Turkcell'in En Marifetli Telefonu: MaxiPLUS5

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2821 defa incelendi
  • Puan : star star star star 79 incelemede 4,15 puan almıştır.
Bugüne kadar yarım milyon T serisi akıllı telefon satan Turkcell, kendi adıyla çıkardığı akıllı telefonlara bir yenisini daha ekledi. Maksimum teknolojiyi minimum fiyat avantajıyla sunan Turkcell MaxiPLUS5, tarifeye ek 5TL’den başlayan fiyatıyla herkesi akıllı telefonlara terfi ettirmeyi hedefliyor. T serisinin yeni yıldızı, dünyada bir ilk olan temassız Mobil Sipariş uygulamasıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, kendi markasını taşıyan yeni telefonu Turkcell MaxiPLUS5i müşterilerine sundu. En kolay mobil internet ve multimedya deneyimi yaşatacak şekilde tasarlanan Turkcell MaxiPLUS5, Turkcell Teknoloji ARGE mühendislerinin geliştirdiği hayat kolaylaştıran akıllı uygulamalar sayesinde telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye de aday.

Antalya’daki  Adam&Eve Hotels’de gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtılan Turkcell MaxiPLUS5, bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındırıyor. En yeni Android işletim sistemi (4.0 – Türkçe) ile kullanıcı deneyimini zenginleştiren cihaz, 3,5 inçlik hassas dokunmatik ekrana ve LCD IPS teknolojisi sayesinde daha parlak ve net ekran görüntüsüne sahip. ZTE işbirliğiyle geliştirilen Turkcell MaxiPLUS5, 800MHz’lik Qualcomm işlemcisiyle telefondaki tüm uygulamaların ve özelliklerin hızlı ve kolay kullanımını sağlıyor. Turkcell MaxiPLUS5’ın 1400 miliamperlik bataryası, 3G’de yaklaşık 200 saate varan bekleme ve yaklaşık 240 dakikaya varan konuşma olanağı sağlıyor. 5 megapiksel otomatik odaklanmalı kamerası çok daha iyi bir fotoğraf ve video deneyimi sunan Turkcell MaxiPLUS5, dahili 4 GB ve cihazla birlikte verelen 4 GB hafıza kartı toplam  8 GB’lık depolama alanı ve dahili NFC özelliğiyle geliyor.

Turkcell’liler, T serinin yeni üyesi Turkcell MaxiPLUS5’e 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 26 TL arasında fiyatlarla sahip olabilecek. Üstelik ilk 3 ay boyunca 250MB internet ve 1 yıllık Turkcell TV Standart Paket hediye. Kurumsal hat sahipleri de 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 13 TLarasında fiyatlarla Turkcell MaxiPLUS5’e terfi edebilecek. Dileyenler Turkcell MaxiPLUS5’e 549TL peşin fiyatıyla da sahip olabilecek. Turkcell akıllı telefonu olmayan Hazır Kart'lıları da unutmadı. Hazır Kart’lılar Turkcell MaxiPLUS5’i, ayda sadece 24 TL’ye 24 ay taksitle satın alabilecek. Üstelik 1 yıl boyunca, her ay 250 MB internet, sınırsız Facebook ve Turkcell TV Standart paketleriyle birlikte.

Emre Sayın: Akıllı Telefona Terfi Etmenin Tam Zamanı

Turkcell, yeni akıllı telefonunu farklı ihtiyaçlara ve her bütçeye uygun seçeneklerle sunarak herkesi akıllı telefonla tanıştırmaya kararlı. Basın toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın şunları söyledi:

“Mobil internette fırsat eşitliği vizyonu ve herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle yola çıkarak kendi adımızla ilk telefonumuzu sunduğumuzdan bu yana yaklaşık yarım milyon T serisi cihaz sattık. Müşterilerimizin yüzde 90’ı akıllı telefonlarla ilk defa T serisi ile adım atmış. Kullanım alışkanlıklarına baktığımız zaman T serisi kullanıcılarının telefonlarının yeteneklerinden sonuna kadar yararlandığını, Turkcell’in zengin mobil internet ve mobil uygulama dünyasına büyük ilgi gösterdiğini ve mobilitenin avantajlarından sonuna kadar yararlandığını görüyoruz. Bu da koyduğumuz hedefin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Şimdi bu hedefi daha da ileri taşıyacak Turkcell MaxiPLUS5 ile yep yeni bir sayfa daha açıyoruz. En iyi mobil internet ve multimedya deneyimi yaşatacak şekilde tasarlanan Turkcell MaxiPLUS5, Turkcell mühendislerinin geliştirdiği hayat kolaytaştıran akıllı uygulamalar sayesinde telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirecek. Maksimum özellliği, minunum fiyata sunan Turkcell MaxiPLUS5 ile herkesi akıllı telefona terfi etmeye davet ediyoruz.”

Dünyada Bir İlk: Alışverişte Magnet Devrimi

Turkcell MaxiPLUS5’in en heyecan verici özelliklerinden biri NFC Magnet. Turkcell MaxiPLUS5 alanlar cihaz kutularından çıkacak özel üretilmiş buzdolabı magnetlerini cep telefonlarına okutarak  özel olarak tasarlanmış bir mobil sipariş uygulamasını açacaklar. Magnet okutulduğunda telefonda otomatik olarak açılan Mobil Sipariş uygulaması üzerinden anlaşmalı firmaların ürünleri kolayca seçilerek sipariş verilebilecek. İlk etapta Aygaz, Burger King, ve Pürsu’nun seçilmiş ürünlerini sipariş vermek ya da Migros Sanal Market’e ulaşarak alışveriş yapmak mümkün olacak. Alışverişte yeni bir dönem başlatacak bu farklı deneyim, şimdilik yalnızca Turkcell MaxiPLUS5 kullanıcılarına özel.

Turkcell MaxiPLUS5 Kullanıcılarının En Yakın Dostu: Mobil Asistan

Turkcell MaxiPLUS5 Turkcell mühendislerinin geliştirdiği uygulamalarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak. Örneğin Turkcell MaxiPLUS5 kullanıcılarının en yakın dostu Mobil Asistan uygulaması….İlk defa Turkcell MaxiPLUS5 sunulan Mobil Asistan fatura bilgileri, kalan bakiyeniz, hava durumu ve en yakın eczane gibi gibi sorularınıza yanıt veriyor. Üstelik siz sesli olarak soruyorsunuz o sizi sesinizden tanıyor, sizin için araştırıyor, buluyor ve yanıtlıyor.

İlk defa Turkcell MaxiPLUS5 ile gelen Akıllı Cevap uygulaması da telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirecek. Akıllı Cevap ile telefonu ters çevirerek sessize alabilir ve arayan kişiye önceden belirlediğiniz mesajı iletebilir, tekrar düz çevirdiğinizde ayarlarınıza eski haline çevirebilir ve size gelen aramayı herhangi bir tuşa basmadan sadece kulağınıza götürerek açabilirsiniz.

Eğlence Yüklü Turkcell MaxiPLUS5

T serisinin son yıldızı Turkcell MaxiPLUS5 multimedya özellikleriyle de dikkat çekiyor. Turkcell MaxiPLUS5 sahip olanlar 1 yıl ücretsiz sunulan Turkcell TV ile 42’den fazla TV kanalını cepten izleyebiliyor, filmlere ve kaçırdığı dizilere istediği an ulaşabiliyor. Cihazı çok

daha eğlenceli hale getiren bir özellik de Tunein radyo. Bu uygulama sayesinde tüm dünyada 50 binden fazla radyoyu cızırtısız olarak dinlemek mümkün. Ayrıca Turkcell Müzik ile 3 milyondan fazla şarkı, Turkcell Video ile en popüler videolar cepte.

Rakamlarla T serisi

T serisi cihazlar: T10, T11, T20 ve şimdi de Turkcell MaxiPLUS5

T10/T11/T20 Toplam satış adedi: Yaklaşık yarım milyon
Akıllı telefona ilk adımı T serisi ile atanların oranı: % 90

T serisi telefonlarla ayda;

  • 750 bin şarkı indiriliyor,
  • 167 bin video izleniyor,
  • T-Market’i 300 bin kişi ziyaret ediyor

 

Turkcell MaxiPLUS5 Teknik Özellikler:

GSM Band Desteği

GSM 900/1800/1900  
UMTS 900/2100

Boyutlar

115.2 x 62 x 11.1 mm

Ağırlık

120gr

Ekran Tipi

LCD  IPS kapasitif dokunmatik ekran

Ekran Boyutları

3.5 inç, 320x480 piksel (HVGA)

Dahili Hafıza

512MB RAM , 4GB ROM

Harici Hafıza Desteği

32GB'a kadar destekleniyor

Kart Yuvası

MicroSD

3G

HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps

WLAN

802.11 b/g/n

Bluetooth

Var

Kamera

5 MP AutoFocus Kamera

Video

Var

2. Kamera

Yok

İşletim Sistemi

Android OS, 4.0 (Ice Cream Sandwich)

İşlemci

Qualcomm® MSM7225A  800MHz

Radyo

Internet Radyo Uygulaması

GPS

Var

Pil

Standart Pil, Li-Ion 1400 mAh

Bekleme Süresi

200 saate varan

Konuşma Süresi

240 dk'ya varan

Kutu İçeriği

4 GB SD Kart
Micro USB şarj aleti
Kullanıcı Kılavuzları
Pil
Kulaklık





İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Maxiplus5, Cep Telefonu, Özellikleri,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 2821

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell Turbo T50 Cep Telefonu

    Turkcell Turbo T50 Cep Telefonu

    Turkcell, dünyanın Üç Taşıyıcı (Triple Carrier) internet teknolojisini destekleyen ilk ve tek telefonu Turkcell Turbo T50’yi 25 Şubat itibarıyla teknoloji severler ile buluşturuyor. 2014'ün ...
    22 Şubat 20152272 defa incelendi
  • Turkcell Türkiye'nin İlk Yerli Akıllısı Turkcell T40 İle Geliyor

    Türkiye'nin İlk Yerli Akıllısı Turkcell T40 İle Geliyor

    HD kalitesinde ses, gelişmiş kamera özellikleri, yeni nesil çift çekirdekli işlemci, 4 inç'lik ekranıyla yüksek teknolojiyi herkesin erişebileceği fiyata sunan Turkcell’in yerli akıllı cep t...
    20 Ağustos 20132636 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell T80 Görücüye Çıktı

    Turkcell T80 Görücüye Çıktı

    Turkcell, T serisi yeni akıllı telefonuyla fotoğraf çekimine farklı bir bakış açısı getiriyor. Yüksek teknoloji ve metal tasarıma sahip yeni T80 çift kamerası ile derinlik efekti veren etkil...
    11 Temmuz 20171245 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell TV Plus

    Turkcell TV Plus

    Turkcell’in, mobil uygulamalar ile akıllı cihazlar, web sitesi üzerinden bilgisayarlar ve TV Plus kutusu ile televizyonlar üzerinden kullanıcılarla buluşan kişisel televizyon platformu Turkc...
    16 Ekim 20143262 defa incelendi
  • LG LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG’nin ilk kez Mobile World Congress 2012’de tanıtımını yaptığı Optimus 3D Max cep telefonu, 3D keyfini daha cazip hale getirirken daha ince ve hafif tasarımıyla göz dolduruyor.   Opti...
    28 Eylül 20122855 defa incelendi