Tommy Hilfiger 2014 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1635 defa incelendi
  • Puan : star star star star 49 incelemede 3,63 puan almıştır.
TOMMY HILFIGER 2014 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu “Westcoasting”, Kaliforniya’nın değişik manzaralarından esinlenirken canlı renkleri ve cesur desenleri kucaklıyor. Westcoasting Koleksiyonu’nda; çarpıcı ekoseler ve denizden ilham alan grafik desenlerin ön plana çıktığı ‘Monterey’  ile pembe pamuklu elbiseler, iri botanik desenler ve suluboya şeritli şortların yer aldığı ‘Palm Springs’ moda grupları yer alıyor.

Kumsalda piknik, okyanusta sörf, havuzda eğlence ve minik kanyonlarda gezinti ile batının harikalarını keşfetmeye davet eden TOMMY HILFIGER 2014 İlkbahar - Yaz Çocuk Koleksiyonu’nun öyküsü Los Angeles’ta başlıyor. Eski Hollywood ihtişamının vurgulandığı modern parçalarda ‘glam prep’ tarzı yaratılıyor. Havanın ısınmaya başladığı günlerde çocuklar bahar renklerine bürünüyor. Erkek çocukları için indigo tonlar, yosun yeşili ve mercan renkleri, kız çocukları için ise Nil yeşili, porselen pembesi, yanık mercan ve lolipop pembe tonları ön plana çıkıyor. Grafik desenler, şerit, yıldız, puantiye, ekose ve baskılar tipik Amerikan tarzına seslenen detaylar olarak göze çarpıyor.

Koleksiyonun ilk moda grubu Monterey, doğu kıyısının sevimli tarzının batı kıyısının rahatlığı ile buluştuğu küçük balıkçı kasabasını ziyaret ediyor. İlkbaharın ilk günleri henüz serin olsa da çocuklar; tişört, süveter ve hırkaları üst üste giyerek dışarıda oyun oynamanın keyfini çıkarıyor. Bermuda şort, jean ceket ve diğer denim parçalar yamalar, desenler ve işlemelerle iddialarını sergiliyor. Erkek çocuklar için temanın ana unsurlarından biri olan şortlar; farklı kalıplar, yıkamalar ve renklerde sunuluyor. Çarpıcı  ekoseler ve denizden esinlenen grafik desenler bu görünümü tamamlıyor. Kız çocukları için ise, zarif çiçekliler, narin danteller ve el işlemeleri romantik bir estetik kazandırıyor. Okyanusu çağrıştıran renk paletindeki aquamarine, turkuaz ve Nil yeşiline deniz temalı kırmızı ve beyazlar eşlik ediyor. Kasabadaki balina izleme, tekne gezileri, balıkçılık ve kumsalda kamp ateşi gibi aktiviteler grafik desenlere yansıtılıyor. Kaliforniya’nın rahat ve doğal enerjisine prep yorumu katan Monterey temasındaki tüm parçalar birbirleriyle rahatça kombinleniyor.

Koleksiyonun diğer moda grubu Palm Springs, çöl renklerine eşlik eden renk patlamalarını ve şehrin özgün mimarisini kucaklıyor. ‘Retro prep’ tarzda batik boyamalar, suluboya şeritler ve pötikareler yoğun olarak kullanılıyor. İri botanik desenler yaz için ideal bir görünüm sergilerken, kız çocukları güneşli havanın keyfini sıcak kayısı, sarı süsen, bahar tomurcuğu, turkuaz ve şeker pembelerle çıkarıyor. Temel parçalar arasında pembe pamuklu elbiseler, el işlemeli üstler, boyalı denim şortlar ve üç boyutlu detaylar yer alıyor. Erkek çocukları için sunulan renk paletindeki sarı, turkuaz, lacivert ve beyaz ve beyazı turuncu vurgular tamamlıyor. Suluboya şeritli şortlar, grafik desenli tişörtler, mayolar ve ekose gömlekler sıcak havalarda serinlemenin en keyifli ve şık halini sunuyor. Egzotik detaylarla zenginleşen bu görünüm, havuz partilerinde eğlenceyi garantiliyor.



 Tommy Hilfiger - 1

Tommy Hilfiger - 1

 Tommy Hilfiger - 2

Tommy Hilfiger - 2

 Tommy Hilfiger - 3

Tommy Hilfiger - 3

 Tommy Hilfiger - 4

Tommy Hilfiger - 4

 Tommy Hilfiger - 5

Tommy Hilfiger - 5

 Tommy Hilfiger - 6

Tommy Hilfiger - 6

 Tommy Hilfiger - 7

Tommy Hilfiger - 7

 Tommy Hilfiger - 8

Tommy Hilfiger - 8

 Tommy Hilfiger - 9

Tommy Hilfiger - 9

 Tommy Hilfiger - 10

Tommy Hilfiger - 10

 Tommy Hilfiger - 11

Tommy Hilfiger - 11

İlgili etiketler : Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger 2014 Koleksiyonu, Giyim, Tommy Hilfiger Çocuk Giyim, Çocuk Giyim, Tommy Hilfiger İlkbahar Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Tommy Hilfiger
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Nisan 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 1635

Diğer Tommy Hilfiger Haberleri

Benzer Haberler