Sokak Sanatı Boyner ve YKM Vitrinlerine Taşınıyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1648 defa incelendi
  • Puan : star star star star 79 incelemede 3,92 puan almıştır.
Eserleri İstanbul’un birçok binasını süsleyen 8 ünlü sokak sanatçısı Boyner ve YKM Mağazaları’nı graffitileri ile renklendiriyor. Boyner ve YKM Mağazaları’nı ziyaret edenler sokak sanatının en çarpıcı örneklerini görebilecek.

Mural sanatçısı Esk Reyn’in gece boyunca süren çok özel bir çalışmayla Şaşkınbakkal Boyner Mağazası’nın dış cephesine yaptığı özgün graffiti ise görülmeye değer eserler arasında dikkat çekiyor.

Boyner Büyük Mağazacılık’ın iş birliği yaptığı 8 graffiti sanatçısı, 7 mağaza vitrinine ve Şakınbakkal Boyner Mağaza dış cephesine graffiti yaparak, eserlerini bambaşka bir platforma taşıyor. Sokak sanatının en çarpıcı örnekleri arasında yer alan çalışmalar, 15 Kasım tarihine kadar 72 mağazada Boyner ve YKM ziyaretçilerine sergilenecek.

72 mağazada sokak sanatı şöleni
Graffiti sanatının Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Wase, Turbo, Spook, Set, Soisstreet, Leo Lunatic, Mr. Hure ve Mural Sanatçısı Esk Reyn, Boyner ve YKM vitrinlerini graffiti eserleriyle donatıyor. ‘Street Art’ projesi, dileyen herkesin ziyaret edebileceği bir sanat etkinliği olarak, alışveriş dünyasında fark yaratacak.

Eserlere imza atan sanatçılardan Turbo “Graffiti ve sokak sanatının insanların hayatını renklendirmek, şehrin gri duvarlarını bir karaktere buluşturmak için bir araç olduğunu” belirtiyor. Boyner ve YKM vitrinlerine taşınan graffitiler ile mağaza müşterilerinin de alışveriş deneyimlerini renklendirecek olan sanatçılar, sokak sanatının iç mekanlara taşınmasının da farkındalığı artıracağını düşünüyor.

Şaşkınbakkal Boyner Bağdat Caddesi’ne renk katıyor
Boyner’in sokak sanatçılarıyla yaptığı iş birliğinin en güzel örneklerinden biri Boyner Şaşkınbakkal Mağazası’nda yer alıyor. Mural sanatçısı Esk Reyn, 5 Ekim gecesinden sabah saatlerine kadar, mağazanın dış cephesine özgün bir graffiti uygulaması yaptı. İlgi çekici çalışma, mağazayı ziyaret edenleri sürpriz bir şekilde karşılıyor.

Her bir mağaza vitrine aralıksız 14 saatte boyandı!
Boyner ve YKM vitrinlerine graffiti çalışmalarını yapan sanatçılar eserlerini önce eskizler üzerinde çalıştı. Alışveriş Merkezi kapandıktan sonra mağaza vitrinlerinde çalışmalarına başlayan sanatçılar, gece 10’dan ertesi gün 12’ye kadar aralıksız çalıştılar. Sanatçılar keyif alarak yaptıkları çalışmada mağaza başına 300 kutunun üzerinde sprey boya kullandılar.

sanatvitrinde.boyner.com.tr ile şehrin sokaklarında sanatı keşfet!
Sokak sanatını vitrinlerine taşıyarak sektöre öncülük eden Boyner, Street Art projesi için bir mikro site de hazırladı. sanatvitrinde.boyner.com.tr adresini ziyaret edenler interaktif vitrin ile sanatçılar hakkında bilgi alabilecek ve diğer eserlerine ulaşabilecekler. Dilerlerse “Benim Vitrinim” kısmından hayallerindeki vitrine tasarlayabilecekler. Üstelik proje ile birlikte, Boyner.com.tr de sanatçıların eserleriyle giydirildi. Boyner, böylece sokak sanatıyla modayı buluşturarak yine adından söz ettirecek sıradışı bir çalışmaya imza atıyor.



İlgili etiketler : Boyner, Ykm, Vitrin, Graffiti Eserler,

Haber Sahibi

Boyner
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Ekim 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2015
  • Trafik

    : 1648

Diğer Boyner Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest Vitrin Yarışması Ev Çekilişi Sonuçu

    İstanbul Shopping Fest Vitrin Yarışması Ev Çekilişi Sonuçu

    18 Mart - 26 Nisan 2011 tarihleri arasında İstanbul Alışveriş Festivali 2011 kapsamında düzenlenen En Güzel Vitrin Yarışmasında oy kullananlar arasında yapılan çekiliş sonuçunda İstanbul Bos...
    3 Mayıs 20115887 defa incelendi
  • 212 İstanbul AVM 212 İstanbul Power Outlet'te Graffiti Tutkusu!

    212 İstanbul Power Outlet'te Graffiti Tutkusu!

    Son yıllarda özellikle Avrupa’ da çocukların ve gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmeye yönelik yapılan en özel etkinliklerden biri olan Graffiti artık İstanbul’ da... 21-22-23-24 Ocak tari...
    21 Ocak 20122612 defa incelendi
  • Penti Penti'den Türkiye'de İlk Defa Eğlenceli Bir İnteraktif Vitrin Uygulaması!

    Penti'den Türkiye'de İlk Defa Eğlenceli Bir İnteraktif Vitrin Uyg

    Penti, Türkiye’de ilk defa, dünyada şimdiye kadar yapılan en heyecan verici ve eğlenceli uygulamalardan birisini geçtiğimiz hafta Beyoğlu, İstiklal Caddesi’ndeki mağazasında hayata geçirdi. ...
    30 Mayıs 20122220 defa incelendi