Turkcell Çiftçiye Domatesini Cepten Sattırdı, Paket Üyesi 1 Milyona Ulaştı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2603 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 3,41 puan almıştır.
Turkcell’in tarımsal faaliyet gösteren müşterilerine yönelik Turkcell Çiftçi Paketi, çiftçi hizmetleri alanında rekor sayıda üyeye ulaştı. Pakete üye olan 1 milyon çiftçi, hem kendilerine özel ücretsiz servislerden hem de çeşitli kampanya, tarife ve ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in Çiftçi Paketi, 1 milyon üyeye ulaştı. “Çiftçilerin bereketine bereket katmak” hedefiyle oluşturulan paketin üye sayısı, operatörlerin sunduğu çiftçi hizmetleri alanında bir rekor. Turkcell Çiftçi Paketi, tarımsal faaliyet gösteren Turkcell’lilerin faydalanması için özel olarak kurulmuş, avantajlı tarife, mobil bilgilendirme ve eğitim uygulamaları, sektöre özel kampanyalar ve marka anlaşmalarından oluşan bir program. Paket, mobil teknolojileri üyelerinin hizmetine sunarak Türkiye çiftçisinin hayatını kolaylaştırmak ve işini daha iyi yapmasına destek olmayı hedefliyor. Dileyen tüm çiftçiler, CIFTCI yazıp 2222’ye göndererek pakete ücretsiz üye olabiliyor.

Turkcell Çiftçi Paketi’nin 1 milyonuncu üyeye ulaşmasına ilişkin bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, çiftçi hizmetlerinin, bilgi toplumuna geçiş sürecinde Türkiye adına en çok önem verdikleri projelerinden biri olduğunu ifade etti. Sevilengül, şunları söyledi:

“Bugün 1 milyon çiftçimizin mobil hayatın olanaklarından yararlandığını görmek bize büyük heyecan veriyor.”

“Çiftçi Paketi”ni  oluştururken hayalimiz yüzbinlerce çiftçimizi mobil hayatın sunduğu olanaklarla tanıştırmaktı. Onlara ihtiyaçları doğrultusunda mobil bilgi ve eğitim sunmak, mobil hayatın küresel getirilerini ülkemiz çiftçisine de yansıtabilmek istiyorduk. Aklımızda, hava, nem ya da rüzgâr durumu bilgisini cep telefonundan alarak ürününün tarlada ziyan olmasını engelleyen ya da bölgesel alım-satın fiyatlarını öğrenerek ticarette avantajlı konuma geçen, ürününü cepten ilan verip satan bir çiftçi modeli vardı. Teknolojik okur-yazarlığı olan o çiftçi modeli artık gerçek oldu. Bugün 1 milyon çiftçimizin bu olanaklardan yararlandığını görmek bize büyük heyecan veriyor. Tüm Turkcell Çiftçi Paketi üyelerine kısa sürede gösterdikleri bu rekor ilgi için teşekkür ediyoruz. Turkcell, çiftçilerimizin bereketine bereket katmaya devam edecek.”

Çiftçiler ürününü mobil ilanla satıyor

Turkcell’in kurduğu mobil ilan sitesi ciftci.mobililanlar.com sayesinde çiftçiler, ürünlerini tüm Türkiye’ye satma olanağı buluyor. Aradıkları ürünü çevresinde bulamayanlar, yaşadıkları şehir dışındaki ürünleri ya da fiyatlarını görmek isteyenler veya üreticinin sattığı üründen anında haberdar olmak isteyenler bu sitenin sunduğu imkandan faydalanabiliyor. Sitede kuzudan, danaya, mandalinadan domatese sayısız ürün ilk elden satışa sunuluyor. Üreticiler ilk elden ürününü istediği fiyata da satma imkanı buluyor.

Traktör kazandırmaya devam ediyor

Turkcell Çiftçi Paketi üyelerine atılan SMS’e olumlu yanıt verenler arasında gerçekleştirilen çekiliş sonrasında  2011 model New Holland marka traktörün 3. talihlisi Mersinli Ayşe Köse oldu. Traktör teslimatı sırasında konuşan Köse,“’Çiftçi Paketi’ sayesinde tarımla ilgili bir çok önemli bilgiye ulaşıyorum. Sabah evden çıkarken mutlaka SMS’e bakıp hava sıcaklığı, nem ve rüzgar bilgisine bakıp tarlaya gidiyorum. Şimdi de traktör sahibi oldum. Turkcell ailesine hayatıma kattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Turkcell’li çiftçilere bereketli tarifeler

Turkcell’in çiftçilere sunduğu hizmetler, Turkcell Çiftçi Paketi ile sınırlı değil. ‘Çiftçi Paketi’nin yanı sıra Çiftçi Tarifesi’ne de üye olan çiftçiler çok avantajlı faturalı veya faturasız tekliflerden faydalanabiliyorlar. Faturalı müşteriler KDV ve ÖİV dahil aylık sadece 35 TL’lik sabit ücret ödeyerek her yöne 500 dakika konuşabiliyorlar. Ayrıca 12 ay taahhüt vermeleri durumunda ayda sadece 29 TL’ye aynı tekliften faydalanabiliyorlar. HazırKart’lı çiftçiler ise Çiftçi Nar Kampanyası sayesinde en uygun koşullarda konuşup mesajlaşabiliyor. Çiftçi Tarifesi üyesi HazırKart’lılar, aylık yalnızca 20 TL karşılığında her yöne kullanabilecekleri 100 TL kazanıyorlar. Üstelik kazandıkları 100 TL’yi hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabiliyorlar. Bu kampanyadan yararlanmak için CIFTCINAR yazıp 2222’ye göndermek yeterli.

Yeni üyelere 500 TL’lik akaryakıt fırsatı

Turkcell, faturalı ya da faturasız Çiftçi Tarifesi’ne 15 Ocak-15 Mart tarihleri arasında üye olan çiftçilerden çekilişle 500 kişiye, 500 TL değerinde Shell yakıt çeki hediye edecek. Çiftçi Tarifesi’den faydalanmak isteyenler, çiftçi veya tarım işçisi olduklarına dair herhangi bir resmi belge ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunuyor.

Pakete büyük ödül geldi

Turkcell’in Çiftçi Paketi, çiftçilerin günlük yaşamda ihtiyaç duyacağı tüm tarımsal bilgilere  erişimini sağlıyor. Zirai hava durumu, ürün bilgileri, sektör haberleri, eğitimler, her bir çiftçinin üretim yaptığı bölgeye, ürüne göre farklılaştırılıyor. Bu yolla üretimindeki verimliliğin artması ve çiftçilerin ürettiği ürünü en hızlı şekilde ve en iyi fiyattan değerlendirmesi amaçlanıyor. Çiftçilerin ücretsiz SMS mesajı ile dahil olduğu sistem, otomatik olarak çiftçinin bulunduğu köy, kasaba bilgisini tespit ederek hizmetin yerel olarak verilebilmesini sağlıyor. Turkcell’in çiftçi hizmetleri geçtiğimiz günlerde TESİD’in (Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği) verimliliği ve  inovasyonu teşvik etmek amacıyla düzenlediği Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri’nde “Yaratıcı Fikir” dalında ödüle layık görülmüştü.





İlgili etiketler : Turkcell, Çiftçi Paketi, Çiftçi Hizmetleri, Ücretsiz Servis,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2603

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler