Sony'den Görüntüde Mükemmellik Arayanlar için Yeni Projektör Kamera

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1575 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 2,57 puan almıştır.
Sony, gelmiş geçmiş en iyi görüntü kalitesi ve geliştirilmiş projeksiyon kapasitesine sahip yeni Handycam PJ790’ı piyasaya sürdü.

Dünyanın önde gelen tüketici elektroniği markası Sony bugün Full HD videolar ve mükemmel fotoğraflar sunan Handycam HDR-PJ790 video kamerasının çıkışını duyurdu. Yeni video kamerada, daha yüksek parlaklığa sahip dahili projeksiyon ile çok sayıda gelişmiş performans yeteneği de bulunuyor.

Yeni Sony Handycam ile sinema deneyimi daha da üst düzeye taşındı
Sinema deneyimini daha da üst düzeye taşıyan Sony Handycam HDR-PJ790 video kameranın dahili projeksiyon kapasitesi, 35 lümenlik yüksek kontrastlı projektör ile ciddi şekilde artırılıyor. Video kameranın dışa doğru açılabilen LCD paneline yerleştirilen kompakt LED tabanlı projektör, daha da net ve keskin resim kalitesi elde etmek için artırılan çözünürlüğü ile video ve fotoğrafları, her türlü düz yüzey üzerine 250 ekrana (100 inç) kadar ulaşan büyüklükte yansıtabiliyor. Yeni harici HDMI girişi sayesinde  , kullanıcıların film, slayt gösterisi, internet sayfası, oyun gibi içerikleri uyumlu akıllı telefon, tablet veya kişisel bilgisayarından bağlanarak  istediği anda herhangi bir    duvar veya düz yüzeye yansıtabilmesine imkan veriyor. Modelde aynı zamanda zengin sesler elde etmek için yüksek hassasiyete sahip bir mikrofon ile gelişmiş bir ses işlemcisi de bulunuyor.

Hareket halindeyken çekim yapmaktan korkmayın
24,1MP çözünürlüğe sahip video kamera, bunların yanı sıra Balanced Optical SteadyShot™ görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde hareket halinde yapılan çekimlerde de manuel kontrol sunarken, titremeyi de minimuma indiriyor. Exmor R CMOS Sensörü, kullanıcıların hareketin en ufak ayrıntısını dahi kaçırmaksızın eş zamanlı olarak fotoğraf ve video çekmesine imkan veriyor.

Son derece zengin 1920 x 1080/50p/25p Full HD video halinde kaydedilen kıymetli hatıralar, ikinci defa izlendiğinde daha da özel hale geliyor. Çok sayıdaki bağlanabilirlik seçeneği, sadece video kameranın, HDMI™ kablosu ile uyumlu bir HD TV’ye bağlanması sonucu görüntülerin büyük ekran üzerinde paylaşılmasına imkan veriyor.

Video kameradaki titremeleri büyük ölçüde telafi ederek bulanıklıkları ciddi şekilde azaltan Balanced Optical SteadyShot görüntü sabitleme özelliği bu sayede videolarınızın nefes kesici netlikte olmasını sağlıyor. Bu güçlü görüntü sabitleyici, görüntü sensörü de dahil olmak üzere tüm optik yolu kontrol eden seyyar bir lens kullanarak, çok sayıdaki zorlu durumda bulanıklığın olmadığı net görüntüler çekmeyi çok daha kolaylaştırıyor.

Yüksek görüntü kalitesine eşlik eden yüksek ses kalitesi
Yüksek kaliteli video, aynı derecede üstün ses ile tamamlanıyor. Video kameranın üst kısmına yerleştirilen bağımsız 5.1 surround sesli mikrofon, üst düzey ses yakalamak için video kameradan alınıyor. Yeni Gelişmiş Ses Sistemi, daha geniş bir dinamik aralık, daha net ve temiz ses sunarken, Audio REC ses düzeyi ayarlamaları da daha yüksek kreatif kontrol sağlıyor.

İlhamını ve yeteneğini profesyonel kameralardan alıyor
Yeni video kameraya, genellikle sadece profesyonel kameralarda bulunan gelişmiş yakalama ve kontrol özellikleri de yerleştirildi. İstenen fonksiyonun yüklenebildiği kullanışlı kadran odak, pozlama, beyaz dengesi, diyafram ve deklanşör hızının manuel olarak kontrol edilebilmesinin yanı sıra zebra ve peaking gibi daha gelişmiş özellikleri deneme imkanını da sunuyor.

Yeni Sony Handycam HDR-PJ790 Full HD Video Kamera, artık tüm Sony Center’lar ile diğer tüm önde gelen elektronik perakendecilerden temin edilebiliyor.




İlgili etiketler : Sony, Hdr-pj790 Video Kamera, Video Kamera,

Haber Sahibi

Sony
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1575

Diğer Sony Haberleri

Benzer Haberler

  • Sony Sony Projektör Handycam 2012 Ailesi İle Değerli Anlarınızı Dilediğiniz Yerde Paylaşın

    Sony Projektör Handycam 2012 Ailesi İle Değerli Anlarınızı Diledi

    Sony, bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi görüntü performansına ve ses kalitesine sahip yeni Full HD Handycam® 2012 video kameralarını, özel bir deneyim etkinliği ile tanıttı. Tanıtımda, dahil...
    1 Haziran 20121979 defa incelendi
  • Sony Giyilebilir Video Kamera; Sony Action Cam

    Giyilebilir Video Kamera; Sony Action Cam

    Sony Action Cam ailesinin yeni üyesi HDR-AS100VR giyilebilir video kamera, muhteşem Full HD videolardan detaylarla dolu fotoğraflara kadar hayatta bir defa yaşanabilecek deneyimleri yakalama...
    17 Haziran 20141376 defa incelendi
  • Sony Sony Yeni Video Kamerası 4K Handycam® AX100E'yi Tanıttı

    Sony Yeni Video Kamerası 4K Handycam® AX100E'yi Tanıttı

    Sony’nin CES 2014’te tanıttığı 4K Handycam® AX100E, bir önceki model FDR-AX1E’den yaklaşık %75 daha küçük ve neredeyse %66 daha hafif. Yeni AX100E video kamera, küçük gövdesi ile kolay kulla...
    7 Ocak 20141613 defa incelendi
  • Samsung Mükemmel İkili: Usain Bolt ve Samsung NX300

    Mükemmel İkili: Usain Bolt ve Samsung NX300

    Dünyanın en hızlı adamı, her ana hız ve güç katan bir fotoğraf deneyimi için Samsung ile güç birliği yaptı. Samsung Electronics, en son aynasız sistemli fotoğraf makinesi NX300 için atleti...
    23 Nisan 20131381 defa incelendi
  • Samsung Samsung NX300, CES 2013'de Tanıtılıyor

    Samsung NX300, CES 2013'de Tanıtılıyor

    Samsung'un yeni 45 mm F1.8 2D/3D objektifi hem fotoğraf çekebilen, hem de mükemmel 3D kalitesinde 1080p Full HD video kaydı yapabilen dünyadaki ilk tek objektifli 3D sistemi olarak CES 2013’...
    7 Ocak 20131778 defa incelendi