Taiwan Excellence Günleri İstinye Park'ta

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2940 defa incelendi
  • Puan : star star 66 incelemede 2,44 puan almıştır.
Türkiye’yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul’da 5 gün boyunca show yapacak. Türkiye’ye yılda yaklaşım 1,6 milyar dolar ihracat yapan Tayvan, 3 yıl içinde Türkiye’ye yaptığı ticareti iki katına çıkarmayı hedefliyor.

İstinye Park’ta 19-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Taiwan Excellence Günleri”nde onlarca Tayvanlı marka, yüksek kalitedeki ürünleri ile Türk yatırımcısı ve tüketicisiyle bir araya geliyor.

Taiwan Excellence Günleri 20 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy ile sempatikliği ile herkesin sevgilisi haline gelen Pascal Nouma’nın katılacağı teknoloji defilesinin yer aldığı görkemli bir törenle açılacak.

Tayvan Ankara Büyükelçisi Yaser Cheng ve Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen, Özge Ulusoy ve Pascal Nouma ile birlikte Taiwan Excellence ödüllü markaları deneyimlemeye gelen tüm katılımcılarla buluşacak.

“Tayvan’ın yenilikçi ürünleri hayat mükemmelleştirir” sloganıyla yola çıkan Taiwan Excellence Günleri’nde katılımcılar yenilikçi ve en son teknolojilerle üretilmiş Tayvan menşeili ürünleri test edebilecekler.

Kalite arayan tüketicilerin mutlaka ziyaret etmesi gereken teknoloji ürünleri, ev aletleri ve spor ile eğlence ürünlerinin yer aldığı standlarda, katılımcılar aynı zamanda egzersiz bisikletiyle düzenlenecek Mr. Energy yarışması ve Inno-Hunter mobil oyununa katılarak dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, bisiklet ve özel hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

Taiwan Excellence Günleri Tayvan Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Tayvan Dış Ticaret (BOFT) girişimi olarak, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) tarafından gerçekleştiriliyor.

Asus, Acer, Dlink, Delta, hTC, MSI, PGO, Sportsart, Strida, Thermaltake, Zyxel aralarında yer aldığı 43 Tayvanlı markanın en son teknolojiye sahip tablet, akıllı telefon ve katlanabilir bisiklet gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Taiwan Excellence Ödüllü ürünleri sergilenecek.




İlgili etiketler : İstinye Park, Tayvan Mükemmellik Günleri, Etkinlik, Fuar,

Haber Sahibi

İstinyePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2940

Diğer İstinyePark AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Beylikdüzü Migros AVM Beylikdüzü Migros AVM Evlilik Fuarı

    Beylikdüzü Migros AVM Evlilik Fuarı

    Evlilik hazırlıkları yapanları Beylikdüzü Migros AVM’ nde 20 - 28 Ağustos 2016 tarihleri arasında kurulacak “Evlilik Fuarı” dopdolu fırsatlar ile karşılayacak. Beylikdüzü Migros AVM‘ deki ma...
    16 Ağustos 20161925 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Bankası'nın TeşvikBul Hizmetine Ödül

    Garanti Bankası'nın TeşvikBul Hizmetine Ödül

    Garanti Bankası’nın, KOBİ’lere, ulusal ve uluslararası destek, teşvik ve hibelerle ilgili bilgiler sunan hizmeti TeşvikBul, İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden The Best Business Awards’d...
    4 Temmuz 20131599 defa incelendi
  • Türk Telekom Türk Telekom Cebit'de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru Olarak Yerini Aldı

    Türk Telekom Cebit'de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru Olarak

    Türk Telekom 29 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Cebit’de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru olarak yerini aldı. Sponsorluğunun yanı sıra Türk Tele...
    26 Kasım 20123075 defa incelendi
  • Tüyap Fuarcılık Tüyap Bahçe Dünyası 2011 Fuarı - Bahçe Dünyasındaki Yenilikler

    Tüyap Bahçe Dünyası 2011 Fuarı - Bahçe Dünyasındaki Yenilikler

    Tüyap Fuarcılık, Bahçe Dünyasındaki Son Yenilikler, Bahçe Dünyası 2011’de İnşaat sektöründeki değişimlerle hızla büyüyen ve gelişen bahçe sektörü, 24-27 Mart tarihleri arasında TÜYAP...
    21 Mart 20116099 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Günleri Şubat 2011

    Oriflame Günleri Şubat 2011

    Oriflame Günleri herkesin katılımına açık, ücretsiz Oriflame ile tanışma etkinlikleridir. Şubat ayı içerisinde düzenlenenecek Oriflame Günleri etkinliği, düzenleneceği şehirler ve mekanl...
    27 Ocak 20114876 defa incelendi