Sonbahar-Kış Rüzgarı Adana Optimum'da Esti

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1724 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 30 incelemede 4,5 puan almıştır.
Sonbahar-Kış modasının serin ve şık rüzgârı, yaz sıcağının halen sürdüğü Adana’da esti. “Outlet” konseptinden çıkan, yenilenen yüzüyle alışveriş ve modanın, Adana’daki en cazibeli adresi olan Adana Optimum Alışveriş Merkezi yeni konseptinin lansmanıyla nefesleri kesti. Moda rüzgârları estiren Optimum Moda Günleri ile Sonbahar Kış modasının nabzı Adana Optimum’da attı.

Optimum Moda Günleri kapsamında düzenlenen defile ve stil sohbetleri, sezon modasının yeniliklerini öğrenmek isteyen gözleri Adana’ya çevirdi. Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin bir etkinliği olan Optimum Moda Günleri kapsamında Adana ilk kez dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bünyesine dahil ettiği sürükleyici moda markalarıyla daha çok moda, daha çok renk, daha çok eğlence temasına bürünen Adana Optimum AVM, Moda Günleri’nde, dev markların yeni sezon kreasyonları podyumların en ünlü mankenleriyle tanıtıldı.

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ MODELLERİNDEN NEFES KESEN DEFİLE
Rönesans Model Ajans’ın katkılarıyla gerçekleştirilen, stylingi İpek Örük, koreografisi Akif Örük’e ait olan 2015 / 2016 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının tanıtıldığı defile, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. AVM’de yer alan birbirinden seçkin markaların 2015-2016 Sonbahar Kış koleksyonlarının yer aldığı defilenin sunuculuğunu Özlem Yıldız yaptı. Özlem Yıldız, ADL markasını taşıyan kıyafeti ve Zen Pırlanta mücevherleri ile adeta büyüledi. Ünlü mankenler Özge Ulusoy, Chloe Loughnan Ortaç ve Simge Tertemiz’in baş modeller arasında yerini aldığı 2015/2016 Sonbahar-Kış sezonu defilesi, iki seans halinde gerçekleşti. İlk defilede daha şık bir konseptin işlendiği koleksiyonun ikinci seansı spor giyim üzerine gerçekleşti. Adanalı moda severlerin büyük ilgi gösterdiği defile ile ünlü mankenler podyumun tozunu attırdı. Defileye renk katan Giselle Tavilson ve Trio ekibi ise müthiş keman şovu ile kulakların pasını sildi.

ADANA’NIN PAMUK ÇİÇEĞİ MODAYA İLHAM KAYNAĞI OLDU
Optimum Moda Günleri kapsamında gerçekleşen 2015-2016 Sonbahar-Kış defilesinde, Adana’nın en önemli değerlerinden biri olan pamuğun beyaz öyküsünü yansıtan elbise moda dünyasına ilham kaynağı oldu. Moda tasarımcısı Yusuf Alp’in, yöre halkı için “beyaz bir masal” olan pamuğun, tohumdan tekstile uzanan efsanevi yolculuğundan esinlenerek hazırladığı elbise defilenin final sahnesinde Simge Tertemiz’in sunumuyla izleyenleri büyüledi.

EDİS İLK AVM KONSERİNDE HAYRANLARINI COŞTURDU
Adana’da hüküm süren yaz sıcaklarına keyifli bir serinlik molası verdiren “Moda Günleri’ndeki defile ve söyleşilere, konserler de eşlik edince Optimum’da tam bir şenlik havası yaşandı. Türk pop müziğinin genç yeteneği Edis “Benim ol” ve “Olmamış mı” adlı hit parçalarını hayranları için söyledi. İlk AVM konserini Adana Optimum’da veren Edis, hayranlarından tam not aldı.

HAKAN AKKAYA VE ÖZGE ULUSOY MODA TÜYOLARI VERDİ
Optimum’daki moda rüzgarı, ünlü modacıların AVM ziyaretçileri için yeni sezon özel tüyoları ve söyleşileriyle başladı. Türkiye’de “moda” denilince akla gelen ilk isimler arasında yer alan Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya ile ünlü manken Özge Ulusoy, “Adana Optimum Moda Günleri”nin konuğu oldu. Modaya dair her şeyin konuşulduğu söyleşide, ziyaretçilere “Moda ve Stil” konusunda tüyolar, öneriler veren iki ünlü ismin sıcak sohbeti büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Kendi stilini yaratmak isteyenler ise konunun uzmanlarına görüşlerini sorma fırsatı buldular.

ERKEK KOMBİNLERİ ÇOK FAZLA RENKLİ
Esprili konuşmalarıyla izleyicilerin adeta gönlünü fetheden moda dünyasının önde gelen isimlerinden Hakan Akkaya, son dönemlerde erkeklerde rengarenk giyinme gibi bir takıntı başladığını dile getirdi. Akkaya, renkli giyinmeye karşı olmadığını ancak, bu tür giysilerin mutlaka dengelenmesi gerektiğini ifade etti. Göbeği gizlemenin yolunun bol giyinmek olmadığına dikkat çeken Akkaya, bele oturan kesimlerin daha fit gösterdiğine vurgu yaptı. Pantolon paça boylarının da bileğin altında olması gerektiğini hatırlattı.

GENİŞ KALÇALILAR DESENLİ GİYMESİN
Akkaya, ‘’ Kilolu kadınların da en büyük yanlışı bol giyinmek. Bol kıyafetler, olduğunuzdan daha geniş gösterir. Çok dar kıyafetler de hatlarınızı belli eder. Bunun ortasını bulmanız lazım. Geniş basenli kadınlar desenli etek giymekten kaçınmalı, düz renkleri tercih etmelidir.’’ dedi.

“HERKES İÇİN TASARLIYORUM”
Türkiye’nin en iyi giyinen kadınlarından Özge Ulusoy kendi kreasyonuyla ilgili bilgiler verdi. Tescilli güzel tasarımlarına her kesimden kadınların ulaşabilmesini istediğini vurguladı. Ulusoy, “Çok uçuk fiyatlarda tasarımlar yapmıyorum çünkü emeğimi her kadının üzerinde görmek istiyorum’’ diye konuştu. Kadınlar kadar erkeklerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, ünlü ikilinin sohbetleri ve esprileri de söyleşiye ayrı bir renk kattı. Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilerek, sevgi gösterilerinde bulunulan ikili, etkinliğin sonunda sevenleriyle selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından 2011 yılında hizmete açıldığı günden bugüne, bölgenin buluşma noktası olan Adana Optimum'un moda, stil, lezzet, eğlence, coşku ve heyecanın her renginin bir arada bulunduğu yenilenen yüzüyle şehrin enerjisini artırmaya devam edecek.



İlgili etiketler : Adana Optimum, Adana Optimum Etkinlikleri, Defile,

Haber Sahibi

Adana Optimum Outlet
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2015
  • Trafik

    : 1724

Diğer Adana Optimum Outlet Haberleri

Benzer Haberler

  • Adana Optimum Outlet Niloya, Harika Kanatlar ve Limon ile Zeytin Adana Optimum'da!

    Niloya, Harika Kanatlar ve Limon ile Zeytin Adana Optimum'da!

    Çocukların çok sevdikleri çizgi film karakterleri Kasım ayında Adana Optimum'da Yıl boyunca ev sahipliği yaptığı çeşitli etkinliklerle Adana'nın buluşma noktası Adana Optimum Outlet, Ka...
    31 Ekim 20191751 defa incelendi
  • Adana Optimum Outlet Hande Kazanova ile Astroloji Sohbeti Adana Optimum'da

    Hande Kazanova ile Astroloji Sohbeti Adana Optimum'da

    Hande Kazanova ile 'AŞK'la Yıldızınız Barışsın Astroloji Sohbeti, 10 Şubat Cumartesi Saat 16.00'da Adana Optimum Zemin Katta. Ünlü astrolog Hande Kazanova, Sevgililer Günü'ne özel 10 Şubat ...
    8 Şubat 20181422 defa incelendi
  • Adana Optimum Outlet Burak Onurlu ile Çocuk Konseri Adana Optimum'da

    Burak Onurlu ile Çocuk Konseri Adana Optimum'da

    Çocuklar Adana Optimum'un sizlere müthiş bir okula dönüş hediyesi var! Çeşit çeşit enstrümanlarla dolu orkestra ile Burak Onurlu Oyunlu Şarkılar çocuk konseri 17 Eylül 2022 Cumartesi g...
    7 Eylül 2022649 defa incelendi
  • Adana Optimum Outlet Rafadan Tayfa ile Eğlence Adana Optimum'da

    Rafadan Tayfa ile Eğlence Adana Optimum'da

    Çocuklar Adana Optimum'da Rafadan Tayfa ile buluşuyor! Çocukların ilgi ile izlediği ekranların sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın kahramanları 20-21 Kasım tarihlerinde Adana Optimum'...
    12 Kasım 20191441 defa incelendi
  • Adana Optimum Outlet Eskimo Kasabasında Eğlenceli Dolu Bir Gün Adana Optimum'da!

    Eskimo Kasabasında Eğlenceli Dolu Bir Gün Adana Optimum'da!

    Eskimo Kasabası'nda Eğlence Dolu Bir Gün Optimum'da Optimum Adana'da çocuklar ‘Eskimo Kasabası’ etkinliği ile 23 Nisan Bayram keyfini doyasıya yaşayacaklar. 21-22-23 Nisan tarihlerinde Opt...
    6 Nisan 20171629 defa incelendi