Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2515 defa incelendi
  • Puan : star star star star 66 incelemede 3,74 puan almıştır.
Samsung Motion Sync’in yenilikçisilindir tasarımı, eşsiz bir manevra yeteneği ve üstün emiş gücü sağlıyor...

Samsung Electronics Co. Ltd., tüketicilerin elektrikli süpürgelerini evde daha kolay hareket ettirebilmeleri için ve en iyi temizliği en kolay şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla tasarlanan Motion Sync (SC20F70) elektrikli süpürgenin tanıtımını Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2013’te yaptı.

Kullanım kolaylığını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla tasarlanan SC20F70, devrim niteliğindekiMotion Sync DesignTM özelliğiyle piyasadaki en dengelisilindir tipi elektrikli süpürge olmasının yanı sıra sahip olduğuyenilikçi CycloneForce Multi teknolojisi ile emiş gücünü koruyarak mükemmel bir temizlik performansı sunuyor.

Samsung Electronics, Tüketici Elektroniği Başkanı ve CEO’su Boo-Keun Yoon, “Samsung’un bütün ev aletlerinde olduğu gibi önceliğimiz, ürünlerimizi tüketicilerimizin özgün yaşam tarzlarına uygun bir şekilde dönüştürmek ve geliştirmektir” diyerek şunları ekledi: “Onların hayatı değişirken biz de aynı şekilde değişen aletler geliştirmeye çalışıyoruz ve iş hayatları en yoğun olan ailelerde bile ev temizliğini kolay ve fazla çaba harcamadan gerçekleştirebilenMotion Sync Elektrikli Süpürge ile bunu başardığımızı söylemekten gurur duyuyoruz.”

Kontrol Tüketicinin Elinde
Yeni Motion Sync tasarımı sayesinde elektrikli süpürgenin gövdesi tekerleklerden ayrı hareket edebiliyor ve ani dönüşlerde daha hızlı, daha doğru ve dengeli hareketler yapabiliyor. Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge ağırlık merkezinden yararlanarak daha iyi bir manevra yeteneği sunuyor.

Benzersiz bombeli tekerlerler silindir gövdeden hafif dışa doğru bir açı yapıyor ve elektrikli süpürgenin dengede kalmasını sağlayıp devrilmesini önleyerek kullanıcının dikkatini temizlik işine vermesine yardımcı oluyor. Büyük ve içi boş tekerlekler, küçük bir çabayla, ister halıda, ister laminat kaplama üzerinde isterse ahşap zeminde olsun yumuşak ve kolay bir şekilde dönüyor. Tekerlekler aynı zamanda, elektrikli süpürgenin halı veya eşiklerin üstü gibi her türlü zeminde kolaylıkla hareket etmesini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Kalıcı ve Yüksek Emiş Gücü
Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürgenin yenilikçi CycloneForce Multi teknolojisinin sahip olduğu 14 bölmeden oluşan eşsiz iç yapı güçlü bir hava akımı yaratıyor. Güçlü merkezkaç kuvveti, toz partikülleri ve döküntüleri havadan mükemmel bir şekilde ayırarak, odayı terk etmelerini engelliyor. Filtrenin tıkanmasını önleyen bu sistem yüksek emiş gücünün uzun süre korunmasını sağlıyor.

Torbasız elektrikli süpürgelerin çoğunda çapraz tip köpük filtre bulunmasına karşılık Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürgede bulunan basit sünger benzeri köpük filtre daha fazla toz yakalıyor ve kolaylıkla yıkanıp temizlenebiliyor. Filtrenin tıkanmaması için tek yapılması gereken tek şey filtreyi hızlıca durulamak, böylece her zaman kalıcı bir emiş gücü ve mükemmel sonuçlar elde ediliyor.

Samsung Motiong Sync Elektrikli Süpürgede bulunan Extreme Force Fırçasının geliştirilmiş tutuş gücü sayesinde görünmeyen tozları bile kaçırmazsınız. Elektrikli Süpürge, basıncı fırçanın her tarafına dengeli bir şekilde dağıtarak toz ve parçacıkların güçlü bir şekilde alınmasını sağlar ve daha etkili bir genel performans sunar.

Tüm Kolaylıklar Parmaklarınızın Ucunda
Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge, kumanda düğmeleri ve aksesuarların sapı üzerine entegre edilmiş olması sayesinde, temizlik için çok yararlı araç ve gereçlerin doğrudan kullanıcının elinin altında olmasını sağlar.

Doğrudan sapın üzerine monte edilmiş olan özel temizlik araçları;boru, toz alma ve ince uçlar  arasında kolay ve hızlı geçiş yapılmasını ve aksesuarları cihazdan sökmeye gerek olmaması sayesinde zor ulaşılan noktaların kolaylıkla temizlenmesini sağlar.

Dahili Uzaktan Kumanda Kolu, cihazın kolaylıkla çalıştırılıp durdurulmasını ve en uygun emiş gücünün seçilmesini sağlar. Bu kumandalar, kullanışlılık açısından her zaman sap üzerinde ve kolay erişilecek bir yere  yerleştirilir ve böylece kullanıcı temizliğe ara vermeksizin güç seviyesini hızlı bir şekilde değiştirebilir.

Kolay görülen bir Toz Sensörü çok tozlu bir nokta tespit ettiğinde kullanıcıyı bir kırmızı ışıkla uyarır. Bölge tamamen temizlendiğinde yeşil ışık yanar ve artık bu alandan ayrılabileceğini kullanıcıya bildirir. Böylece işler tahmini olarak değil bilerek yapılır ve temizlik için harcanan toplam zaman azaltılmış olur.

Temizlik tamamlandığında kolayca çıkarılan torbasız toz kutusu, tozun yeniden yere dökülme tehlikesi olmaksızın kolaylıkla çöp kutusuna boşaltılır.

Özellikler

Pet(FR)

Model Kodu

VC20F70HUDC

Tüketim

2000W

Emiş Gücü

360W

Siklon Tipi

CycloneForce multi

Tekerlek Tipi

Motion Sync Tasarımı

Kapasite

2L

Gürültü

79dBA(Azami)

74dBA(Sessiz mod)

Kumanda

Yeni RF Sap

Motor Öncesi Filtre

Sünger + Mikro

Egzoz Filtresi

Alerji Önleyici Filtreli HEPA H13

Ana Fırça

NB810

Diğer Fırçalar/

Aksesuar

Dahili

Power Pet(TB500) Fırça

Parke Uzmanı Fırça

Boru

Teleskopik

Hortum

Yeni Kablosuz

Kaplama

Parlak

Kablo

9m

Renk

Titanium Gümüş

Ambalaj

Renkli





 Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge

Samsung Motion Sync Elektrikli Süpürge

İlgili etiketler : Samsung, Elektrikli Süpürge, Motion Syncelektrikli Süpürge,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Eylül 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2013
  • Trafik

    : 2515

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Siemens Yeni Siemens VSX4XTRM Süpürge

    Yeni Siemens VSX4XTRM Süpürge

    Siemens Ev Aletleri, sensorBagless™ teknolojisi ile benzersiz bir kullanım kolaylığı sağlayan toz torbasız VSX4XTRM elektrikli süpürgesini sundu. Yeni Siemens VSX4XTRM elektrikli süpürge eas...
    13 Mart 20135232 defa incelendi
  • Rowenta Rowenta Silence Force Extreme ile Sessiz Ve Derinlemesine Süpürme Keyfi!

    Rowenta Silence Force Extreme ile Sessiz Ve Derinlemesine Süpürme

    Rowenta, elektrikli süpürgesinde ihtiyaç duyulandan fazlasını sunuyor. “Silence Force Extreme” serisi, yüzde 50 enerji tasarrufu ve yüzde 100 toz toplama performansıyla sıra dışı özellikler ...
    1 Eylül 20141903 defa incelendi
  • LG LG Elektrik Süpürgesinin Takibindesiniz

    LG Elektrik Süpürgesinin Takibindesiniz

    LG’nin yeni inovatif elektrik süpürgesi Kompressor Follow Me, kullanıcısını otomatik olarak takip ediyor. LG Electronics, kullanıcıyı otomatik olarak takip eden Kompressor Follow Me isimli...
    29 Ağustos 20122502 defa incelendi
  • Profilo Profilo’nun Kırmızı Süpürgesi Temizlikte Yeni Bir Sayfa Açıyor!

    Profilo’nun Kırmızı Süpürgesi Temizlikte Yeni Bir Sayfa Açıyor!

    Dayanıklı, estetik ve ileri teknoloji ile geliştirilen ürünleri ile hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin büyük ilgi gören kırmızı süpürgesi VSQ4PT2430, güçlü motoruyla terte...
    29 Nisan 20141900 defa incelendi
  • Profilo Profilo'dan Tum Tozlara Kırmızı Alarm

    Profilo'dan Tum Tozlara Kırmızı Alarm

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri kırmızı rengi ve estetik tasarımı ile göz alan güçlü, dayanıklı ve pratik yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesini tüketicilerin beğenisine sundu. 2400 Wa...
    17 Haziran 20131527 defa incelendi