Timberland ile Sevgililer Günü'ne Sıcaklık ve Konfor Katın!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1570 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
Yılın sevgi dolu ve renkli dönemi yaklaşırken Timberland'de hem kadın hem de erkekler için stil ve eko-inovasyon dolu geniş alternatifler yer alıyor. Zamansız olduğu kadar yenilikçi bot modelleri, evdeyken bile sportif şıklık sunan renkli ve yumuşak sweatshirtler, inovatif bir sokak stili için montlar ve polar ceketler ve sezonun en yenisi ultra hafif sneakerlar var.

2030 yılına kadar Doğa üzerinde net pozitif etki yaratma vizyonunun da somut bir temsilcisi olan Timberland, kış ve ilkbahar koleksiyonlarında kadınlar ve erkekler için geniş yelpazede hediye alternatifleri sunuyor. İster pandemi sebebiyle evdeyken, ister günlük rutin gereği dışardayken sevgilinizin stiline konfor katacak çevre dostu hediyeler Timberland'de.

Sezonun en yenisi: TrueCloud teknolojisiyle tasarlanan erkek sneakerlar
Doğal ve sorumlu malzemelerin kusursuz olarak işlenmesi ve dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Timberland TrueCloud deri ve kanvas erkek ayakkabılar eko-inovasyon vizyonunda son noktayı temsil ediyor. Ultra hafif ve yastıklama özellikleriyle ayrışan bu teknolojiyle tasarlanan yeni sezon koleksiyonları, ilkbahar aylarında adımlarınızı özgürleştirmeyi hedefliyor. Sorumlu üretim felsefesini yansıtan, doğal malzemeler kullanarak tasarlanan bu koleksiyon rahat ve hafif olduğu kadar stil sahibi. Bu koleksiyonda bilekli siyah modelin yanı sıra oxford tarzı bej ve lacivert seçenekler yer alıyor.

Mevsim kahramanı bir hediye seçeneği: Timberland Malynn kadın bot koleksiyonu
Gücünü günümüzün stil anlayışından olduğu kadar, Timberland'in marka DNA'sında ve tüm üretim tekniklerinin merkezinde yer alan sorumlu üretim, organik, yenilenebilir ve geri dönüşüm felsefesinden alan Timberland Malynn kadın botları (1.499TL) iki renk alternatifine sahip. Kahverengi modeli sarı detaylar tamamlarken siyah modele ise pembe detaylar eşlik ediyor. Malynn botlar su geçirmez özellikleri sayesinde tüm Timberland ürünleri gibi mevsim koşullarına dayanıklı. Gündüzden geceye tüm kombinlere kolayca uyum sağlayan bu model hafif EVA orta taban ve bio-foam köpük iç taban özelliği sayesinde gün boyu rahatlık vadediyor.

Zamansız ikon botlar
45 yılı aşkın süredir  dayanıklılığı ve konforu bir arada sunarak hayatımızda kalmaya devam eden  Timberland ikon botlar ise zamansız bir hediye arayanlar için ideal bir seçenek. İkon sarı botlar tarçın, siyah ve kahverengi alternatifleriyle bu sezon da karşımıza çıkıyor. İkon botların fiyatı kadın modeller için 1.299 TL erkek modelleri için ise 1.499 TL.

Christopher Raeburn dokunuşu ile farklı bir stil!
Yeşil ve siyah kamuflaj  detaylarla tamamlanan Ecoriginal EK+ erkek botlar bu sezonun en iddialı ürünü. Timberland'ın sorumlu ve çevre dostu üretim tekniklerini bir adım öteye taşıyan Earthkeepers® Edition ürünlerininbir temsilcisi olan erkek bot koleksiyonu, markanın en yüksek eko-inovasyonlarından bazılarını da yansıtıyor. İlhamını ikonik Timberland botlardan alan kamuflajlı Ecoriginal EK+ erkek bot modeli; sarı üzeri yeşil kamuflaj ve siyah-gri kamuflaj olarak iki alternatife sahip. Christopher Raeburn'un bu sezonun imza ürünü olarak nitelendirilen Ecoriginal EK+ Timberland bot modelinin fiyatı 1.699 TL.

Spor bir şıklık vadeden Timberland Polar Ceketler  
Sezonun bir diğer iddialı ürünü olan ve 100% geri dönüştürülmüş dayanıklı polyester yün materyalden üretilen çevre dostu polar ceketlerin siyah kahve kamuflajlı rengi ve mavi ve beyaz alternatifi mevcut. (999TL)

Tüm Timberland ürünlerinde olduğu gibi çevre dostu ve sorumlu üretim bilincini yansıtan dış giyim koleksiyondaki bu parçalar geri dönüştürülmüş polyester ve eko inovatif termal elyaf malzeme içeriyor.

İster evde ister dışarda renkli, logolu ve konforlu sıcaklık!
Kışın sıcak renkleri sarı, hardal, kırmızı ve kahvenin yanı sıra doğanın renkleri mavi ve yeşilin her tonu kış sezonunda Timberland kazaklarda ve sweatshirlerde karşımız da çıkıyor.

Zamansız klasik renklerden gri ve siyah modeller renkli detaylarla, kabartmalı ya da ikonik ağaç logosuyla tamamlanıyor. Kapüşonlu ve kapüşonsuz spor modellerin yanı sıra ekstra şıklık için renkli yuvarlak yaka pamuklu modeller (399 - 499 TL) ve trikolar (799 TL) erkek kombinlerini tamamlıyor.



İlgili etiketler : Timberland, Ayakkabı, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü 2021,

Haber Sahibi

Timberland
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Şubat 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Şubat 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Şubat 2021
  • Trafik

    : 1570

Diğer Timberland Haberleri

Benzer Haberler

  • Akmerkez AVM Akmerkez Sevgililer Günü Alışveriş Şenliği 2021

    Akmerkez Sevgililer Günü Alışveriş Şenliği 2021

    Akmerkez Sevgililer Günü Alışveriş Şenliği'ne hepiniz davetlisiniz! Akmerkez, hediye seçimi konusunda kararsızlık yaşayan tüm misafirlerini Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen...
    5 Şubat 20213689 defa incelendi
  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212978 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Deichmann’ın özel koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne anlam katıyor. Sevgilisine kırmızının en aşk dolu tonlarını sunan marka, modanın tam kalbinde atıyor. Aşk...
    29 Ocak 20142367 defa incelendi
  • Polaris Polaris'ten Sevgililer Günü İçin Yüzlerce Hediye Alternatifi!

    Polaris'ten Sevgililer Günü İçin Yüzlerce Hediye Alternatifi!

    “Hayatına Polaris kat” sloganıyla ayakkabı, terlik ve aksesuar gruplarında her yaşa ve zevke hitap eden modeller sunan Polaris, kadın ve erkek koleksiyonundaki rahat ve şık modellerle Sevgil...
    27 Ocak 20142474 defa incelendi
  • Park Yirmiüç AVM Yusuf Güney Sevgililer Günü Konseri Elazığ Park 23 AVM'de

    Yusuf Güney Sevgililer Günü Konseri Elazığ Park 23 AVM'de

    Sevgililer gününe özel Yusuf Güney mini konser 11 Şubat pazar saat 15:30'da Parkyirmiüç Alışveriş Merkezinde sizlerle... Kolay ulaşılabilir konumu ve Türkiye’nin önde gelen marka karması ve...
    30 Ocak 20182209 defa incelendi