Turkcell Superonline Dünyanın Radarında

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1606 defa incelendi
  • Puan : star star 53 incelemede 2,08 puan almıştır.
Avrupa Rekabetçi Telekomünikasyon Derneği  Düzenleyiciler Konferansı, 26-28 Kasım tarihlerinde Brüksel’de gerçekleşti. Konferansta en yoğun ilgi gören katılımcılardan biri, fiberde büyüme hızı ve saniyede 1000 Mb hizmeti ile dünyanın radarına giren Turkcell Superonline oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Avrupa’da 1 milyonun üzerinde hane erişimine sahip ülkeler arasında Türkiye’nin, Ukrayna ve Hollanda ile birlikteen hızlı büyüyen 3 ülke arasında yer aldığını söyledi.

Erkan, 2012 yılını yaklaşık 400 milyon TL’lik yatırımla kapatmayı ve hane sayısında da 1 milyon 300 bini aşmayı hedeflediklerini ifade etti. Turkcell Superonline, bu yılın ilk 9 ayında gelirde
yüzde 54’lük büyüme yakaladı.


Avrupa Rekabetçi Telekomünikasyon Derneği (ECTA)’nın her yıl düzenlediği, genişbant yatırım ortamını iyileştirmeyihedefleyen ve bu amaçla yapılan düzenlemelerin tartışıldığı ECTA Düzenleyiciler Konferansı,
26 – 28 Kasım tarihlerinde Brüksel’de gerçekleşti.

Telekomünikasyon sektöründe düzenleme ve denetleme alanında söz sahibi kuruluşları ve sektör liderlerini bir araya getiren konferansta, farklı düzenleme yaklaşımları ve iş modellerinin Avrupa telekomünikasyon pazarını nasıl şekillendirdiği konuşuldu. Konferans boyunca en yoğun ilgi gören katılımcılardan biri, fiberde büyüme hızı ve saniyede 1000 Mb fiber internet hizmeti ile dünyanın radarına giren Turkcell Superonline oldu.

Açılış konuşmasını Avrupa Komisyonu’nun Dijital Ajanda’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Neelie Kroes’un yaptığı konferansta, Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, “İş Modelleri ve Gelecek Fırsatları” başlıklı CEO Panel’de Türkiye’nin ve Turkcell Superonline’ın dünya fiber pazarında geldiği başarılı noktayı anlattı.

Konferanstan sonra basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya gelen Erkan, dünyada ve Türkiye’de fiberin durumu, Turkcell Superonline’ın yatırımları ve uluslararası arenadaki başarıları ile şirketin 2013’de hangi alanlara odaklanacağı hakkında bilgiler verdi.


İlgili etiketler : Turkcell Superonline, Fiber İnternet, İnternet,

Haber Sahibi

Turkcell Superonline
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 1606

Diğer Turkcell Superonline Haberleri

Benzer Haberler