Tepe Home 2013 İlkbahar ve Yaz Aksesuar ve Bahçe Mobilyaları Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2947 defa incelendi
  • Puan : star star star 168 incelemede 2,74 puan almıştır.
Tepe Home 2013 İlkbahar ve Yazını Yepyeni Aksesuar ve Bahçe Mobilyaları Koleksiyonu ile karşılıyor

Ev Dekorasyonu ve Mobilya sektörünün zincir mağazacılık alanında lider konumdaki markası Tepe Home,   2013 İlkbahar – Yaz Aksesuar ürünlerini ve Bahçe Mobilyaları koleksiyonunu Cevahir Alışveriş Merkezindeki mağazasında basın mensuplarına  tanıttı.

8 Mart Cuma günü gerçekleşen lansmana ağırlıklı dekorasyon yayınları büyük ilgi gösterdi. Chello ve Keman eşliğinde kutlama havasında geçen lansmanda sergilenen ürünler büyük beğeni topladı.

Soğuk kış günlerinin geride kaldığı bugünlerde Tepe Home mağazalarında baharın esintileri ile yaza merhaba diyen ürünler mağazalarda sergileniyor.  

Tepe Home’un 2013 İlkbahar – Yaz Aksesuar Ürünleri 4 ana temadan oluşuyor.
GİZEMLİ DOĞA : Güneş bize doğanın tüm güzelliklerini gösterirken Tepe Home ürünlerine de bu doğallıklar en güzel renkleri ile yansıyor. Botanik ormanların desenleri ve renklerini keşfedebileceğiniz bu koleksiyonda; Zümrüt yeşilinden minte, limon sarısından küf sarısına kadar tüm renkleri evinize hayat katmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda turuncular, morlar ve kırmızılar da bu koleksiyonda öne çıkan renkler arasında.

GÖKKUŞAĞI :   Yeni sezonda en göz alıcı renkler florasan gücünde olan neon renkler olacak. Türkiye ve dünya trendlerini takip ederek müşterilerine en yeni ürünleri sunan Tepe Home’un Gökkuşağı koleksiyonunda neon renklere hakim modern görünümlü tasarımlar yer alıyor ve renklerin enerjisi her koşulda göze çarpıyor.

SADE ŞIKLIK :
Çok geniş bir beğeni kitlesine hitap eden Tepe Home ürünleri arasında bu sezon yine minimal akımın yansımasını takip edenlere özel sade şıklığın ürünleri de yer alıyor. Ferahlık ve yumuşaklık hissi veren objelerde pastel tonlar ön plana çıkıyor.

SİYAH & BEYAZ: Olmazsa olmazımız, her türlü şıklığı tamamlayan siyah ve beyaz renk Tepe Home’un yeni sezon aksesuar ürünleri arasında baş köşeye sahip. Grafik desenleri, çiçekli baskıları ya da çizgi desenli objeleri ile bu sezon da evinizin en asil ürünleri olarak yer alacaklar.

TEPE HOME 2013 BAHÇE KOLEKSİYONU
Şıklığın ve rahatlığın ön planda olduğu Tepe Home 2013 Bahçe Mobilyaları ağırlıklı olarak rattan ve teak ürünlerden oluşuyor.

Yenilikçi, dinamik, farklı ve 63 farklı çeşitteki seçeneklere yer verilen yeni koleksiyonda Masa-Sandalye takımları, Oturma Grupları, Köşe Koltuklar, Tenteli Loca Koltuklar, Şezlonglar ve tekli dinlenme koltukları bahçelerde yerini bulmak için Tepe Home mağazalarında dekorasyon severleri bekliyor.



İlgili etiketler : Aksesuar, Bahçe Mobilyaları, Tepe Home, Mobilya,

Haber Sahibi

Tepe Home
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Mart 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 2947

Diğer Tepe Home Haberleri

Benzer Haberler

  • bauMax En Güzel Bahçe Oturma Grupları BauMax'ta!

    En Güzel Bahçe Oturma Grupları BauMax'ta!

    Yazın tüm güzelliklerini taşıyan şık tasarımlarıyla bauMax bahçe mobilyaları, keyifli günlerinize eşlik etmeye hazır. "Hep ucuz en ucuz" sloganıyla hizmet vermekte olan bauMax, bahçe mobily...
    3 Temmuz 20133141 defa incelendi
  • Tepe Home Tepe Home, 2013’ün İlk Mağazasını Ataşehir'de Açtı

    Tepe Home, 2013’ün İlk Mağazasını Ataşehir'de Açtı

    Tepe Home, 2013 yılında yapacağı yeni mağaza açılışlarının ilkini Ataşehir’de gerçekleştirdi. Ev Dekorasyonu ve Mobilya sektörünün zincir mağazacılık alanında lider konumdaki markası Tepe ...
    2 Nisan 20132592 defa incelendi
  • İstikbal İstikbal Garden 2011 Bahçe Mobilyaları

    İstikbal Garden 2011 Bahçe Mobilyaları

    Mobilya ve ev dekorasyonunun öncüsü İstikbal, birbirinden şık ve konforlu bahçe mobilyalarını “Garden 2011’ konsepti altında topladı. Öne çıkan ürünlerden biri olan İstikbal bahçe mobi...
    9 Mayıs 20115332 defa incelendi
  • Fatih Kıral Fatih Kıral Güvencesiyle Smania Koleksiyonu Türkiye'de

    Fatih Kıral Güvencesiyle Smania Koleksiyonu Türkiye'de

    Fatih Kıral Mobilya, İtalya’nın ünlü bahçe mobilya markası Smania’nın lüks ve zarif koleksiyonunu müşterileriyle buluşturuyor. 32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı il...
    12 Mart 20123108 defa incelendi
  • Boyner Boyner Evde 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

    Boyner Evde 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

    Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından bahçe mobilyalarına kadar evlerin her ihtiyacını karşılayan Boyner Evde’nin 2012 Ilkbahar-Yaz koleksiyonu, Boyner Evde Mağazaları’ndaki yer...
    12 Mart 20125542 defa incelendi