Tommy Hilfiger 2014 - 15 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1515 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 2,61 puan almıştır.
TOMMY HILFIGER, çocuklara, yeni eğitim öğretim yılında keyifle giyecekleri bir koleksiyon sunuyor. Amerika kıyılarından İngiltere’ye uzanan bir yolculuğu gözler önüne seren 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu "The New England", indigo mavisi gömlekler, polo yaka tişörtler, şık ceketler ve örgü süveterlerle çocukların kalbini fethedecek. Aileler ise Tommy Hilfiger Zorlu ve Suadiye mağazalarında sunulan çocuk koleksiyonundan alışveriş yaptıklarında sürpriz hediyelerle karşılaşacaklar.

Klasik parçalara yeni ve eğlenceli bir yorum getiren TOMMY HILFIGER 2014 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu’nunda kırmızı, beyaz ve lacivert anahtar unsurlar olarak göze çarpıyor. Yamalar, rozetler, ekoseler gibi Americana punk’ından esinlenen parçalar klasik kolej etkileri ve İngiliz tarzıyla kombine edilmiş.

Yeni eğitim öğretim yılında, erkek çocuklar için mavi ve yeşilli modern baklava desenleri, büyük boy ekose ve kamuflaj desenleri okul için ideal bir görünüm yaratıyor. Örgü jakarlı üstler, görünüme şıklık katarken, kombine edilebilen tişörtler ve renkli iç detaylar eğlenceli stili ve rahatlığı vurguluyor. Ayrıca indigo mavisi süveterler, gömlek ve ceketler de odak yaratan parçalar arasında. Koleksiyonda kız çocukları içinse, klasik ekose desen hâkimiyetindeki elbise, bluz ve ceketler ön plana çıkıyor. Pembe ve mavi tonlardaki çiçek desenleri militer görünümlü parçaları renklendirirken, bordo ve pembe gibi tonlar da renk paletine dâhil edilmiş.

Tommy Hilfiger’ın Zorlu ve Suadiye mağazalarında sunulan bu renkli koleksiyondan alışveriş yapan aileleri ise sürpriz hediyeler bekliyor.



 Tommy Hilfiger - 1

Tommy Hilfiger - 1

 Tommy Hilfiger - 2

Tommy Hilfiger - 2

 Tommy Hilfiger - 3

Tommy Hilfiger - 3

 Tommy Hilfiger - 4

Tommy Hilfiger - 4

 Tommy Hilfiger - 5

Tommy Hilfiger - 5

 Tommy Hilfiger - 6

Tommy Hilfiger - 6

 Tommy Hilfiger - 7

Tommy Hilfiger - 7

 Tommy Hilfiger - 8

Tommy Hilfiger - 8

 Tommy Hilfiger - 9

Tommy Hilfiger - 9

 Tommy Hilfiger - 10

Tommy Hilfiger - 10

İlgili etiketler : Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Kış Koleksiyonu, Çocuk Giyim, Tommy Hilfiger 2015 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Tommy Hilfiger
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1515

Diğer Tommy Hilfiger Haberleri

Benzer Haberler