Tchibo Bu Hafta Kadınlara Özel

  • 13 yıl önce eklendi
  • 24239 defa incelendi
  • Puan : star star star 399 incelemede 2,98 puan almıştır.
Kadınları şımartan birbirinden renkli detaylar bir arada... Evde rahatlığınızı, dışarıda ise şıklığınızı tamamlayan aksesuarlarla kadın olmanın keyfine varacaksınız…

Kadınlara özel küçük güzellik sırları, bu hafta Tchibo’nun yeni temasında yer alıyor. Ev kıyafetleri ve aksesuarları, kıyafetlerin en önemli tamamlayıcıları olan iç çamaşırları ve şık gümüş takı koleksiyonu Tchibo’nun yeni teması “Bayanlara Özel” ile 4 Temmuz Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 6 Temmuz Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışta olacak.

İç çamaşırı koleksiyonundaki ürünleri farklı vücut hatlarına göre düzenleyen Tchibo, yeni temasında, birbirinden göz alıcı iç çamaşırlarının yanı sıra doğru sutyen ölçüsü için ipuçları da sunuyor. En uygun sutyen seçeneklerini sunan “Bayanlara Özel” temasında, yazın en çok tercih edilen açık renkli ve askısız kıyafetler için ideal askısız sutyenler, daha kadınsı bir görünüm isteyenlere özel push up sutyenler farklı kullanım alternatifleri sunuyor. Dikişsiz olan ve üretiminde aloe vera bitki özü kullanılan yumuşak sutyenler, rahatına düşkün olanlara hitap ediyor.

Büyüleyici takılarında yer aldığı temada, birbirinde özel koleksiyonlar bulmak mümkün… Göz kamaştırıcı inci takılar ve hiçbir zaman modası geçmeyen gümüş takı setleri, kıyafetlerine şıklık katmayan isteyenlerin tercihi oluyor.

Kadınları ilgilendiren tüm detayların bir arada sunulduğu yeni temada; yazlık hırka, şort pijama altı, gecelik, atlet, pijama altı ve üstü, renkli tişörtler, eşofman takımı, iç çamaşırları, sutyen yıkama topu, saten uyku maskesi, makyaj çantası, saten takı çantası ön plana çıkıyor. Tchibo’nun yeni temasında fiyatlar, 12,95 TL.’den başlıyor.

Kahve uzmanı Tchibo’nun benzersiz ürünü Cafissimo Kahve Makineleri, yeni Pure White ve Hot Red renk seçenekleri ile kahve keyfinize neşe katıyor. Kusursuz bir kahve keyfi için yeni Cafissimo’lar, 189,95 TL.’ye sunuluyor.

“Bayanlara Özel” temasından bazı ürünler
Gecelik: Nefes aldıran kumaştan üretilen ve göğüs kısmı büzgülü olan gecelik, S (36/38), M (40/42), L (44/46)  beden ve yeşil, mavi renk seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 26,95 TL.

2’li Külot Seti: Dantelli ve biyeli külot aynı sette yer alıyor. Vücuda tam oturan ve giyim konforu sunan set, S (36/38), M (40/42), L (44/46) beden ve lila desenli, mavi, beyaz, yeşil ve ten rengi renk seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı:  22,95 TL.

Tişört Sutyeni: Dikişsiz yumuşak dolgu sutyenin sırt kısmında yumuşak ve dantelli kumaş bulunuyor. Sutyen, balenli olması sayesinde vücuda tam oturuyor ve giyim konforu sağlıyor.  75 B, 80 B, 85 B, 80 C, 85 C beden seçenekleri ve yeşil, beyaz, mavi, ten rengi ve desenli lila renk seçenekleri ile sunulan sutyenin fiyatı, 34,95 TL.

Saten Takı Çantası: Takılarınız, seyahat sırasında da en iyi şekilde koruyor. Bir ayrı bölme, üç fermuarlı bölme, bir yüzük bölmesi ve bir de küpe bölmesi bulunan takı çantasının fiyatı, 22,95 TL.

Makyaj Çantası: Küçük makyaj çantası ile birlikte sunulan makyaj çantası, transparan görünümü ve fonksiyonel bölmeleri sayesinde, makyaj malzemelerine düzen getiriyor. Makyaj çantasının ön ve arka kısmında birer adet fermuarlı bölme bulunuyor. Fiyatı: 28,95 TL.

Sutyen Yıkama Topu: Sutyenlerin çamaşır makinesinde deforme olmasını önleyen sutyen yıkama topu, kurutma makinesinde de kullanılabiliyor. Fiyatı: 19,95 TL.

Lila Zirkon Taşlı Gümüş Yüzük: Üzerinde oval lila renkte zirkon taşı bulunan yüzüğün fiyatı, 42,95 TL.
Lila Zirkon Taşlı Gümüş Küpe: 925 ayar gümüşten üretilen küpe, ortasında yuvarlak lila renkte zirkon taşa sahip… Fiyatı: 29,95 TL.
Lila Zirkon Taşlı Gümüş Kolye: Ucunda lila renkte zirkon taşı bulunan kolyenin fiyatı, 49,95 TL.’dir.

Zirkon Taşlı Gümüş Kolye: Kolye ucu zarif kesimli ve pembe renkteki 925 ayar kolye iki farklı kullanım imkanı sunuyor. Kolye ucunda bulunan pembe renkteki taşı çevreleyen 30 adet zirkon taş tasarıma şıklık katıyor. Fiyatı: 99,95 TL.
Cam Taşlı Gümüş Yüzük: Pembe renkte cam taşla süslenmiş olan 925 ayar gümüş yüzük, modern ve zarif tasarım arayanların tercihi oluyor. Fiyatı: 39,95 TL.
Cam Taşlı Gümüş Küpe: 925 ayar gümüş olan küpe, iki farklı stilde kullanılabiliyor. Pembe renkte cam taşlı uçlara sahip küpenin fiyatı, 49,95 TL.

Balenli Sutyen: İçeriğindeki elastan sayesinde dayanıklı olan, uzunluğu ayarlanabilir geniş ve yumuşak askılara sahip sutyen, balen destekleri ile göğsünüze tam oturuyor ve giyim konforu sunuyor.  Üç kademeli iki adet kopçaya sahip sutyen, 75 B, 80 B, 85 B, 75 C, 80 C, 85 C, 90 C, 80 D, 85 D, 90 D bede seçenekleri ve lila, beyaz, mavi, ten rengi renk seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 24,95 TL.

2’li String Seti: Bir adet dantelli, bir adet biye ile süslenmiş külottan oluşan set, ipek yumuşaklığındaki kumaşı ile vücuda tam oturuyor ve giyim konforu sunuyor. S (36/38), M (40/42), L (44/46) beden ve lila, beyaz, mavi, ten rengi renk seçenekleri bulunan setin fiyatı, 19,95 TL.

Gümüş Set:
Gümüş Yüzük: Petek görünümlü üst yüzeye sahip 925 ayar gümüş yüzük, geniş kesimi ile göz dolduruyor… Fiyatı: 46,95 TL.
Gümüş Halka Küpe: 925 ayar gümüş olan mükemmel kesimli küpe, modern bir görünüme sahip. Fiyatı: 49,95 TL.

İpli Bileklik: Kalp şeklinde gümüş bileklik ucuna sahip ipli bilekliğin kilit kısmında yer alan gümüş bölüm üzerinde “love” yazısı bulunuyor. Siyah, gri, lila renk seçenekleri ile sunulan bilekliğin fiyatı, 29,95 TL.

Yumuşak Sutyen: Aloe vera özlü kumaştan üretilen sutyen, beyaz, ten rengi, lila ve mavi renk seçenekleri ile sunuluyor. Etrafı biye ile süslenen ve üç kademeli kopçası bulunan sutyen, vücuda tam oturuyor ve giyim konforu sunuyor. A kup 75-85, B kup 70-85 C kup beden seçenekleri bulunan sutyenin fiyatı, 22,95 TL.

Atlet: Pamuk yumuşaklığı ile vücuda tam oturan atletler rahatlıktan ödün vermiyor. S (36/38), M (40/42), L (44/46) beden seçenekleri ve mavi, beyaz, lila, pembe, yeşil renk seçenekleri ile satılan atletin fiyatı, 16,95 TL.

Pijama Altı: Rahat ve dökümlü pijama altı, yaz günlerinde sizi bunaltmıyor. Bel kısmı dantelle süslenmiş olan pijama altı, S (36/38), M (40/42), L (44/46) beden ve mavi, yeşil renk seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 36,95 TL.

İnci Küpe: Tatlı su incisiyle süslenen ince küpe, zarif bir şıklık sunuyor. 925 ayar küpenin fiyatı, 49,95 TL.’dir.

    

Makyaj Çantası
Makyaj Çantası

        

2’li Külot Seti
2’li Külot Seti

        

Zirkon Taşlı Gümüş Kolye
Zirkon Taşlı Gümüş Kolye

            



 Makyaj Çantası

Makyaj Çantası

 2’li Külot Seti

2’li Külot Seti

 Zirkon Taşlı Gümüş Kolye

Zirkon Taşlı Gümüş Kolye

Tchibo Adresine Git!

İlgili etiketler : Tchibo, Bayan Giyim, Takı, Atlet, Pijama Altı, İnci Küpe, yumuşak Ütyen, İpli Bileklik, Gümüş Halka Küpe, Gümüş Yüzük, Gümüş Set, String Set, Balenli Sutyen, Cam Taşlı Gümüş Yüzük, Cam Taşlı Gümüş Küpe, Zirkon Taşlı Gümüş Kolye, Lila Zirkon Taşlı Gümüş Kolye, Lila Zirkon Taşlı Gümüş Küpe, Lila Zirkon Taşlı Gümüş Yüzük, Sutyen Yıkama Topu, Makyaj Çantası, Saten Takı Çantası, Tişört Sutyeni, Gecelik,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 24239

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • Forever New Forever New'den Düğününde Göz Kamaştırmak İsteyen Kadınlar İçin Birbirinden Şık Seçenekler

    Forever New'den Düğününde Göz Kamaştırmak İsteyen Kadınlar İçin B

    Evlilik sezonu gelip çatarken, birçok gelin adayı ve sevdiklerinin düğününde ne giyeceklerini düşünenler hazırlıklara başladı. Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiy...
    27 Nisan 20152026 defa incelendi
  • Juicy Couture Juicy Couture 2012-2013 Koleksiyonu Sonbaharın Romantizmini Yaşatıyor

    Juicy Couture 2012-2013 Koleksiyonu Sonbaharın Romantizmini Yaşat

    Juicy Couture, 2012 sonbahar koleksiyonunda yaş klişelerini ortadan kaldırırken farklı tarzlara hitap eden giyim, ayakkabı ve çanta modelleriyle beraber yeni sezona özgün bir yaklaşım sunuyo...
    7 Eylül 20122974 defa incelendi
  • Matraş Matraş, Takı Koleksiyonuyla Akılda Kalıcı Bir Stil Yakalayın

    Matraş, Takı Koleksiyonuyla Akılda Kalıcı Bir Stil Yakalayın

    Matraş, stil yaratan yeni takı koleksiyonuyla bu yaz şık hanımların enerjisine enerji katıyor. Akik, yeşim taşı, sedef gibi doğal malzemeler, çeşitli türden deri şeritler, antik tarzda meta...
    19 Haziran 20113617 defa incelendi
  • Lee Lee 2014 Scarlett Cropped Modeli

    Lee 2014 Scarlett Cropped Modeli

    Havaya ilk cemrenin düşmesiyle beraber Lee®, yeni sezon koleksiyonunda yer alan Scarlett Cropped modelinin rengârenk denimlerini görücüye çıkarıyor. Bahar ve yaz mevsiminin vazgeçilmezleri a...
    24 Şubat 20141846 defa incelendi
  • Miss Me Miss Me - Hem Şık Hem Sade Mezuniyet Elbisleri Miss Me'den

    Miss Me - Hem Şık Hem Sade Mezuniyet Elbisleri Miss Me'den

    Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği Amerika’nın önde gelen kadın markası Miss Me®, mezuniyet partileri için birbirinden şık elbiseler hazırladı. Renkleri ve tarzlarıyla şık alternatifle...
    17 Mayıs 20117347 defa incelendi