Sony Ericsson Xperia Ray

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3325 defa incelendi
  • Puan : star star star star 85 incelemede 3,68 puan almıştır.
İnce ve şık tasarımı, dayanılmaz çekiciliği ile Xperia Ray, stil sahibi kullanıcıların en seçkin aksesuarı olacak. Xperia Ray, alüminyum çerçevesi, Mobil Bravia® Engine teknolojisi sayesinde kristal netliğindeki ekranı ve loş ışıkta bile muhteşem resimler çeken Sony Exmor R™ kamera sensörü ile akıllı telefon dünyasına yeni bir boyut getiriyor. Türkiye’de 13 Ekim’de satışa sunulacak Xperia Ray’in tavsiye edilen satış fiyatı 999 TL olarak belirlendi.

Güzelliği ayrıntılarda yakalamayı sever misiniz? Sadece 9,4 mm inceliğindeki Xperia Ray; altın, siyah ve beyaz renklerde sunulan şık ve asil formuyla size ışıltılı bir cazibe katacak. Xperia Ray’in Reality Display özellikli 3,3 inçlik WVGA çizilmez mineral ekranı, görüntüleri kristal berraklığında sunan Sony Mobil BRAVIA® Engine teknolojisi ve loş ortamda bile harika fotoğraflar çeken Sony Exmor R™ kamera sensörü ile hayatınızın büyülü anlarını en zarif karelerde ölümsüzleştireceksiniz. Otomatik odaklama özellikli 8.1 megapiksel HD ana kameraya ek olarak Xperia Ray’in ön VGA kamerası ile arkadaşlarınızla Skype veya Gtalk gibi uygulamalar üzerinden görüntülü sohbet ederek hayatınıza eğlence katacaksınız. Xperia Ray’in 720p kamerası 16x dijital zum, yüz tanıma, yüze odaklanma, görüntüde titremeyi önleme, gülümseme ve sahne tanıma gibi gelişmiş özellikleri de destekliyor.

Xperia Ray, 1 GHz Qualcomm Snapdragon™ işlemcisi ve uzun ömürlü 1500 mAh piliyle dinamik temponuza ayak uyduruyor, 100 binden fazla ücretsiz Android uygulaması ile size en kişisel deneyimi sunuyor. 111 x 53 x 9,4 mm’lik boyutuyla yalnızca 100 gram ağırlığında olan süper hafif ve ince tasarımlı Xperia Ray, gömlek ve kot cebinize rahatlıkla sığarak günlük hayatta üstün mobilite sağlıyor.

Fotoğraf ve video çekiminde titreşimi önleyerek profesyonel kayıt imkanı veren Xperia Ray, xLOUD™ teknolojisi ve TrackID™ gibi uygulamalarla keyifli bir müzik deneyimi de sunuyor. Ayrıca Infinite Button özelliği ile müzik kitaplığınızdaki şarkılar ve sanatçılarla ilgili video kliplerle albümlere aynı ekranda online olarak ulaşmanızı sağlıyor. Xperia Ray, Gmail ve Exchange ActiveSync gibi hesap eşitleme seçenekleri sayesinde gelişmiş bir e-posta deneyimi de sunuyor.

Xperia kullanıcılarının sosyal medya deneyimini geliştirmek üzere tasarlanan Facebook inside Xperia™ özelliği ile arkadaşlarınızın Facebook’ta hangi şarkıları ve videoları beğendiğini listeleyebilir, telefonunuzun rehber, müzik çalar, fotoğraf galerisi, takvim gibi birçok özelliğini Facebook hesabınız ile entegre edebilir, “beğen” düğmesini Facebook’a girmeden kullanabilirsiniz. Sony Ericsson’a özel Timescape uygulaması ise Facebook, Twitter, Linkedin gibi sosyal medya uygulamalarını tek ekrandan kullanmanıza ve görüntülemenize imkan tanıyor.

Türkiye’de 13 Ekim’de satışa sunulacak Xperia Ray Android 2.3.3 (Gingerbread) sürümüyle geliyor.





 Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray

 Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray

İlgili etiketler : Sony Ericsson Xperia Ray, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Sony Ericsson
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2011
  • Trafik

    : 3325

Diğer Sony Ericsson Haberleri