Saturn Taksim’de 2012 Model Harley-Davidson Sesleri Yankılanacak

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3488 defa incelendi
  • Puan : star star 133 incelemede 2,25 puan almıştır.
'Özgürlüğü' simgeleyen motosiklet markası Harley-Davidson’ın 2012 model motosikletleri, Harley-Davidson Bosphorus Motor işbirliği ile 16-17-18 Aralık tarihlerinde Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim mağazasında ilk kez motosiklet tutkunlarının beğenisine sunulacak. 3 teker özelliği ile motor tutkunlarını büyüleyecek olan Harley-Davidson Tri Glide’ın Türkiye lansmanı etkinlik kapsamında yapılacak.

Toplam 9000 metrekare alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim, üç tekerleklisinden bobber tarzına, mücevher değerindeki lüks modeline kadar Harley-Davidson firmasının en yeni modellerini Harley-Davidson Show ile motosiklet tutkunları ile buluşturacak.

Tüm İstanbullular’ın davetli olduğu etkinlik, Saturn Taksim’de 3 gün boyunca sürecek. Saturn Taksim mağazası motosiklet meraklılarını, 16-17 Aralık tarihlerinde 10:00-23:00 saatleri arasında, 18 Aralık Pazar günü ise 10:00-22:00 saatleri arasında ağırlayacak. Motosiklet tutkunları 2012 model Harley-Davidson’ları inceleme ve Harley-Davidson Bosphorus Motor firmasının uzmanlarından bilgi alma şansını da yakalayabilecekler.

Etkinlik süresi boyunca Saturn Taksim mağazasında gerçekleştirilecek kampanya da motosiklet tutkunlarını 2012 modelleri kadar büyüleyecek. 14 Aralık-18 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak Saturn Taksim kampanyasında, LG marka, 42LW5500 model, 106 ekran özellikli, 7 adet 3D gözlük hediyeli 3D LED TV 1999 TL, HP marka, LK988EA model, i3 işlemci kapasiteli dizüstü bilgisayar 899 TL’ye Saturn Taksim mağazasında satışa sunulacak.

Tri Glide Türkiye’de İlk Kez Gözler Önünde
3 tekerlekli özel bir şasi geniş oturma  ve eşya taşıma alanına sahip, V tipi çift silindirli ve çift kamlı 136,9 nm tork değerine ulaşan  bu güçlü ve özel motor 6 ileri Cruise kontrollu vites sistemi bulunan Tri Glide, Türkiye’de ilk kez Saturn Taksim’de görücüye çıkıyor.

Şu anda Türkiye’de sadece bir tane bulunan Tri Glide’da, brembo çift ön disk frenler ve arkada ise Hayes çift diskli ile entegre park freni mevcut. Geri vites seçeneği de bulunduran model, 7 kollu parlak alüminyum 16 inch ön tekerlek özelliklerine sahip. Aynı zamanda 15 inch arka teker, geniş tabanlı 2 adet 205/65R15 lastik ile özel bir konfor sunmakta.

Tüm modellerden ayrışan Tri Glide, 2-1-2 düzeninde egzos sistemi ayarlı arka havalı süspansiyonlar ve LED aydınlatmaları ile tüm İstanbullular’ı kendine hayran bırakacak.

Doğal, Cesur, Pratik 'Street Bob' Saturn Taksim’de
Savaş sonrasına ait bobber tarzı motosikletlerin olduğu günleri hatırlatan Dyna Street Bob model, Saturn Taksim mağazasında motor tutkunlarını teknolojiyle birleştirilen birçok özellikle buluşturacak. Motosikletin, destek kapakları aracılığıyla gizlenen kabloları sayesinde cesur bir görünüm yakalanırken, destek kapakları çıkarıldığında ortaya çıkan cüretkar duruşu Saturn Taksim mağazası müşterileri keşfetme şansı yakalayacaklar.

2.35 metre uzunluğa, 17.8 litre yakıt kapasitesine, 3125 devir/dakikada 123 Nm/2,773.68 cm lbs motor torku özelliklerine sahip, 290 kilo ağırlığındaki DYNA Street Bob, cilalı işlenmiş kapaklı siyah toz kaplama motor, ortaya monte sürücü ayaklıkları, paslanmaz çelik, içten telli mini 'APE' gidonları ile görenleri büyülemeye hazırlanıyor.

Metalden İşlenmiş Mücevher 'Softail Fat Boy' Saturn Taksim’de
Saturn Taksim mağazasında gerçekleşecek Harley-Davidson Show’unun en önemli modellerinden biri de Softail Fat Boy. 60’lı ve 70’li yılların motosiklet mirasını sürdüren Fat Boy motosiklet serisini Saturn Taksim mağazasındaki özel bölümünde incelerken, eşi benzeri görülmemiş bir profile sahip olduğunu keşfedeceksiniz. Zengin donanımı ile şaşırtıcı derecede lüks olan bu 'fat custom' motosiklet, 'Harley-Davidson Show' kapsamında, Saturn Taksim mağazasında hız ve heyecan tutkunları ile buluşacak.
Sabit montajlı-1690cc Twin Cam 103CB motor, 6 hızlı Cruise Drive şanzıman, ayna cilalı, krom kaplama, mermi delik dökme alüminyum 17 inç jantlara sahip Softail Fat Boy, yeni standart ABS ve akıllı güvenlik sistemi ile tam not almak için Saturn Taksim’de boy gösterecek.

Yolların Kralı 'Touring Street Glide' Saturn Taksim’de
'İlk'leri teknoloji tutkunları ile buluşturan, Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası Saturn Taksim, Harley-Davidson’ın Touring Street Glide modelini, her türlü mesafede uzun süreli çevikliğin özlemini çeken motor tutkunlarının ayağına getiriyor.

Harley-Davidson’ın 2010 Street Glide modelinde bulunan ve daha da güçlendirilen efsanevi dar dönüş yarıçapının dengelendiği yeni modeli Touring Street Glide’ın, nasıl tasarlandığını incelemek ve caddeleri ve otoyolu inleten bu sistemle ilgili bilgi edinmek için Saturn Taksim mağazasındaki Harley-Davidson Show’unu kaçırmamalısınız.

Touring Street Glide, ESPFI içeren yalıtım montajlı 1690cc Twin Cam 103 motor, 6 hıza sahip Cruise Drive şanzıman, 22,7 litre yakıt tankı, yeni 2-1-2 egzos sisteminin yanı sıra, yeni özellikleri; motor yalıtım sistemi, yalıtımlı sürüş sistemi, iskelet ve döner kol, siyah yivli disk dökme alüminyum jantlar-17 inç ön/16 inç arka özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.



İlgili etiketler : Saturn, Saturn Taksim, Harley-davidson, Harley-davidson Tri Glide, Harley-davidson Show,

Haber Sahibi

Saturn
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Aralık 2011
  • Trafik

    : 3488

Diğer Saturn Haberleri

Benzer Haberler

  • Silk & Cashmere Silk and Cashmere'den Sıcacık Hırkalar

    Silk and Cashmere'den Sıcacık Hırkalar

    Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden bizlere anlatan Silk and Cashmere havaların iyice serinlediği bugünlerde özlediğimiz sıcacık hırkalarla karşımızda. Modern şehir hayatınd...
    3 Kasım 20151440 defa incelendi
  • Espark AVM Harley Davidson Owsers Group Espark'ta!

    Harley Davidson Owsers Group Espark'ta!

    Harley Davidson Tutkunları Espark Alışveriş Merkezi’nde Bir araya Geliyor! ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi aktivitelerine devam ediyor. Türkiye’nin dört bir köşes...
    5 Ekim 20122065 defa incelendi
  • Tepe Prime Avenue HOG'lar Tepe Prime Avenue'da Buluştular

    HOG'lar Tepe Prime Avenue'da Buluştular

    Özgün mimarisi ve açık hava konseptiyle Ankara’da iş dünyasının ve sosyal hayatın merkezi haline gelen Tepe Prime Avenue, 21 Eylül 2013 Cumartesi akşamı LGB Events’in organize ettiği partiyl...
    23 Eylül 20131276 defa incelendi
  • Saturn Yeni Saturn Mağazası Taksim Demirören İstiklal'de Açıldı

    Yeni Saturn Mağazası Taksim Demirören İstiklal'de Açıldı

    Saturn İle Taksim’e Teknoloji Geldi Türkiye’de ilk mağazasını 2009 yılında Forum İstanbul, Bayrampaşa‘da açan teknoloji devi Saturn; Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazasını, Türkiye’...
    18 Mart 201112987 defa incelendi
  • Saturn Saturn Taksim Demirören PES 2012 Turnuvası Sizi Bekliyor!

    Saturn Taksim Demirören PES 2012 Turnuvası Sizi Bekliyor!

    PES 2012 de en iyi benim, beni kimse yenemez  diyorsan 28-29 Ocak'ta İstanbul Taksim Demirören AVM Saturn mağazasına uğra, hediyeni kazan! Düzenlediği kampanyalar ve etkinliklerle tüke...
    28 Ocak 20123909 defa incelendi