Sevgililer Günü'ne Özel Romantik Çiçekler CicekSepeti.com'da

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1835 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,16 puan almıştır.
CicekSepeti.com'da Sevgililer günü için hazırlanan sevgiliye çiçekleri ile sevdiğiniz kişinin gönlünü bir kez daha çalacaksınız.

Geçtiğimiz sene Sevgililer Günü’nde  binlerce çiftin çiçek ve hediye göndermede bir numaralı tercihi olan ve bu özel günü başarıyla tamamlayan CicekSepeti.com, bu sene de bu büyük mutluluğa ortak olmak için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

Sevgililer Günü’nde Özge Ulusoy Özel Koleksiyonu’ndan da Sipariş Verilebilir
CicekSepeti.com’un proje yüzü Özge Ulusoy ile geçtiğimiz yıl kasım ayında lansmanını yaptığı Özel Koleksiyon Çiçekler, Sevgililer Günü çiçekleri arasında yerini alacak.

Türkiye’nin Dört Köşesine, Tek Tıkla 'Seni Seviyorum' Demek Mümkün
Sevgililer Günü’ne özel tasarlanmış çiçek aranjmanlarını CicekSepeti.com web sitesi üzerinden ve ÇiçekSepeti iPhone ve Android mobil uygulamalarından sadece bir tıkla göndermeyi sağlayan ve Türkiye’nin her yerine aynı gün teslimat ayrıcalığı sunan CicekSepeti.com, uzak veya yakın tüm kalpleri birleştirmek için aylar öncesinden hazırlıklara başladı.

Sevgililer Günü için personel sayısını genişleterek operasyonel gücünü arttıran ÇiçekSepeti, 350’den fazla çiçekçi iş ortağı ve 800 kişilik çağrı merkezi ekibiyle kullanıcılarına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmayı ve bu özel günü başarıyla geçirmeyi hedefliyor.

Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri:
ÇiçekSepeti’nde Sevgililer Günü için en çok sipariş edilen ürünler ise şöyle;

Sevgililer Günü’nde En Çok Tercih Edilen Hediye: Çiçek
Aşkın sembolü kırmızı güller, Sevgililer Günü’nün olmazsa olmazı. İstatistiklere göre Sevgililer Günü’nde kırmızı gül satışı diğer günlere göre 50 kat daha fazla.

Sevgililer Günü’nde Kırmızı Gül Haricinde Hangi Çiçekler Tercih Ediliyor?
Sevgililer Günü’nde yoğun kırmızı gül satışının yanı sıra sevgiliye özel anlamları bulunan beyaz güller, orkideler ve lilyumlar da Sevgililer Günü’nde en çok satılan çiçekler olarak çiçekçilerde yerini aldı. Yepyeni tasarım aranjmanlardan oluşan Özge Ulusoy Özel Koleksiyonu, Sevgililer Günü’nde sevgilisine farklı, romantik ve prestijli bir sürpriz yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak.

ÇicekSepeti Sadece Çiçekte Değil Hediyede de İddialı
Sevgililer Günü Çiçekleri yanı sıra Sevgililer Günü konseptli kek-kurabiye buketlerinden çikolatalı meyve sepetlerine, sevgiliye özel çikolatalardan tasarım pastalara, yılın en iyi sevgilisi Oscar ödülünden sevgiliye özel hediye sepeti çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede, binlerce hediye alternatifini bir arada sunan CicekSepeti.com, sevgilisine farklı bir hediye sunmak isteyen kullanıcıları da memnun edecek.



Haber Sahibi

Çiçek Sepeti
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1835

Diğer Çiçek Sepeti Haberleri

Benzer Haberler

  • Bosch Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Makinesi İle Mutlu Edin

    Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Mak

    Bosch, 14 Şubat’ta aşkınızı ifade etmenin en keyifli, en sıcak yolunu sunuyor. Bosch TES50321 RW VeroCafe Latte espresso ve kahve makinesi ile evinizin konforunda hazırladığınız mükemmel kah...
    28 Ocak 20142135 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Deichmann’ın özel koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne anlam katıyor. Sevgilisine kırmızının en aşk dolu tonlarını sunan marka, modanın tam kalbinde atıyor. Aşk...
    29 Ocak 20142367 defa incelendi
  • Nubia Sevgililer Günü’nde Nubia İle Güzel Olan Her Şey Sizin

    Sevgililer Günü’nde Nubia İle Güzel Olan Her Şey Sizin

    Dünyaca ünlü profesyonel bakım ürünlerini Türkiye’de ilk kez son tüketiciyle buluşturan Nubia, Sevgililer Günü için çiftlere çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Hem erkek, hem kadınlar için...
    27 Ocak 20141711 defa incelendi
  • Aker Giyim Sevgililer Günü'nde Aker'den 17 Sürprizi

    Sevgililer Günü'nde Aker'den 17 Sürprizi

    Sevgiden beslenen tasarımlar, tüm renkleriyle Aker 17 serisinde   Aker 17 serisi, sevginin en saf ifade şekli olan pembenin farklı tonları ve kurdele desenleriyle, Sevgililer Günü şıkl...
    14 Ocak 20142996 defa incelendi
  • Çikolata Sepeti Sepet Dolusu Aşk Cikolatasepeti.com'da

    Sepet Dolusu Aşk Cikolatasepeti.com'da

    Tadına doyum olmaz bir sevgililer günü geçirmek isteyenleri cikolatasepeti.com’da hem lezzetli hem de şık sürprizler bekliyor. Sevgililer Günü, sevgililere özel lezzetlerle daha da güzel. ...
    4 Şubat 20131908 defa incelendi