Turkcell Global Bilgi'den Karabük'e İstihdam Yatırımı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2147 defa incelendi
  • Puan : star star star star 42 incelemede 3,62 puan almıştır.
Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, yeni çağrı merkezleri açarak Anadolu’da yaptığı istihdam yatırımlarına hızla devam ediyor.

Haziran başında, depremler sonrası ekonomik ve sosyal hayatı sarsılan Van-Erciş’te çağrı merkezi açarak Anadolu’da yaptığı istihdam yatırımlarını sürdüren Turkcell Global Bilgi, şimdi de Karabük’te açtığı yeni çağrı merkezi ile Türkiye’deki lokasyon sayısını 13’e çıkardı. Yeni çağrı merkezinin açılışı, 19 Haziran Salı günü, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, BTK Başkanı Tayfun Acarer, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ciliv: “Büyük gayretle Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyoruz”

Açılış töreninde konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iyi niyetle ve büyük bir gayretle Türkiye’ye teknoloji yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. İnsanların ve kurumların hayatında teknolojiyle fark yarattıklarını söyleyen Süreyya Ciliv, “Haziran başında Van-Erciş’te açtığımız çağrı merkezinin ardından şimdi de Karabük lokasyonumuzu açıyoruz. Anadolu’nun dört bir yanındaki çağrı merkezlerimizin sayısı 13’e ulaştı.  Türkiye’nin Turkcell’i olarak müşterilerimize en iyiyi sunma çabasındayız. Gençlerimize istihdam yaratmayı en büyük sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Yatırımlarımız ilerleyen dönemlerde de devam edecek. Yeni çağrı merkezimizin Karabük halkına ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

gnçtrkcll’lilere “gencaverler” hizmet verecek

Toplam 110 masa kapasiteli Karabük Çağrı Merkezi, gençlerin istekleri göz önünde bulundurularak oluşturulan sistemle, SMS kanalıyla gnçtrkcll’lilere hizmet verecek. Tüm gnçtrkcll’liler gibi genç ve dinamik bir kadronun oluşturduğu “Gencaver” ekibine, 4362’ye SMS atarak veya online sohbet hattından ulaşılabilecek. gnçtrkcll’lilerin soruları günün 24 saati Gencaver’ler tarafından alınacak.





İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Global Bilgi, Çağrı Merkez, Karabük Çağrı Merkezi,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2147

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler