Tüm Okul İhtiyaçlarınız NT'de

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2127 defa incelendi
  • Puan : star star 33 incelemede 1,97 puan almıştır.
Türkiye’nin okul alışverişinde en hesaplı ve bol çeşitli tek adresi NT, Eylül ayında en yoğun dönemini geçiren kırtasiye sektöründe bu yılın trend ürünlerini açıkladı.
 
Okul alışverişinde Türkiye’nin en hesaplı ve bol çeşitli tek adresi NT, yerli ve yabancı 847 seçkin markanın 40 binden fazla ürününü öğrencilerin ve ailelerin beğenisine sunuyor. Kırtasiye alışverişinin en yoğun olduğu Eylül ayında NT’lerde en çok ilgi gören ürünler, öğrencilerin olduğu kadar büyüklerin de dikkatini çekiyor. 67 ilde 148 mağazasıyla kırtasiye sektörünün en yaygın perakendecisi olan NT bu özelliğiyle kırtasiye sektörünün nabzının ölçüldüğü en doğru adres olarak görülüyor. Geçtiğimiz yıl 20 milyondan fazla kişinin mağazalarını ziyaret ettiği sektörün öncü markası NT Kırtasiye Kategori Müdürü Süleyman Akçakoca bu sezonun en çok ilgi görecek ürünlerini açıkladı:
 
Okul alışverişinde temel ihtiyaçlar değişmiyor
Her yıl olduğu gibi bu yıl da okul alışverişinde ihtiyaç listelerinin en başında yer alan vazgeçilmez ürünler; okul ve beslenme çantası, su matarası, defter, defter kapları, kalem, kalemtraş, etiket, kalem çantaları, silgi, yapıştırıcı, kuru boya, sulu boya, pastel boya, oyun hamuru gibi ürünler olacak. Anaokulu ve ilkokul öğrencileri için alışveriş listesinde oyun hamuru, lisanslı kalemler, silgiler, etiketler, kalemtraşlar, kalem çantaları, ödev defterleri öne çıkarken ortaokul ve lise öğrencilerinde defter ve versatil kalemler en çok tercih edilen ürünler.
 
Popüler çizgi film karakterleri kırtasiyede tercihleri etkiliyor
Kırtasiyede çizgi film karakterleri çocukların kararlarını etkileyen önemli bir etkendir. Erkeklerde Spiderman, Hotwheels, Cars, Transformers; kızlarda ise Winxx, Hellokitty, Mickey Mouse, Angry Birds, Şirinler çizgi karakterleri bu yıl çocukların kırtasiye ürünlerinde en çok görmek istedikleri karakterler olacak.
 
Çocukların beğenilerini en iyi yansıttığını düşündükleri ürünlerin başında gelen okul çantalarında da çizgi film karakterleri belirleyici olurken aileler çantaların hafif, dayanıklı ve ergonomik olmasına dikkat ediyor.
 
Defterlerde öğrencinin sınıfına göre tercihler değişiyor. Özellikle lise ve üniversite düzeyindeki öğrenciler için eskisi gibi her ders için ayrı bir defter yerine şimdilerde bütün dersleri tek defterde toplamaya imkân tanıyan 5-7 ortalı defterleri kullanılıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ise, karakter resimli defterleri tercih ediyor.
 
Kırtasiyede her zaman olduğu gibi bu yıl da renkli ürünler popüler olmaya devam edecek. NT’ler büyüklerin dahi karar vermekte zorlandığı rengârenk, sağlıklı ve kaliteli ürünler ile dopdolu. Defterleri yıpratmayan özel silgiler, küt uçlu ve plastik kaplı makaslar, eski tip plastik mataraların yerine kapağı açıldığında pipet çıkan ve termos özellikli içi çelik mataralar da bu yıl en çok tercih edilecek ürüneler arasında yerini alıyor.
 
Teknolojik cihazların artış göstermesi kırtasiyeye olan ilgiyi azaltmıyor
Son yıllarda eğitimde artan teknoloji kullanımı kırtasiye kullanımını azaltacak mı sorusuna da değinen NT Kırtasiye Kategori Müdürü Süleyman Akçakoca, “Yazarak öğrenme halen en etkili öğrenme yöntemlerinden biridir. Teknolojinin gelişimiyle pek çok konuda alışkanlıklarımız değişmeye başlasa da insanlar not almaktan, not aldığına tekrar tekrar dönüp bakmaktan vazgeçmeyecektir. Çocuklar tabletlerde oyunlarını yine oynayacaklar ama oyun hamurlarıyla hayallerini gerçekleştirmek, onlara dokunmak isteyecektir. Kızım Nil gibi çocuklar anne ve babalarıyla boyama yapmak isteyeceklerdir. Yetmeyecek duvarları-perdeleri boyayacaklardır. Resim defterlerine hayallerini sığdıracaklardır. Kalemleriyle dertlerini yazacak pek çok başarıya imza atacaklar, silgileriyle hatalarını sileceklerdir. Bunları yaparken bir şekilde okul ya da ofis kırtasiye ürünleri hayatlarımızın önemli bir parçası olarak kalacaklardır. Gelişen teknoloji elbette hayatlarımızda önemli bir yer edinecek ama bu durumun kırtasiyeyi hayatımızdan tamamen çıkartacağını ya da kısa sürede kırtasiyeye olan ilgiyi azaltacağını söylememiz mümkün görünmüyor. Tıpkı e-kitapta olduğu gibi…” dedi.


İlgili etiketler : Nt, Nt Kırtasiye, Nt Mağazaları, Okul Alışverişi, Kırtasiye,

Haber Sahibi

Nt Kırtasiye
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2127

Diğer Nt Kırtasiye Haberleri

Benzer Haberler

  • Toyzz Shop Okul Alışverişinizin de Adresi Toyzz Shop

    Okul Alışverişinizin de Adresi Toyzz Shop

    Okullar açılıyor, bu eylülde de okulların açılmasına az bir süre kala, çocukları okul heyecanı sardı. Bu yılda her yıl olduğu gibi Toyzz Shop’un birbirinden güzel kırtasiye ürünleri ile çocu...
    4 Eylül 20124244 defa incelendi
  • Beylikdüzü Migros AVM Beylikdüzü Migros AVM Okul Açılış Fuarı

    Beylikdüzü Migros AVM Okul Açılış Fuarı

    Yaz aylarının sona erip okulların açılmasına kısa bir sürenin kaldığı şu günlerde Beylikdüzü Migros AVM’de okula dönüş heyecanı başladı. Çocuklarını yeni eğitim yılına hazırlamak isteyen ve...
    4 Eylül 20122985 defa incelendi
  • Özdilek Önce Özdilek'e, Sonra Okula

    Önce Özdilek'e, Sonra Okula

    Yazın sona ermesiyle öğrencilerin okul alışverilerindeki ilk adresleri Özdilek Alışveriş Merkezleri oluyor. Renk renk ve çeşit çeşit kırtasiye ürünlerinden, her bütçeye uygun okul çantaların...
    18 Ağustos 20152069 defa incelendi
  • Hepsi Burada Okul Alışverişi Hepsiburada'da Başlar

    Okul Alışverişi Hepsiburada'da Başlar

    Okullar açılıyor, heyecan başlıyor... Hepsiburada, okul alışverişi kampanyasını, defterden kitaba, laptoptan çalışma masasına kadar milyonlarca çeşit üründe, peşin fiyatına 6 taksit a...
    22 Ağustos 2022667 defa incelendi
  • Markafoni Markafoni.com'da Okul Zili Çalıyor

    Markafoni.com'da Okul Zili Çalıyor

    Okul öncesi alıveriş için en iyi adres Markafoni.com oluyor... 17 Ağustos - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında Markafoni.com’da okul zili çalıyor. Düzenlenen çeşitli kampanyalarda, okulla ilg...
    20 Ağustos 20151719 defa incelendi