Sevgilinizi Baştan Çıkaracak Parfümler

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1869 defa incelendi
  • Puan : star star 55 incelemede 2,35 puan almıştır.
Gecenin karanlığında tıpkı arkanızda bir iz bırakır gibi kokunuzu bırakacağınız ve çevrenizdekileri baştan çıkartacağınız parfümleri Evoria.com sizin için  araştırdı.

Parfüm, kokulara çeşitli anlamlar yükleyen insanoğlunun duygularını harekete geçiren önemli bir etkendir. Uzmanlar güzel kokuların karşıdaki kişide hoşa gidecek etkileşimleri tetiklediğini söylüyor. Evoria.com’un yaptığı araştırma sonuçlarına göre kadınlar ve erkekler için en çekici bulunan parfümler:

Özgüveni yüksek, ulaşılması zor kadınlara Gucci Premiere
Özgüveni yüksek kadınların kokusu Gucci Premiere ile kendi filminizin galasında kırmızı halıda yürüyen bir yıldız olabilirsiniz.

Tropikal esintilerin çekiciliğini sunan Thierry Mugler Angel
Tropikal esintilerle gecelerin seksi kadını olabilisiniz.  Boynunuzdan ve bedeninizden gelen meyve aromalarının, bal ve gülle uyumu, siz yaklaşan her erkeği baştan çıkaracaksınız.

Narin kadınların tercihi Versace Crystal Noir
Narin kadınlar için özel olarak tasarlanmış, gizemini taze gardenya, amber ve miskin uyumundan alan bu parfümle, çevrenizdeki herkesi bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz.

Gecelerin kadını için vazgeçilmez koku: DKNY Delicious Night
Gecelere özel tasarlanmış bu koku, çiçeksi ve oryantal uyumu ile sizi gecenin en tutkulu ve aranılan kadını yapacak. Herkesi baştan çıkartabilirsiniz, yeter ki isteyin!

Cazibe ve ihtişamın sembolü Christian Dior Midnight Poison
Fantezi dünyasının Külkedisi ve dişiliğini tüm çekiciliğiyle arkasında bırakan kadınlar için gül, kehribar ve paçulinin muhteşem birleşimi bir koku. Cazibenin ve ihtişamın sembolü olacaksınız

Çekiciliğinizi artırmak için Paco Rabanne Lady Million
Canlı, şehvetli ve bir elmas gibi göz alıcı olmanın yolu. Tıpkı Samanyolu gibi, arkanızdan yüzlerce küçük yıldızı sürükleyeceksiniz. Kalitenin kokusu portakal çiçeği ve yaseminin o zarafet dolu dünyasında bedeniniz başka şarkılar söyleyecek.

Geceye damga vuran bir koku Giorgio Armani Code Pour Femme
Baştan çıkarıcı kan portakalı, zencefil, vanilya ve yaseminin sihirli uyumu sayesinde siz sadece zeki ve güzel değil, aynı zamanda seksi ve dikkat çekicisiniz. Teninizi saran bu koku gecelerin unutulmaz isimleri arasına sizi sokacak.

Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million
Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million, erkekleri tıpkı Vahşi Batı’da atıyla gezen bir kovboy kadar seksi ve ulaşılmaz kılacak. Greyfurt, amber, beyaz odun karışımı ve şişesindeki altın külçesi ile zevkinizi de gözler önüne sereceksiniz.

Güçlü erkeklerin kokusu Giorgio Armani Attitude Extreme
Güçlü ve ne istediğini bilen karizmatik erkeklerin kokusu… Limon, kahve, kakule ve sedirin değişik birleşimi yaydığınız enerjiyle kadınların gözbebeği olursunuz.

Cesur erkeklere YSL La Nuit De L'Homme
Kahraman ve cesur erkeklerin simgesi, Kakule, Sedir ve Kumarin’in baştan çıkarıcı ve dayanılmaz kokusu sayesinde, bulunduğunuz her yerde kendinizden izler bırakabilirsiniz. Duygusal ama gözü pek, lider erkeklerin seçimi…

Gecelerin şövalyesine Christian Dior Homme Intense
Modern ancak klasikten ödün vermeyen zevkli erkeklerin seçimi vetiver, lavanta ve amberin ortaklaşa uyumu ile gecelerin şövalyelerine hitap ediyor. Gecenin en seksi erkeği olabilir ve arabanızla yarattığınız ambiansı gecenin tamamına yayabilirsiniz.

Teknoloji severlere Givenchy Play Intense
Teknolojiyi seven, yeniliklere açık ve geceleri sihirli dünyaların kapılarını açabilen çekici ve gösterişli erkeklerin seçimi Givenchy Play Intense ile kadınları peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Ateşe körükle gidenlere Christian Dior Fahrenheit Absolute
Gecenin ateşini körükleyecek ve çevrenizi saran auranın muhteşem kokusu ile çevrenizde sizin güvenli kollarınızda olmayı isteyecek pek çok yıldız bulabilirsiniz. Kararlı, atak ve güven duygusu veren erkeklerin seçimi bergamot, sandal ve menekşenin orijinal uyumunu denemelisiniz.

Gecelerin kralına Hugo Boss Bottled Night
Burada benim sözüm geçer diyen erkekler için adı gibi gecelerin sahibi ve kralı olacağınız bir parfüm. Tıpkı yaz günlerinin sıcak geceleri gibi ateşli, heyecanlı ve zevk dolu anların kokusu, farklı dünyaları keşfetmek isteyen güçlü erkeklerin tercihi.




İlgili etiketler : Evoria, Evoria.com, Parfüm, Kozmetik,

Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 1869

Diğer Evoria Haberleri

Benzer Haberler

  • Evoria Selülitlerden Kurtulmak İsteyenler Buraya!

    Selülitlerden Kurtulmak İsteyenler Buraya!

    Ters ışık bahanesi yetmiyorsa, önlem almanın zamanı gelmiş demektir! Son günlerin gündemden düşmeyen konusu: Selülit. Bu dertten muzdarip olmayan kadın sayısı, yok denecek kadar. En ünlü san...
    31 Temmuz 20122730 defa incelendi
  • Evoria Evoria Uzmanlarından Doğru Parfüm Kullanma Rehberi

    Evoria Uzmanlarından Doğru Parfüm Kullanma Rehberi

    Parfüm kullanırken nelere dikkat edeceğinizi, etkisini ve kalıcılığını nasıl artıracağınızı, cilt tipinize göre parfümleri ne miktarda kullanacağınızı biliyor musunuz? Evoria uzmanları, görü...
    6 Mart 20131363 defa incelendi
  • Evoria Evoria.com'dan Burçlara Göre Parfüm Önerileri

    Evoria.com'dan Burçlara Göre Parfüm Önerileri

    Uzmanlar kişilerin karakteri ve davranışlarını belirleyen burçların, parfüm seçiminde de etkili olduğunu söylüyor. Burçlara göre beğenilen parfümler de değişiyor. Evoria.com kadınlara burçla...
    16 Eylül 20132057 defa incelendi
  • Evoria Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Zaman içinde yaşlanan cilt, etkilerini göz çevresinde daha fazla gösteriyor. Göz çevrenize farklı bir bakım uygulayarak daha genç görünebilirsiniz. Evoria.com uzmanları göz çevresi için özel...
    4 Kasım 20131879 defa incelendi
  • Kliksa Dünyaca Ünlü Parfüm Markaları Cazip Fiyatlarla Kliksa.com'da

    Dünyaca Ünlü Parfüm Markaları Cazip Fiyatlarla Kliksa.com'da

    E-ticaret platformu Kliksa, dünyaca ünlü orijinal erkek ve kadın parfümlerine cazip fiyat avantajıyla sahip olmak isteyenleri yeni kategorisine davet ediyor. Kategori; seçkin markaların parf...
    11 Şubat 20142177 defa incelendi