendi
  • Toyota Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması  2020

    Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2020

    Toyota’nın düzenlemiş olduğu “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” başvuruları başladı! Yarışmaya katılmak isteyen 15 yaşın altındaki tüm çocuklar hayallerindeki arabayı resmederek 19 M...
    14 Nisan 20202277 defa incelendi