Turkcell Global Bilgi "En Çok Başvuru Alan Şirket" Oldu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1147 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 4,34 puan almıştır.
Turkcell Global Bilgi, Kariyer.net’in düzenlediği “İnsana Saygı Ödülleri”nde yaklaşık 480 bin iş başvurusu alması dolayısı ile 30 bin şirket arasından “En Çok Başvuru Alan Şirket” seçildi.

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, Kariyer.net’in onuncusunu düzenlediği ve 23 sektörden toplam 30 bin şirketin yarıştığı  “İnsana Saygı Ödülleri”nde, 2012 yılında aldığı yaklaşık 480 bin iş başvurusundan dolayısıyla  “En Çok Başvuru Alan Şirket” seçildi.

Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende ödülünü alan Turkcell Global Bilgi, aynı yarışma organizasyonunda geçtiğimiz senlerde de “En Çok İstihdam Yaratan Şirket” ödülünü almıştı.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları İş Ortağı ve İşe Alım Müdürü Elif İçören konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İş başvuru sürecinin, çalışan deneyiminin ilk ve önemli aşamalarından biri olduğunu biliyoruz. Bu sebeple şirketimize yapılan iş başvurularını etkin ve doğru bir şekilde yönetmek ve en doğru adayı şirketimize kazandırmak için ilgili birimlerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Bununla birlikte çalışanımıza verdiğimiz değer ve İK uygulamalarımızla şirketimiz çalışılmak istenen şirketler arasında yer alıyor. 2011 yılında “Avrupa’da Yılın İşvereni” ödülünden sonra Kariyer.net’in geleneksel olarak düzenlediği ve her sene binlerce şirketin katıldığı “İnsana Saygı Ödülleri”nde “En Çok Başvuru Alan Şirket” olmamız da bu titiz çalışmalarımızın neticesidir. Aldığımız bu ödüller ve şirketimizde çalışma deneyimi yaşamak isteyen kişi sayısındaki sürekli artış,  İK uygulamalarımızın başarısını ortaya koyuyor.” dedi.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Global Bilgi, Kariyer.net, İş Başvurusu,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 1147

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler