Samsung Galaxy S7 ve S7 edge Çok Yakında Vodafone'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1622 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 4 puan almıştır.
Vodafone, Samsung'un yeni Galaxy S7 ve S7 edge modellerini Türkiye'ye getireceğini duyurdu.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, Dünya Mobil Kongresi kapsamında Barcelona'da gerçekleştirilen "Samsung Unpacked" etkinliğinde tanıtılan yeni Samsung Galaxy S7 ve S7 edge akıllı telefonları yakında "Vodafone Çok Satanlar Masası" avantajlarıyla satışa sunacak.

Üç boyutlu cam ve metalden üretilen 5.1 inç Galaxy S7 ve 5.5 inç Galaxy S7 edge, zarif tasarımı, dayanıklı ve ergonomik kavisli yapıyla buluşturuyor. Şarj olma hızları son derece yüksek olan cihazlar, uygulamaları daha hızlı başlatmayı sağlayan özel işlemciye ve 4 GB RAM ile güçlü bir donanıma sahip bulunuyor. Galaxy S7 ve S7 edge, 12 MP kamera, F1.7 lens ve bir akıllı telefonda ilk kez yer alan İkili Piksel Sensör ile yüksek ışık hassasiyetine sahip.

Yakında Vodafone Çok Satanlar Masası'na katılacak Samsung Galaxy S7 ve S7 edge, tarifeye ek 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle satışa sunulacak.

"Tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağız"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma hedefiyle dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirtti. Uysal, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimize mobil iletişimin dinamizmini yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilme kolaylığı sunuyoruz. Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından Samsung'un yeni ve gelişmiş mobil teknolojilerle donattığı Galaxy S7 ve S7 edge ürünlerini akıllı cihaz portföyümüze katacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Son teknolojileri dünyayla aynı anda abonelerimize sunma hedefimiz doğrultusunda, tüm dünyada merakla beklenen Samsung Galaxy'nin yeni üyelerini çok yakında Vodafone Çok Satanlar Masası farkıyla Türkiye'ye getireceğiz. Gelişmiş kamera lensi, oyun grafik kartı gibi özellikleriyle öne çıkan bu cihazların, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz."


İlgili etiketler : Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung, Vodafone, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Şubat 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2016
  • Trafik

    : 1622

Diğer Vodafone Haberleri

Benzer Haberler