Tatlı Fest İlk Kez Ankara'da, Bilkent Station'da!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2160 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 3,11 puan almıştır.
İçinde 'sadece tatlı' olan festival, 14 – 16 Ekim tarihlerinde Ankara'da tatlı severlerle buluşuyor.

Dünya tatları, geleneksel tatlar, özel şovlar, usta şeflerle miniklere gençlere ailelere özel atölye çalışmaları, çikolata heykeller ve canlı müzik gruplarıyla Ankara’da en tatlı günlerinizi yaşayacaksınız.  

Bilkent Station ve Bilkent Center'ın ev sahipliğini yapacağı “TatlıFest” 14-15-16 Ekim tarihlerinde sizleri hayatın tadını çıkarmaya çağırıyor!

Bilkent Station’da 14-15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk tatlı festivali “Tatlı Fest” ile tatlıların zengin, renkli, lezzetli, çeşitli ve eğlenceli dünyası kapılarını tüm tatlı severlere açacak. Tam bir festival zenginliği içinde geçecek Tatlı Fest şimdiden muhteşem ve çok tatlı bir hafta sonu vadediyor.

Türkiye’nin ilk tatlı festivali olan “Tatlı Fest” 14-16 Ekim 2016 tarihleri arasında ; farklılık yaratan konseptinin yanı sıra ziyaretçilerine konfor, rahat ulaşım ve otopark imkanları sunan, keyifli alışverişlerin, kaliteli hizmetin, sosyal yaşamın, eğlencenin, lezzetin ziyaretçilerle buluştuğu bir durak olan Bilkent Station’da gerçekleşecek.

Festival hem profesyonelleri hem de tüm tatlı meraklılarına muhteşem bir 3 gün vadediyor. Festival kapsamında pasta, klasik Türk tatlıları, dondurma, şerbet, waffle, krep, yöresel tatlılar, çikolata gibi tatlı dünyasına ait tüm tatların yer alacağı stantlar  olacak. Bunlara ilaveten her gün yapılacak tatlı yarışmaları, atölye çalışmaları, çocuklara yönelik etkinliklerle festival ziyaretçileri, tatlıların lezzet dünyasını keşfedecekler. Farklı tarifler & yorumlar, organik tatlılar, tadım aktiviteleri ve stantlardan   ürün alım imkanları ile lezzet doruğa ulaşacak.

Milli Takım Şeflerinden Showlar ve Çikolata & Pasta Heykelleri Sergisi
Festival kapsamında Türkiye’nin önemli şefleri her gün 1 saatlik özel gösteriler ve eğitimler verecek. Bunun yanı sıra her gün ünlü şeflerin katılımıyla  interaktif geçecek olan atölye çalışmaları yapılacak.  Her gün yapılacak bu çok özel Atölye Çalışmaları makaron yapımı, şeker hamuru figür yapımı, büyükler & çocuklar  atölye çalışmaları gibi keyifli ve eğlenceli başlıkları içerecek. 3 gün boyunca ayrıca çikolata ve pastalardan yapılan heykeller festival alanında sergilenecek. Sadece bu heykeller bile tatlı sanatının ne boyuta geldiğini bir kez daha gözler önüne serecek.

Gün Boyu Eğlence
Gündüz 12:30 ‘da kapılarını açacak olan Tatlı Fest akşam saat 22:00’ye kadar devam edecek. Gün boyu DJ müziğin ve animasyonların olduğu etkinlik, gün içinde amatörlerin de katılacağı yarışmalarla ve diğer sürpriz etkinliklerle şenlenecek. Tüm bunlara ilaveten her günün sonunda özel bir konser gerçekleşecek. Bu konserler ile kulaklarda tatlanacak.

Katılım Çok Kolay!
Tatlı Fest’in katılımı için yapılması gereken Biletix’den bilet almak. Günlük ve kombine biletlerin yanı sıra, sınırlı sayıda katılım için Atölye çalışmaları için de biletler satılacak. Festival bileklikleri ile tüm gün etkinlik alanına giriş çıkış kolaylığı sağlanacak. Bu şekilde Bilkent Station’ın Bilkent Statıon’da yer alan  cafe ve retoranlarda yemeklerini yiyen katılımcılar tatlılar için veya konseri izlemek için festival alanına rahatlıkla  dönebilecekler.



İlgili etiketler : Bilkent Station, Bilkent Center, Tatlı Festivali, Etkinlik,

Haber Sahibi

Bilkent Center AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Eylül 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Eylül 2016
  • Trafik

    : 2160

Diğer Bilkent Center AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Bilkent Center AVM 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali Bilkent Center'da!

    3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali Bilkent Center'da!

    3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali'nde, 27 Nisan  - 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında resimden plastik sanatlara, müzikten tiyatroya dünyaca ünlü sanatçılar sanatseverlerle buluşaca...
    25 Nisan 20191282 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM Çanakkale Şehitleri Bilkent Center'da Anılıyor

    Çanakkale Şehitleri Bilkent Center'da Anılıyor

    Bilkent Center’da, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde Çanakkale Destanı arya ve türkülerinin yer alacağı bir orkestra ile anılacak. Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, Tür...
    15 Mart 20181515 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM Geleceğin Astronotları Bilkent Center'da

    Geleceğin Astronotları Bilkent Center'da

    Bilkent Center Ankara’da bir ilke daha imza atıyor. Geleceğin astronotları uzaydan önce ilk kez Bilkent Center’da buluşuyor. Küçük astronotlar için NASA’nın uzay atölyesi 9-17 Eylül tarihler...
    7 Eylül 20171572 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM Kış Kapıda Eskimolar Bilkent Center'da

    Kış Kapıda Eskimolar Bilkent Center'da

    Kışa girerken eskimolar Bilkent Center’ı çocuklar için ziyaret ediyor. 17-18-19 Kasım tarihlerinde 13:00-19:00 saatleri arasında eskimolar Bilkent Center’a çocuklar için kasabalarını kuruyor...
    13 Kasım 20171435 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM Bilkent Center Şehre Dönüş Festivali Başlıyor

    Bilkent Center Şehre Dönüş Festivali Başlıyor

    Şehre dönüşünüzü, konserlerle taçlanan eğlenceli bir festival ile kutlamaya davetlisiniz... Açıldığı günden bu yana Ankara’nın sosyal yaşamına yepyeni bir boyut kazandıran Bilkent Cente...
    2 Eylül 2022944 defa incelendi