Taurus AVM'den Jailbreak Aktivitesinde Ödüller Sahiplerini Buldu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1608 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 2,89 puan almıştır.
Ankaralılar’a sadece alışveriş değil yaşam merkezi hizmeti sunan Taurus AVM birbirinden eğlenceli ve farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Her yaşa hitap eden etkinlikleriyle “Herkesin AVM’si” olarak Başkent’in en çok ziyaret edilen adreslerinden birisi olan Taurus AVM, ziyaretçilerine Jailberak yarışması heyecanı yaşattı. Özel kafes sistemleriyle hazırlanan 4 ayrı Jailbreak parkuruyla yarışmaya katılan ziyaretçiler, gün boyunca en iyi skoru elde etmeye çalıştılar. Basket atmaktan mini golfe kadar farklı spor etkinliklerini en kısa sürede başarıyla gerçekleştirenlerin kafesten çıkmaya hak kazandığı etkinlikte,  her gün sonunda dereceye girenler belirlendi. Üç gün boyunca 18 ziyaretçi yemilli basketbolcu Kerem Tunçeri imzalı milli takım formasıyla beraber Taurus AVM içerisinde bulunan spor mağazalarından toplam 6 bin TL değerinde hediye çeki takdim edildi.

Jailbreak yarışmasında ilk gün, küçüklerde Batuhan Ataç, büyüklerde Zekeriya Koparan, ikinci gün küçüklerde Ayça Beşir, büyüklerde ise Orkun Günal birinciliğe ulaştı.Son günün galipleri ise,  küçüklerde Efe Kaan Seçen, büyüklerde Vahit Duran oldu.

AVM Mfi Partners tarafından yönetilen Taurus, yaz ayları boyunca Jailbreak gibi renkli etkinliklerde ziyaretçilerine keyifli dakikalar sürdürecek.



İlgili etiketler : Taurus Avm, Jailbreak Aktivitesi, Etkinlikler,

Haber Sahibi

Taurus Ankara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1608

Diğer Taurus Ankara AVM Haberleri

Benzer Haberler