Samsung MV900F İle, Her Açıdan Mükemmel Portreler ve Anında Paylaşım

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2328 defa incelendi
  • Puan : star star star 61 incelemede 3,31 puan almıştır.
Samsung'un yeni Smart Camera’sı MV900F, paylaşmaya değer kusursuz portreler için yaratıcılık ile bağlantı özelliğini bir araya getiriyor.

Samsung Electronics, Wi-Fi özellikli akıllı dijital fotoğraf makinesi (smart camera) serisinin en yeni üyesi MVF900F'i tanıttı. Samsung'un MV800 modelinin başarısını takip eden MV900F ayrıca, Samsung'un yenilikçi 180 derece döndürülebilen flip-out ekrana sahip. Böylece her açıdan paylaşılabilen yaratıcı otoportreler çekmeyi ve çekilen kareleri anında paylaşmayı mümkün kılıyor.
Samsung'un Wi-Fi bağlantı özelliği ile yaratıcı fonksiyonları bir araya getiren cihaz, gösterişli bir otoportre yaratmak için ideal. F2.5 parlak objektifi ve 16.3 megapiksel çözünürlüklü BSI CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor- ışık algılama sensör çipi, görüntüyü algılar ve oluşturur) sensörü ve ayrıca çerçeveli fotoğraflar için 25mm'lik geniş açılı objektifiyle MVF900F, az ışıklı ortamlarda bile güzel çekimi olanağı sağlıyor. Tasarım, yaratıcılık ve bağlantının kusursuz birleşimiyle MV900F, her şeyi en güzel haliyle gösterme imkanı sunuyor.

Samsung Electronics Dijital Görüntülemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Satış ve Pazarlama Bölümü Başkanı Sun Hong Lim: “Çekilen her fotoğrafın paylaşmaya değer olmasını sağlayan yaratıcı özellikleriyle MV900F, Samsung'un kullanıcıların kişiliklerini ifade edebilmelerini sağlamak için kararlılıkla yürüttüğü çalışmaların yeni bir örneği. En son akıllı dijital fotoğraf makinesi teknolojisi ile birleşen benzersiz flip-out ekranı sayesinde, en güzel anlar tüm açılardan yakalanıp, üstün kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor ve her an paylaşılabiliyor. Gece gezmelerinde az ışıkla çekilen nefes kesici fotoğraflar için ideal olmasının yanı sıra, anında harika profil fotoğrafları çekip paylaşmaya olanak sağlayan bir cep düzenleyicisi olması da, MV900F'i mükemmel bir sosyal yol arkadaşı yapıyor” dedi.

Bir hareketinizle makinenizi uzaktan kontrol edin
Tüm bu özelliklerin yanında ayrıca, boydan çekilmiş otoportreler veya grup fotoğrafları için, hareket algılama sensörü ile çalışan Samsung'un benzersiz Hareket Tanıma özelliği sayesinde kullanıcılar, sadece hareketleri ile makineyi uzaktan kontrol edebiliyorlar. Fotoğraf makinesinin zum özelliğini kullanmak için kullanıcıların elleriyle dairesel bir şekil yapmaları, resmi çekmek için ise ellerini aşağı yukarı hareket ettirmeleri yeterli.

Tam boy otoportreler ve grup resimleri çekmek artık çok kolay
Samsung'un 3.3 inç, 180 derece döndürülebilen flip-out ekranı sayesinde MV900F kullanıcılara,  ister büyük bir grup fotoğrafı, isterse boy fotoğrafı olsun; her açıdan kolayca en iyi kareyi yakalama ve resim çekebilme olanağı sunuyor.

Özneler yakın çekim için hazır olmasalar bile, MV900F'in sahip olduğu bir dizi özellik sayesinde kolayca profesyonel güzellik fotoğrafları çekmek de mümkün. Sanal bir makyaj çantası olan Samsung'un yeni Güzellik Paleti özelliği sayesinde kullanıcılar, on değişik makyaj seçeneğinden birini seçerek kişisel profil fotoğraflarını yumuşatabiliyor, parlaklığını ve rengini ayarlayabiliyor.

Her koşula uyacak şekilde tasarlandı
Fotoğrafların çekildikleri anın atmosferini gerçekçi bir şekilde yansıtmasını sağlamak için MV900F, az ışıklı ortamlarda bile üstün fotoğraf kalitesi sunuyor. 16.3 megapiksel çözünürlüklü BSI CMOS sensörü ve daha parlak F2.5 objektifi ile MV900F, loş ortamlarda çekilen fotoğrafları yapay ışığın beyazlatıcı etkilerinden koruyarak detaylarını kaybetmelerini engelliyor. Bu özelliklerin yanı sıra, Low Light Shot modu, arka arkaya üç kare çekip bunları birbirine ekleyerek az ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflarda bulunan bulanıklık ve kirlilik sorununu ortadan kaldırıyor ve makine için, az ışıklı ortamlarda otomatik olarak en iyi ayarları seçiyor.

Bunun yanı sıra, hiçbir detayın veya kişinin çerçeve dışında kalmaması için MV900F'de 25mm'lik geniş açılı bir objektif ve 5x optik zum özellikleri de mevcut. Bu  özellik sayesinde de makine gece çekimlerinin veya tatillerin vazgeçilmez yol arkadaşı haline geliyor.
MV900F, az ışıklı ortamların yanı sıra, en parlak gün ışığında da kolayca çekim yapabilmek için tasarlandı. MV900F'in 3.3 inç, geliştirilmiş WVGA AMOLED dokunmatik ekranı, parlak ışıkta da resimlerin net bir şekilde görülmesine olanak sağlıyor.

Mükemmel Çekim, Anında Paylaşım
Samsung'un Smart Camera serisi için bir yenilik olarak MV900F, Wi-Fi özelliği sayesinde sosyal paylaşım ağlarına ve cihazlarına anında bağlanabilme olanağı sunuyor. Smart Link düğmesini ya da kolay kullanımlı dokunmatik ekranını kullanarak kablolara gerek kalmadan, güvenle fotoğraf kaydetmek ve anında paylaşmak mümkün. 
Bir dizi kablosuz bağlantı özelliği sayesinde kullanıcılar Mobile Link (Mobil Bağlantı) kullanarak, fotoğraflarını tüm dünyayla anında paylaşmak için, telefonlarına aktarabiliyor, Cloud (bulut) hizmetlerine kolayca kaydedebiliyor, sosyal paylaşım ağlarına yükleyebiliyor ve e-posta olarak gönderebiliyorlar.

Ek Özelliklerle Yaratın, Oynayın ve Paylaşın
30fps'te kayıt yapan1920x1080 çözünürlüklü Full HD video çekim özelliği ile hayat dolu, paylaşılması gereken anları çekin. Durağan fotoğraflarınızın en iyilerini hareketli filmler ile birleştiren Hareketli Fotoğraf uygulaması objelere zekice hayat veriyor. Bu sayede kalabalığın içinden veya yoğun bir caddeden el sallayan bir kişinin etrafında zaman adeta duruyor ve obje tüm ilginin odağına yerleşiyor.
Beyaz, siyah, pembe ve kırmızı renk seçenekleriyle MV900F, her tarza uyacak ve götürüldüğü her yerde dikkatleri üzerine çekecek şekilde tasarlandı.






İlgili etiketler : Samsung, Samsung Mv900f, Fotoğraf Makinesi, Smart Camera,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2328

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler