Total "Top Servıce - Kalite Kulübü Haftaları" Projesi Başlıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2469 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 3,79 puan almıştır.
Dünyanın önde gelen petrol şirketlerinden Total, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla “Top Service – Kalite Kulübü Haftaları” projesini hayata geçiriyor. Total çalışanlarının istasyonları ziyaret ederek en başarılı Ön Saha Görevlisini seçeceği proje 27 Şubat – 19 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Hizmet kalitesini artırmak, müşterilerin istasyonlarda “doğru yerde” olduklarını onlara her gelişlerinde hatırlatmak amacıyla Total, “Top Service - Kalite Kulübü Haftaları” projesini hayata geçiriyor. 27 Şubat – 19 Mart tarihleri arasında tüm dünyada gerçekleşecek olan proje kapsamında Total çalışanları istasyonları ziyaret ederek en başarılı Ön Saha Görevlisini seçecekler. Ziyaretlerin sonucunda doldurulan formlar Total Oil Türkiye Genel Müdürlüğüne iletilerek değerlendirmeye alınacak.

Seçim kriterleri tek tek değerlendirilerek seçilen Ön Saha Görevlileri ilan edilecek. Ayrıca Proje bitiminde yapılacak olan çekiliş sonucunda kazanan 3 Total çalışanı ve 5 Ön Saha Görevlisi ödüllendirilecek. Ödül almaya hak kazanan Ön Saha Görevlilerine ödülleri Nisan ayında Total Oil Türkiye Genel Müdürü Sn. Antoine Tournand tarafından verilecek.

Total istasyonlarında yapılan kalite kontrolü yeni bir uygulama olmamakla beraber, düzenli olarak istasyonlar gizli müşteriler tarafından ziyaret ediliyor. 300'den fazla istasyon çalışanı her sene cumhuriyet altını ile ödüllendiriliyor. Saha müdürleri de istasyonda geliştirilmesi gereken konularla ilgili olarak gizli müşterilerin ziyaretleri arasında, ilerleme kaydedebilmek için, daha detaylı bir istasyon değerlendirme formu dolduruyorlar. Bu sene, bu uygulama bütün çalışanları kapsıyor. Ve böylece Total Oil Türkiye A.Ş., kalitenin şirkette çalışan herkesin işi olduğunu göstermek istiyor.




İlgili etiketler : Total, Top Service, Kalite Kulübü Haftaları,

Haber Sahibi

Total Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Mart 2012
  • Trafik

    : 2469

Diğer Total Petrol Haberleri

Benzer Haberler