Trump Towers Mall, Donald J. Trump ve Ivanka Trump'ı Ağırladı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2100 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 2,8 puan almıştır.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı görkemli bir törenle dün kapılarını açan Trump Towers Mall, ilk gününe Donald J. Trump ve Ivanka Trump ile günaydın dedi.

Konsepti, mimarisi ve eğlence alanları ile sektöründe farklılaşan Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın katılımlarıyla dün resmi olarak kapılarını ziyaretçilere açtı.

Açılıştan bir gün sonra İstanbul’a gelen The Trump Organization CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump ve The Trump Organization Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, 20 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Gerçekleşen basın toplantısında sırayla söz alan Donald Trump ve Ivanka Trump, The Trump Organization’un Avrupa’daki ilk projesi olan Trump Towers İstanbul ile ilgili duygu ve düşüncelerinden ve gelecek yatırımlardan bahsetti.

Burası dünyanın en güzel alışveriş merkezlerinden biri oldu!
Trump Towers İstanbul projesinin kendileri için öneminin altını çizen Donald Trump, projenin tüm teknik ve mimari detaylarıyla en ince ayrıntısına kadar ilgilenildiği ve kullanılan her malzemenin Trump farkını ortaya koyduğundan bahsederek; “Burası dünyanın en güzel AVM'lerinden biri oldu, Amerika’da bile bu kadar güzelini bulamazsınız” dedi.

Yeni yatırımlarla ilgili olarak Donald Trump; 'Türkiye'de gitmek istediğimiz başka yerler de var. Burada artık ortaklığın ötesinde dost olduk. Yeni yatırımlara devam etmeyi istiyoruz' şeklinde konuştu.

Trump Towers Mall’un ortak gerçekleştireceğimiz projelerin ilki olmasını umut ediyorum…
Donald Trump konuşmasının ardından sözü kızı, aynı zamanda The Trump Organization Başkan Yardımcısı olan Ivanka Trump’a verdi. Projeyle ilgili duygularını açıklayan Ivanka Trump; “4 yıl önce Mehmet Ali Yalçındağ ile tanışıp bu proje üzerinde konuşmaya başladığımızda çok heyecanlanmıştım. Şimdi burasının çok güzel bir AVM olduğunu görüyorum ve bunun ortak gerçekleştireceğimiz birçok projenin ilki olmasını umut ediyorum.” şeklinde konuştu.

Trump Towers Mall’ın rakiplerinden önemli bir farkla ayrıldığının altını da çizen Ivanka Trump; 'Bu alışveriş merkezinin bir farkı da çocuklar için oyun ve dinlenme merkezinin olması. Bu Trump Organization’un yarattığı bir kavram. Çocuklar çok önemli ve çocuklara özel bir merkez yaratmak çok önemli' dedi.





İlgili etiketler : Trump Towers Mall, Recep Tayyip Erdoğan, Açılış,

Haber Sahibi

Trump AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2100

Diğer Trump AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell 4.5G'de Ekonomiye En Güçlü Katkı Yine Turkcell'den

    4.5G'de Ekonomiye En Güçlü Katkı Yine Turkcell'den

    Türkiye’de mobil internet hızını bir üst lige taşıyacak olan ve ihalesi 26 Ağustos’ta BTK tarafından gerçekleştirilen 4.5G’de imzalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı töre...
    27 Ekim 20151294 defa incelendi
  • İnci Deri İnci Deri Niyazi Erdoğan İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu

    İnci Deri Niyazi Erdoğan İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu

    İnci-Niyazi Erdoğan  İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu;tasarımcının son dönemde bakışını belirleyen klasik ve zarif detayları gündelik bir görünümle birleştirerek, rahatlığına önem veren, y...
    11 Nisan 20141460 defa incelendi
  • Tepe Nautilus Sessizliğin Rengi Fotoğraf Sergisi Tepe Nautilus AVM'de

    Sessizliğin Rengi Fotoğraf Sergisi Tepe Nautilus AVM'de

    Tepe Nautilus Anadolu Yakası'nın alışveriş ve sanat merkezi olmaya devam ediyor! Fotoğraf sanatçısı ve öğretim üyesi Recep Dönmez, Kızıldeniz, Malezya ve Endonezya’da ölümsüzleştirdiği de...
    13 Ekim 20112341 defa incelendi
  • Kozzy AVM Fatih Erdoğan'ın ''Çocuk ve Kitap'' Konulu Semineri Kozzy AVM'de

    Fatih Erdoğan'ın ''Çocuk ve Kitap'' Konulu Semineri Kozzy AVM'de

    Sadece alışveriş değil, Anadolu Yakası’nın kültür ve sanat merkezi konumu haline de gelen Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, sosyal yaşamın odak noktası olmaya devam ediyor. Kozzy şimdi de, ...
    19 Şubat 20141818 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Franchise Mağazası 21 Mayıs 2011 Cumartesi saat 09:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler,...
    17 Mayıs 20116319 defa incelendi