Timberland Erkek Bot 2021 - 2022 Kış Koleksiyonu

  • 2 yıl önce eklendi
  • 1326 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 85 incelemede 5 puan almıştır.
Bu kış Timberland'in erkek botları ilhamını ikonik koleksiyonlardan alarak eko-inovasyon ve modern stille harmanlıyor. GreenStride™ Edge hiker ve GreenStride™ TBL Originals Ultra Su Geçirmez Bot modelleri ile erkekler bu sezon her adımda konforlı ve tüm mevsim koşullarına hazırlıklı. Timberland'in 2021 - 2022 Sonbahar Kış erkek botları şimdiye kadarki en çevre dostu taban teknolojisi olan GreenStride™ tabanlarıyla tasarlandı.
 
Sonbahar - Kış sezonunda Timberland, erkek bot koleksiyonlarını şehirli erkeklerin tüm ihtiyaçlarını düşünerek tasarladı. Zorlu hava koşullarında her an her şeye hazır olma vaadi sunan erkek botları aynı zamanda her adımda doğal konfor ve modern stil anlayışıyla da öne çıkıyor.
 
Timberland'in eko-inovasyon vizyonunu temel alarak tasarlanan su geçirmez, sağlam, hafif ve konforlu bu koleksiyonlar GreenStride™ Edge hiker ve TBL® Originals Ultra Waterproof uzun bot olarak iki alternatife sahip.
 
Timberland botlarla soğuk havaların ve şehrin üstesinden gelin!
Timberland'in bu sezon gözde ürünlerinden biri olan GreenStride™ Edge hiker botlar, şehir hayatının içerisinde karşılaşılabilecek anlık mevsim sürprizlerine, yoğun yağmurlara ve su dolu çukurlara karşı ekstra koruma için su geçirmez olarak üretildi.
 
İlhamını tüm Timberland botları gibi İkonik Sarı Bottan alan GreenStride™ Edge hiker model, modern teknolojiler ve stil beklentileriyle birleştirerek tasarlandı. Timberland, geleneksel dörtlü dikişi, kalın dolgulu iç yakası ve ikonik altıgen deliklerinin ötesinde, bu hiker botları tasarlarken hem yenilikçi hem de çevre dostu taban için doğaya yöneldi.  Bu ürünün tasarımında şeker kamışını tabanlara taşıdı.
 
Öne çıkan bir diğer model olan GreenStride™ TBL Originals Ultra Su Geçirmez Botlar ise ilhamını ilk kez 2007'de piyasaya sürülen ikonik Earthkeepers® botlardan alıyor. Günlük rahatlık ve şıklık için ideal bir seçenek sunan bu model, Timberland'in eko-inovasyon liderliğini temsil eden geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak tasarlandı.
 
Efsaneleri bugüne uyarlamak için yine ilk olarak ürün performansına odaklanan Timberland hiker modelde olduğu gibi TBL Originals Ultra Su Geçirmez Botlarda da  doğal malzemelerin gücünü konfora taşıyabilen en yeni GreenStride™ taban teknolojisini tercih etti. Ardından ultra su geçirmez koruma için özel TimberDry™ teknolojisini ekledi.
 
Tamamen su geçirmez özelliğe sahip GreenStride™ TBL Originals botlar hava şartları ne olursa olsun ayakları kuru tutma konusunda iddialı. Zorlu mevsimlere olduğu kadar yürüyüş deneyimine de katkıda bulunmak için, botların ön ve topuk taban kısımlarına stratejik olarak yerleştirilmiş oluklar açılarak, daha fazla esneklik ve hafiflik sağlandı. Ardından görünüme odaklanıldı. Orijinal Earthkeepers® botlarının stili, bağcıkları, etrafı saran deri kordonu ve uyumu bu botlarda da tercih edildi. Bu mirası, benzersiz performans iyileştirmeleriyle buluşturularak, modern ama otantik, doğal ve sağlam bir günlük stil  yaratıldı.
 
Yenilikçi ve çevre dostu GreenStride™  tabanlar
Her adımda doğal konfor ve ayakları sararak hissedilen baskıyı azaltan bu taban teknolojisinin içerisinde %75 şeker kamışı ve ağaçlardan elde edilen yenilenebilir doğal kauçuk malzeme kullanıldı. Şehrin sokaklarında yürürken optimum yer teması ve esneklik sağlayan GreenStride™ tabanlara ekstra koruma için ise topuğu saran, yine doğal bir materyal olan renkli kauçuk eklendi.
 
Timberland erkek bot koleksiyonlarındaki eko-inovasyon bilinci bununla da sınırlı kalmadı. Leather Working Group tarafından derecelendirilmiş tabakhanelerden gelen deriler ve en az %50 geri dönüştürülmüş plastik içeren ReBOTL™ kumaş malzemeler  tercih edildi.
 
Ekim ayı itibariyle www.timberland.com.tr,  Timberland mağazaları ve seçili e-ticaret sitelerinde satışa sunulan GreenStride™ tabanlı Edge Erkek Hiker (1.899 TL)  ve  TBL® Originals Ultra Waterproof  Erkek Bot (1.999 TL)  koleksiyonları sarı, siyah ve koyu kahve renk alternatiflerine sahip.


 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 1

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 1

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 2

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 2

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 3

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 3

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 4

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 4

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 5

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 5

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 6

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 6

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 7

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 7

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 8

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 8

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 9

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 9

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 10

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 10

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 11

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 11

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 12

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 12

 Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 13

Timberland Erkek Bot 2022 Koleksiyonu - 13

İlgili etiketler : Timberland, Timberland Bot, Bot Modelleri, 2022 Bot Modelleri, Bot,

Haber Sahibi

Timberland
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ekim 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Ekim 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2022
  • Trafik

    : 1326

Diğer Timberland Haberleri

Benzer Haberler

  • Harvey Nichols TOMS Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols'ta Sürdürüyor

    TOMS Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols'ta Sürdürüyor

    Aktivist karakteriyle ayakkabı tasarımlarına hayat veren moda dünyası ve sosyal çevreler tarafından ilgi odağı olan TOMS,  2012 İlkbahar Koleksiyonu’nun birbirinden orijinal modelleriyl...
    2 Nisan 20124113 defa incelendi
  • Twigy Terlik İlkbaharın Renkleri Twigy İle Ayaklarda

    İlkbaharın Renkleri Twigy İle Ayaklarda

    Zengin model çeşitleri ve en son modayı yansıtan ayakkabılarıyla bahara hazırlanan Twigy, yepyeni babet modelleriyle her zevke hitap ediyor. İlkbahar aylarının vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı...
    20 Mart 20123001 defa incelendi
  • NEVA Kozmetik 2014 Yaz Sezonunda Saç Modelleri Daha Cesur Olacak

    2014 Yaz Sezonunda Saç Modelleri Daha Cesur Olacak

    Neva Kozmetik’e göre, 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda saç modelleri daha cesur olacak. Neva Kozmetik’in sezonun en önemli saç modellerinden gelişigüzel yapılmış örgü, at kuyruğu, topuzun yanı sı...
    18 Mart 20141345 defa incelendi
  • Oleg Cassini Evlilik Fuarlarında Oleg Cassini Rüzgarı Esecek

    Evlilik Fuarlarında Oleg Cassini Rüzgarı Esecek

    Oleg Cassini, büyüleyici tasarımlardan oluşan 2015 koleksiyonları ile 8-11 Ocak’ta Düğün Ankara Fuarı’nda, 16-18 Ocak’ta ise İstanbul Evlilik Dünyası Fuarı ’nda yer alacak. Gelin adaylarını...
    6 Ocak 20152084 defa incelendi
  • Özdilek Özdilek 2022 Plaj Giyim Koleksiyonu

    Özdilek 2022 Plaj Giyim Koleksiyonu

    Her yeni sezona birbirinden iddialı koleksiyonlarıyla damga vuran Özdilek’in, 2022 Mayo - Bikini ve Plaj Giyim Koleksiyonu bu yıl yine göz dolduruyor. Güneşin tatlı sıcaklığının keyfi...
    23 Haziran 20221777 defa incelendi