Samsung Galaxy S6 Edge+ Üstün Fotoğraf ve Video Özellikleriyle Fark Yaratıyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1674 defa incelendi
  • Puan : star star star star 8 incelemede 3,62 puan almıştır.
Samsung’un büyük ekran akıllı telefon pazarına kazandırdığı yeni cihazı Galaxy S6 edge+, kusursuz biçim ve fonksiyonu bir arada sunarken içerdiği yenilikçi fotoğraf ve video özellikleriyle, amatör kamera kullanıcılarını profesyonelliğe taşıyor.

Istanbul, 26 Ekim 2015 - Samsung Electronics, tümüyle yeni Galaxy S6 edge+ ile büyük ekran akıllı telefon pazarında çıtayı yine yükseltti.

Tümüyle metal ve camdan oluşan Galaxy edge+, 5,7 inçlik Quad HD Super AMOLED ekranı ve kavisli kenarlarıyla dikkat çeken Galaxy S6 edge+, biçim ve fonksiyonun en iyi bileşimini sunuyor.

Amatör fotoğraf kavramı Galaxy S6 edge+ ile son buluyor
Gerçek hayata en yakın görüntüleme deneyimi sağlayan cihaz, fotoğraf meraklıları için 16 MP kameranın yanı sıra çekilen görüntüleri ideal haline getirmeyi amaçlayan çeşitli uygulamaları da beraberinde sunuyor.

Otomatik gerçek zamanlı HDR ile anılarınız ve hikayelerinizi daima en doğru ışıkta yakalamayı garanti edenGalaxy S6 edge+, kameranın içerdiği gelişmiş Selfie teknolojisi ve geniş filtre seçenekleri sayesinde, selfie kalitasine de yeni bir boyut getiriyor. Saniyeden az bir zamanda açılabilen kamerasıyla, kaçırmak istemediğiniz anları yakalama endişesi de tarih oluyor.

Çarpıcı video özellikleri
Galaxy S6 edge+, hayranlık uyandırıcı video becerileriyle de öne çıkıyor. Cihazın “Video Digital Image Stabilization (VDIS)” özelliği, cihazın titreme derdine son verirken; “Live Broadcast” (Canlı Yayın) özelliği sayesinde, yaşadığınız maceraları o esnada kameranızdan direct YouTube’a aktarma imkanı da veriyor.



İlgili etiketler : Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge+ Özellikleri,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 1674

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler