Sevil Parfümeriden Yeni Ürünler

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3477 defa incelendi
  • Puan : star star star star 123 incelemede 4,09 puan almıştır.
Sevil Parfümeriden Dr. Brandt® crease release® ve Dr. Brandt® laser a-peel® ...

YENİ Dr. Brandt® crease release®

Botoksun kralı olarak tanımlayabileceğimiz bu ürünü Dr. Fredric Brandt kırışıklıklara anında etki eden yeni hızlı etkili içeriklerle geliştirilmiş olan crease release®i geliştirdi.
Faydaları ve Sonuçları
Ciltte toparlanma sağlayarak kırışıklıkların anında düzelmesine yardımcı olur. Sıkılaştırma ve yumuşatma etkisiyle mimik çizgilerinde gözle görünür bir azalma sağlar. Cilt yüzeyini dolgunlaştırır. Serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı koruyarak yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olur.
İçeriği:
Yeşil çay, beyaz çay, üzüm çekirdeği ve tatlı asma çayı özü Anti oksidanlar , Hiyalüronik asit, amino asit

Kullanımı:
Cildi temizledikten sonra sabah ve akşam olmak üzere küçük bir miktar ürünü ilgili bölgelere (kaz ayağı, kaş araları, alın ve boyun) uygulayın. Tamamen kurumaya bırakın. Ardından nemlendiricinizi sürün.

Fiyatı: 170TL.

YENİ Dr. Brandt® laser a-peel®

Profesyonel soyma işlemiyle aynı etkiyi sağlar – hem de evde

Ünlülerin dermatoloğu Dr. Fredric Brandt’ten, evde kullanılabilen ve klinikte gerçekleştirilen müdahalelerle aynı etkiye sahip kimyasal soyucuları içeren 2 adımlı YENİ bir peeling sistemi: dr. brandt® laser a-peel®.

Dr.Brandt, “ister fiziksel ister kimyasal olsun düzenli bir peeling işlemi her sağlıklı cilt için gerekli bir işlemdir” diye açıklıyor. “Ancak özellikle cilde derinlemesine nüfuz eden kimyasal peeling işleminde cilt genelde kolayca tahriş olur. Bu nedenle etkili bir soyma sağlayan geleneksel içeriklere ve ciltte iritasyon yaratmadan mükemmel denge yaratan gelişmiş maddelere sahip, evde uygulanabilecek bir ürün yaratma gereği gördük.

Klinikte gerçekleştirilen lazer soyma etkisini taklit ederek ciltteki ölü hücreleri ortadan kaldıran dr. brandt® laser a-peel® cilde gözle görülür bir aydınlık sağlarken gözenekleri sıkılaştırır, ciltte sıkılık sağlar ve gelecekte oluşabilecek hasara karşı korur. “Glikolik asit tek başına ciltte tahriş edici bir etki bırakabilir, ancak yeşil çay, beyaz çay, üzüm çekirdeği ekstresi ve laktik asit gibi antioksidanlarla kombine edildiğinde cilt nazikçe soyulur, yumuşaklık ve elastikiyetini kaybetmez.” diyor Dr.Brandt. İşte dr. brandt® laser a-peel®i cazip kılan özellik içeriklerin bu yenilikçi karışımıdır.

İçerikler ve faydaları
dr. brandt® laser a-peel® maksimum sonuç elde etmek için uygulaması son derece kolay 2 adım içerir:

1. Adım: peeling solution cilde uygulandıktan sonra 5 dakika beklenir ve sonra ciltten arındırılır.

Glikolik ve laktik asit Glikolik asit cildi etkili biçimde soyarken, kolajen üretimini arttırarak gözenekleri sıkılaştırır ve cildin sıkılığını ve aydınlık görünümünü arttırır; Laktik asit, glikolik asitle sinerji içinde çalışarak cildi tahriş etmeme özelliği sayesinde cildi yatıştırır ve rahatlatır.

Soya Cilt yüzeyini yeniden yapılandırarak pürüzsüz bir görünüm sağlar; kolajen bozulmasını azaltarak ince çizgi ve kırışıklıkları minimize eder.

Yeşil Çay Güçlü anti-inflamatuar özelliklere sahip olan bu antioksidan, C vitamininin 20 kat fazla antioksidan gücü sayesinde cildi tahrişe ve hücresel hasara karşı korur.

QuSome™ dr. brandt’in tüm laser collection™ ürünlerinde bulunan patentli iletim sistemi aktif içerikleri kapsülleştirir, böylece bu içeriklerin epidermisin daha derin katmanlarına kadar aktarılmasını sağlar.

2. Adım: soothing gel soyma işlemi sonrasında cildi rahatlatmak için kullanılır. İçeriğindeki bileşenler:

QuSome™ Cilde anti-inflamatuar ve yatıştırıcı ajanlar aktarır. İçeriğindeki Allantoin cildi rahatlatır ve işlem sonrasında oluşan kızarıklığı azaltır.

Uygulama: dr. brandt® laser a-peel® peeling solution‘ın pompasına 4 kez basıp ürünü bir parça pamuk üzerine alarak tüm yüze ince bir tabaka halinde yayın. Göz bölgesi ile temas ettirmekten kaçının. 5 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Ardından tüm yüze dr. brandt® laser a-peel® soothing gel uygulayın. Uygulama sonrasında nemlendiriciniz sürün. En iyi sonuç için 6-8 hafta boyunca haftada 1 kez olmak üzere uygulayın.
Fiyat: 170TL.


 

İlgili etiketler : Sevil Parfümeri, Crease Release, Laser A-peel,

Haber Sahibi

Sevil Parfümeri
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 3477

Diğer Sevil Parfümeri Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike, Yeni Futbol Koleksiyonunu Galatasaraylı Oyuncularla Tanıttı

    Nike, Yeni Futbol Koleksiyonunu Galatasaraylı Oyuncularla Tanıttı

    Nike, T90 Laser IV, Tiempo Legend IV Elite, Mercurial Superfly III ve CTR360 Maestri II Elite kramponlarının tanıtımını Ali Sami Yen Spor Kompleksi GSStore’da Galatasaray Profesyonel Futbol ...
    15 Şubat 20123054 defa incelendi
  • Nike Nike Futbol Koleksiyonu 2012’de de Rengarenk

    Nike Futbol Koleksiyonu 2012’de de Rengarenk

    Nike, T90 Laser IV, Tiempo Legend IV Elite, Mercurial Superfly III ve CTR360 Maestri II Elite kramponlarının renklerini yeniledi. Birbirinden özel tasarımlara ve renklere sahip bu krampo...
    28 Aralık 20113818 defa incelendi