Trump Alışveriş Merkezi, Çocukları Çağırıyor!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2108 defa incelendi
  • Puan : star star 40 incelemede 2,4 puan almıştır.
Can Yayınları ve D&R işbirliğiyle düzenlenen Can’lı Kitap Günleri, bu hafta sonu BeReZe Çocuk Tiyatrosu’nu ağırlıyor. Çocuklar önce tiyatro izleyecek, sonra Bilim Şenliği’nde yaratıcılıklarını geliştirecek.

Trump Alışveriş Merkezi bu hafta sonu yine çok renkli, yine çok eğlenceli… Can Yayınları ve D&R işbirliğiyle Trump Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen Can’lı Kitap Günleri kapsamında bu hafta sonu BeReZe Tiyatro çocuklarla buluşuyor. Lucia Salemi’nin “Bayan Kaz ve Çikolatalı Pasta”, PaoloComentale’nin “Akbaba Okula Gidiyor” ve Behiç Ak kitaplarından uyarlanan oyun gösterileri BeReZe Oyuncuları tarafından sahneleniyor. 16 Mart Cumartesi günü 12.00 – 13.00 ve 14.00 – 15.00 saatleri arasında sergilenecek oyunlar tüm çocukların katılımına açık olacak. Çocuklar tiyatronun büyülü dünyası ile tanışacak. 

TÜZDER Eğlenceli Bilim Atölyesi küçük dahileri bekliyor
Trump Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik de TÜZDER Bilim Şenliği… Özel Çocuk Katı’nda düzenlenecek etkinlikte çocuklar keyifli deneylerle ve zeka oyunlarıyla hem eğlenecek, hem öğrenecek. Çocuklar mumdan tahterevalli, yumurtayı yüzdürelim, pil yapalım, bardağı el değmeden taşıyalım, yanmayan mum, balondan çöp şiş yapalım, uçan balon yapalım, kırmızılahana, mum yarışı gibi ilginç deneylerle bilimin eğlenceli dünyasını keşfe çıkacak. TÜZDER Bilim Şenliği 16 – 17 Mart tarihlerinde 12.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacak.




İlgili etiketler : Trump Avm, Trump Avm Etkinlikleri, Haftasonu Etkinlikleri, D&r, Can Yayınları, Kitap Günleri, Bereze Çocuk Tiyatrosu,

Haber Sahibi

Trump AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Mart 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 2108

Diğer Trump AVM Haberleri

Benzer Haberler