Sky Airlines Yolcularını Şimdi de Miles&Sky ile Gökyüzünde Gülümsetecek

  • 14 yıl önce eklendi
  • 2512 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 3,42 puan almıştır.
Miles&Sky kart ile yolcular biriktirdikleri millerle Sky Airlines’ın yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarına bedava seyahat edebilecek, dünyanın en romantik otellerinden Adam&Eve’de hafta sonu tatilini geçirebilecek. Ayrıca kart sahipleri, anlaşmalı mağazalarda yeme, içmeden araç kiralamaya kadar belli indirimlerden yararlanacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, yolcuları mutlu edecek avantajlı bir uygulamayı daha başlattı. Miles&Sky kart, yolcularına, bedava uçuş ve konaklama ile anlaşmalı firmalardan indirimli yeme, içme, alışveriş ve araç kiralama hizmeti sunuyor. Miles&Sky kart sahipleri yılda iki kez birinci sınıf uçuş (Sky Konfor) fırsatından yararlanabiliyor. Ayrıca kart sahiplerine uçak rezervasyonlarında öncelik tanınıyor.

Miles&Sky ile yurt dışına bedava bilet, Adam&Eve Hotels’de bedava tatil fırsatı
Miles&Sky kart sahipleri topladıkları millerle Sky Airlines’ın tarifeli olarak uçtuğu 11 iç hat destinasyonuna, yurt dışında da charter olarak uçuşlarını gerçekleştirdiği Almanya, İspanya, Danimarka ve Avusturya’ya bedava bilet kazanacak. Miles&Sky kart milleri ile yolcular, dünyada son 4 yılın en iyi dizayn oteli, 2010’da da Avrupa’nın en iyi çift oteli ödüllü Adam&Eve’de hafta sonu ücretsiz konaklama fırsatına da sahip olacak.

Sky Airlines’tan kurumsal firmalara ‘Corporate Sky’ avantajı
Classic ve Goldensky seçeneklerinin yanı sıra Corporatesky ile kurumsal firmalar Miles&Sky’ın sunduğu olanaklardan yararlanabiliyor. Corporatesky, her uçuşta firmalara mil kazandırırken firmaların kazandıkları bedava seyahat, konaklama ve anlaşmalı mağazalardan indirimli araç kiralama, yeme, içme ve mağazalardan alışveriş yapma ayrıcalığından dileyen firma çalışanı faydalanabilecek.

Mil uygulamasını en erken başlatan havayoluyuz
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’ta başladığımız tarifeli iç hatlar uçuşlarımızda henüz 4,5 ay geçmişken Miles&Sky uygulamasını başlattık. Sky Airlines, 4,5 ay gibi kısa bir sürede mil uygulamasını başlatan ilk havayolu şirketidir” dedi. Sky Airlines’a olan talebin gün geçtikçe geniş kitlelere ulaştığını ve 4,5 ayda yaklaşık 250 bin yolcu taşıyarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Görgülü, “Güvenli, konforlu ve kaliteli hizmetimizden asla taviz vermediğimiz için en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden biriyiz. Bundan sonraki dönemde de bu başarımızı artırarak devam ettireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.





İlgili etiketler : Sky Airlines, Miles&sky,

Haber Sahibi

Sky Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 2512

Diğer Sky Airlines Haberleri