The Box 22, Türkiye'de ve Maltepe Park AVM'de Bir İlk!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2539 defa incelendi
  • Puan : star star star 236 incelemede 3,09 puan almıştır.
Ella Onuk, Sydney’den yaratıcı bir girişimci olarak  gelmiş ve “ THEBOX22 – Speaking English ” projesiyle  ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Maltepe Park AVM’de sizlerle. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez başlatılan bu proje; farklı, yaratıcı ve yeni bir uygulama ile bir saatlik İngilizce konuşma pratiği imkânı sunuyor.

Turuncu bir konteynerden oluşan THEBOX22, şeffaf tasarımı ile ferah ve bir o kadar da sıcak bir ortamda, herkesin içinde kendini rahat hissettiği bir mekân olması için ince  detaylar düşünülerek   tasarlanmıştır. Burada geçireceğiniz bir saat, İngiliz eğitmenle  pratik konuşma eşliğinde kahve ikramı sunarak, sizlere farklı bir deneyim yaşatmaktadır. İç ve dış dekorasyon farkının dışında, Ella' nın en özen gösterdiği unsur ise İngilizce konuşmalarda kullanılacak içeriktir. Maltepe Park’ ta kendine güvenli ve yaratıcı bir deneyim sunan THEBOX22 projesi, tasarladığı Ella's Style English kartlarıyla İngilizce öğrenmek için pratik bir imkan sunmaktadır.

ELLA'S STYLE ENGLISH
Ella’s Style English farklı ve kreatif anlatımıyla, verdiği örnekleri hikayelendirip zevkli bir öğrenim süreci sunar. Hayatta zevk alarak yaptığınız her şey gibi İngilizceyi de hevesle öğreneceksiniz. Kelimelerin anlamlarını ve doğru kullanım yerlerini öğrendikçe İngilizceyi kendinize güvenerek konuşacaksınız.

 " Öğrencileri yaratıcı düşünerek konuşmaya yönlendiriyorum. Günlük hayatta kullanılan İngilizceyi, hikaye anlatım tekniği ile öğretiyoruz. Diyaloğa dayanan, yazmaktan çok konuşarak kendilerine güven duymalarını sağlayacak konuşma pratiği sunuyoruz " - Ella

​​ELLA KİMDİR?
Sydney Avustralya'da doğdu ve 9 yıldır İstanbul'da yaşıyor çünkü İstanbul'u çok seviyor!

Kendi markası Hayal-Ist ile üretirken, ilham vermek için projeler de tasarlıyor. Ve hayatta her şeyin hayal etmekle başladığına inanıyor. Ve şimdi Hayal-Ist markası altında, eğitimde fark yaratacağına inandığı ve öğrenim sürecinde yaratıcılığın önemini kapsayan “ THEBOX22 – Speaking English ” projesi ile Maltepe Park’ta bir ilki yaşatıyor.

Üniversite eğitimini Sydney Avustralya’da alan Ella, Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu ve Pedagojik Formasyon içeren öğretim sertifikası aldı. Böylece Ella, tasarım ve eğitimdeki bilgi ve tecrübesi ile Ella's Style English'i kurdu. İstanbul’da grafik tasarımcısı olarak Digiflame Prodüksiyon da farklı projelerde yer aldı. Eğitmenlik yaptığı bazı şirketler: Unilever, Coca Cola, CarrefourSA, Sütaş, Fox TV, Arkas Holding, Galatasaray Üniversitesi, Wall Street Institute. Seminerleri: Yaratıcı Düşünme – Kadir Has Üniversitesi, Sunum Teknikleri – Arkhe Eğitim.

Tasarımcı olmanın avantajlarını da kullanan Ella, yaratıcı düşünme ve yaratıcı anlatım tarzının eğitim sürecini nasıl farklı kıldığını Ella’s Style English ile ispatlıyor. Kreatif yaklaşımı ve görsellerin gücünü İngilizce eğitimine entegre eden Ella, diyaloğa dayanan, öğrencilerine yazmaktan çok konuşarak kendilerine güven duymalarını sağlayacak keyifli bir öğrenim süreci vaat ediyor.

Ella, bir tasarımcı, ingilizce eğitmeni ve hepsinin üstünde yaratıcı, tutkulu bir hayat öğrencisidir!

KONSEPT
Ella’s Style English Kartları ile 1 saat konuşma pratiği = İngiliz Eğitmen +  2-3 kişi + 1 Kahve.
 
HAYALISTKIDS  
Hayalistkids, Ella'nın sekiz senedir köy okullarındaki çocuklar için kurduğu sosyal sorumluluk projesidir.

Ve her projesinin bir parçası olmuştur. THEBOX22'de de, köy okullarındaki öğrencilere kurulan her masa için 1 kutu boya kalemi ve defter hediye edilecektir!    

 " Hayalistkids benim gönül projemdir. Tasarladığım her projede çocuklardan da bir parça olsun istedim. Masum ve hayal gücü kuvvetli olan çocuklarımıza, hayallerine daima inanmalarını öğütledim ve TheBox22 projem ile renkli boya kalemleri ve defter ile hayallerini renklendirmelerini istedim.

Ve biz de böylece hayallerinin bir parçası olmaya devam edeceğiz! "   - Ella


İlgili etiketler : The Box 22, Maltepe Park Avm,

Haber Sahibi

Maltepe Park CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 2539

Diğer Maltepe Park CarrefourSA Haberleri