Turkcell Cup Türkiye'nin En İyi Raketlerini Antalya'da Buluşturuyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1673 defa incelendi
  • Puan : star star star 42 incelemede 3,33 puan almıştır.
Türk tenisinin en prestijli turnuvası olan Turkcell Cup Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası Antalya’da başlıyor. 14-20 Kasım tarihlerinde Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenecek toplam 50 bin TL ödüllü turnuvada Türkiye’nin en iyi 300 raketi boy gösterecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türk tenisine bir ilki daha yaşatıyor. Milli takımın yanı sıra Türkiye’nin en başarılı tenisçileri Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay’ın sponsoru olan Turkcell, Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası’na ismini veren ilk marka oldu. Turkcell Cup adıyla 14-20 Kasım tarihlerinde Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde  düzenlenecek toplam 50 bin TL ödüllü Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası, Türkiye’nin en iyi 300 raketinin katılımıyla büyük bir heyecana sahne olacak. Yıl içerisinde gerçekleştirilen turnuvaların finali olma özelliği niteliği taşıyan Büyükler Türkiye Şampiyonası bu sene ilk defa para ödüllü olarak düzenleniyor. Şampiyona Türkiye'de düzenlenen en prestijli ulusal turnuva olarak kabul ediliyor.

“Turkcell Cup’la tenise yaptığımız destek artarak devam ediyor”

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Türk tenisinin başarılarının yarınlara taşınabilmesi ve kalıcı olabilmesi için desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Milli takımımıza, Türk tenisinin gururları Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay’a verdiğimiz desteğin ardından, Türk tenis tarihinde ilk defa Türkiye Büyükler Şampiyonası bir markanın, Turkcell’in adıyla anılıyor ve para ödüllü olarak düzenleniyor. Türkiye’nin en prestijli tenis turnuvasına adımızı vermenin gururunu yaşıyoruz. Turkcell Cup’ta Türkiye’nin en iyi raketleri bizlere seyir zevki yüksek maçlar izletecek. Ben bu vesile ile tüm tenisseverleri Turkcell Cup’ın muhteşem atmosferine davet ediyorum” dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da, “Türkiye’de tenis kısa bir zaman dilimi içinde büyük bir gelişme kaydetti. Uluslararası arenada tenisçilerimiz yüzümüzü güldürmeye başladı. Dünya, Türk tenisini artık tanıyor ve saygı duyuyor. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Turkcell’e tenise yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor Turkcell Cup’ta tüm tenisçilerimize başarılar diliyorum” dedi.





İlgili etiketler : Turkcell Cup, Tenis Şampiyonası,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Kasım 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Kasım 2011
  • Trafik

    : 1673

Diğer Turkcell Haberleri