Sevgililer Günü’nde Nubia İle Güzel Olan Her Şey Sizin

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1707 defa incelendi
  • Puan : star star star star 30 incelemede 3,77 puan almıştır.
Dünyaca ünlü profesyonel bakım ürünlerini Türkiye’de ilk kez son tüketiciyle buluşturan Nubia, Sevgililer Günü için çiftlere çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Hem erkek, hem kadınlar için sevgililer günü için hazırlanan bakım setleriyle Nubia, tüm çiftlere duygularını harekete geçirmenin formülünü sunuyor.

Erkekler İçin İlgi Çekici Bir Deneyim

DR. BABOR DERMA CELLULAR SET
Babor Collagen Booster Cream

Collagen Booster, içeriğindeki deniz kollajeni ile cildin neminin tutunmasını sağlayarak; cilt sıkılığının ve gerilme gücünün gözle görülür ve hissedilir şekilde iyileştirilmesine yardımcı olur. Cildin elastikiyetini de arttıran cilt kremi.

Babor Ultimate Perfecting Eye Cream
Göz halkalarını, göz yaşı torbalarını ve şişkinlikleri belirli şekilde azaltmaya yardımcı olan bu krem,  hassas göz bölgesindeki dokunun gerginleşmesini, güçlenmesini ve pürüzsüz görünmesini de sağlar. Rollon başlığı sayesinde soğutucu etkiye sahip bu göz kremi, erkeğin bir numaralı kurtarıcısı.

Babor Hyaluronic Collagen Booster Fluid
Ciltteki elastikiyet kaybıyla etkili şekilde savaşan, kollajen üretimini destekleyici, ince çizgiler ve kırışıklıkların görünümün de önemli ölçüde azalma sağlanmasına yardımcı olan bu ampül, bakımlı erkeğin en büyük sırrı.
Dr. Babor Derma Cellular Set PSF: 392 TL

Kadınlara Bakımdan Çok Daha Fazlası

BABOR HSR LİFTİNG SET
HSR Lifting Extra Firming Anti-Aging Cream

Yüz için kırışıklık önleyici ve pürüzsüzleştirici bakım kremi Multi tendyn Kolajen ve elastin liflerin oluşumunu arttırır, böylelikle destek dokuyu güçlendirir.  Bu bütünleyici lifting etkisi ince çizgileri ve kırışıklıkları görünür biçimde ve sürekli olarak azaltır.

İlk günden itibaren cilt pürüzsüz ve yüz kontürü sıkı görünür. Glyco Stop Kolajen liflerin glikasyonunu önleyerek içeriden kırışıklıkları azaltır.

HSR Lifting Extra Firming Anti-Aging Serum
Yoğun konsantre kırışıklık önleyici serum, HSR kremler ile kombine edilerek kullanımı tasarlanmıştır. Lifting etkisi maksimumdur.

HSR Lifting Extra Firming Hand Cream
Bu lüks el kremi belirgin şekilde el derisinin görünümünü iyileştirir. Mangosteen meyve özleri dokudaki yağ depolanmasını destekler ve böylece cilt kalınlığını arttırır.  Elin üst kısmı dolgun gözükür Papatya özü de mevcut yaşlılık lekelerini azaltır.
Hsr Lifting Set 554 TL




Haber Sahibi

Nubia
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1707

Diğer Nubia Haberleri

Benzer Haberler

  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212973 defa incelendi
  • Desa Deri Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Deri giyim ve aksesuar modasında 40. Yılını kutlayan DESA, yıllardır aynı aşk’la moda severlerle birlikte Sevgililer Günü’nü kutluyor… Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan bileklikler,...
    29 Ocak 20132398 defa incelendi
  • Özsüt Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nü...
    4 Şubat 20134047 defa incelendi
  • Bosch Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Makinesi İle Mutlu Edin

    Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Mak

    Bosch, 14 Şubat’ta aşkınızı ifade etmenin en keyifli, en sıcak yolunu sunuyor. Bosch TES50321 RW VeroCafe Latte espresso ve kahve makinesi ile evinizin konforunda hazırladığınız mükemmel kah...
    28 Ocak 20142132 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Deichmann’ın özel koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne anlam katıyor. Sevgilisine kırmızının en aşk dolu tonlarını sunan marka, modanın tam kalbinde atıyor. Aşk...
    29 Ocak 20142365 defa incelendi