Samsung HW-F751 Soundbar ile Evde Sinema Keyfi Sizi Bekliyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1597 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,87 puan almıştır.
Samsung'un patentli,hibrid lambalı amplifikatör teknolojisini içeren, HW-F751, hem işlevselliği hem de şık tasarımıyla evde sinema keyfine yeni bir boyut kazandırıyor.

Samsung’unlamba amfiliteknolojisi sayesinde ürettiği Soundbar, üstün ses kalitesi ilekullanıcıların beklentilerini karşılıyor.HW-F751,hem Samsung Smart TV, hemde subwoofer’a kablosuz bağlantı imkânı sağlayarak, kristal bir ses deneyimi ile işlevselliği,ustalıkla bir araya getiriyor.

Ses cihazları meraklılarını memnun etmek ve saf bir dinleme deneyimi üretmek adına geliştirilen kablosuz Soundbar HW-F751, lambalı amfinin zengin ve sıcak ses performansını elde etmek için, Samsung’un özel hibrid vakumlu tüp amplifikatör teknolojisi ile dijital amplifikatör berraklığını birleştiriyor.

Çok daha doğal bir ses deneyimi
Daha önceleri sadece premium ses ürünlerinde kullanılabilen lamba amplifikatörleri, daha doğal sesler sundukları için müzik tutkunları tarafından beğenilmektefakatsesler bazen bozulmaya tabi olabilmekteydi. Buna karşın dijital amplifikatörler net bir ses çıkışı dağıtır, daha fazla enerji verimliliği sağlar ve daha küçük form faktöre sığardı.   

Lambalı sistemini ön amplifikatörde kullanırken, güç amplifikatörü ise Soundbar’ın ince ve teknolojik gövdesini korumak için dijital bir sistemle donatıldı. Bu mükemmel birleşim sayesinde Samsung, ana ses ürünleri için ses kalitesinde çığır açan bir teknoloji sunuyor.

Samsung Smart TV’ler ile kablosuz özgürlük

HW-F751’inSoundshare özelliği sayesinde, Samsung Smart TV’lere kablosuz olarak bağlanabilirken, şıksubwoofer bağlantısını yine kablosuz olarak kullanma imkânına sahipsiniz.HW-F751, Kurulum ve Ses Kalibrasyonu teknolojisi sayesinde ister sehpa üzerinde ister kutu içerisinden çıkan duvar askı aparatları sayesindeistediğiniz açıdan ses kalitesinin keyfini yaşamanızaolanak tanıyor.USB üzerinden MP3, WMA ve WAV formatlarını destekleyen HW-F751, 310 W yüksek ses gücü ile mevcut TV’nize kablolu veya kablosuz olarak bağlanma imkânını şık ve kompakt tasarımı ile birlikte sunuyor.
HW-F751’i farklı kılan bir diğer özelliği ise; mevcut 2.1 kanal yapısıyla, 3D Sound Plus ve Dolby Digitaldesteklemesi ve bu sayede ev konforunda sinema keyfi yaşama imkanı sunması... Samsung HW-F751 Soundbar, 1999 TL civarındaki son kullanıcı satış fiyatı ile tüketiciye sunuluyor.



İlgili etiketler : Samsung, Hw-f751 Soundbar, Subwoofer, Soundshare,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 1597

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Samsung NW700 Sound+

    Samsung NW700 Sound+

    Duvara monte edilebilen yeni NW700 Sound+, Samsung Ses Laboratuvarı'nda geliştirilen tümleşik subwoofer da dâhil olmak üzere gelişmiş ses özellikleriyle birlikte geliyor. Samsung Electroni...
    26 Aralık 20171272 defa incelendi
  • Philips Philips Fidelio Soundbar HTL9100

    Philips Fidelio Soundbar HTL9100

    Tamamen kablosuz olarak çalışan ayrılabilir hoparlörleriyle Philips Fidelio Soundbar HTL9100, gerçek bir surround deneyimi sunuyor. Patentli ses teknolojisi ile çalışan Philips HTL9100, Wi...
    9 Mayıs 20141701 defa incelendi
  • LG LG Curved Sound Bar HS8

    LG Curved Sound Bar HS8

    LG’nin yeni kavisli Sound Bar’ı Music Flow HS8, sezgisel kontrolleriyle kullanım kolaylığı sağlarken, sinema kalitesindeki sesi sayesinde evdeki TV keyfinizi en üst düzeye çıkarıyor. LG Ele...
    28 Ağustos 20151491 defa incelendi
  • Samsung Samsung Evde Sinema Keyfine Yeni Bir Boyut Kazandırıyor

    Samsung Evde Sinema Keyfine Yeni Bir Boyut Kazandırıyor

    Samsung'un patentli, hibrid lambalı amplifikatör teknolojisini içeren,HW-F751, hem işlevselliği hem de şık tasarımıyla evde sinema keyfine yeni bir boyut kazandırıyor. Samsung’un lamba amf...
    28 Ağustos 20131384 defa incelendi