Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi ve Su Isıtıcısı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2564 defa incelendi
  • Puan : star star star 164 incelemede 3,01 puan almıştır.
İlklerin üreticisi, yenilikçi ve güvenilir marka Tefal, şimdi de Muhteşem 2’li ile karşınızda! Mutfaktaki pratik yardımcılar olan Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi ve Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı 1.7 lt ile muhteşem lezzetleri yaratmak artık çok kolay!

Lezzetten ödün vermeden pratik bir kahvaltı keyfi yaşamayı tercih edenler ve mutfaklarına şıklık katmak isteyenler için Tefal’in bir önerisi var: Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi ve Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı 1.7 lt!

Yeniliklerin öncüsü Tefal’in  Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi ve Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı 1.7 lt ürünleri ile kahvaltılar hem daha lezzetli hem de daha pratik olacak.
Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi ile kahvaltıların vazgeçilmezi kızarmış ekmeği hazırlamak son derece kolay. 1000W’lık performansı, paslanmaz çelik dış yüzeyi ile 2 adet ekmek kızartma haznesi bulunan Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi buz çözme özelliğine de sahip.

Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı ise 2200W- 2400W’lık performansının yanı sıra 1.7 lt kapasitesi, gizli rezistans, çıkarılabilir kireç filtresi ve 360 derece dönebilir tabanı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.
Tefal Express Kırmızı Kahvaltı Seti modern tasarımı ve pratik kullanımıyla Sevgililer Günü’nde hediye almak isteyenlere keyifli bir alternatif sunuyor!
 
Fiyat Bilgisi:
Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı: 199,90 TL
Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi: 189,90 TL



 Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı

Tefal Express Kırmızı Su Isıtıcı

 Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi

Tefal Express Kırmızı Ekmek Kızartma Makinesi

Tefal Adresine Git!

İlgili etiketler : Tefal, Tefal Express, Ekmek Kızartma Makinesi, Su Isıtıcı,

Haber Sahibi

Tefal
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Ocak 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Trafik

    : 2564

Diğer Tefal Haberleri

Benzer Haberler