Samsung Galaxy Note II, Ekim Ayının İkinci Yarısında Türkiye'de Satışa Sunulacak

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2824 defa incelendi
  • Puan : star star star 37 incelemede 3,32 puan almıştır.
Kendinizi daha iyi ifade etmenize ve yaratıcılığınızı ortaya koymanıza yardımcı olan Galaxy Note II, Ekim ayının ortasında Türkiye’deki tüketiciler ile buluşacak.

Geçen hafta Berlin’de gerçekleştirilen IFA fuarı öncesinde tanıtılan ve kişiselleştirilmiş ve etkileyici içerikler oluşturma konusunda benzersiz olan yeni Samsung GALAXY Note II, mobil kullanımda yaratıcılık açısından en gelişmiş akıllı telefon konumuna yerleşecek.

Mükemmel görüntüleme deneyimi
GALAXY Note II’nin sahip olduğu 5.5 inç (140.9 mm) HD Super AMOLED ekran, kristal berraklığında nefes kesici bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. 16:9 ekran oranı; daha zengin, sürükleyici ve sinemayı andıran bir video izleme deneyimi sunuyor ve hareket halindeyken bile HD videoları kusursuz bir şekilde izlemeyi mümkün kılıyor. Cihazın daha geniş bir ekrana sahip olması, kullanıcının içeriği net ve canlı olarak izlemesini sağlıyor ve okunabilirliği daha da artırıyor. Büyüleyici içerik deneyimlerine ek olarak, GALAXY Note II’nin daha geniş ekranı ve daha ince tasarımı sayesinde kullanıcılar, hareket halindeyken daha fazla işi daha verimli şekilde tamamlama ve özgürce içerik yaratma olanağı bulacaklar.

Kolay bir çoklu görev yönetimi
Air View uygulaması S Pen ile; e-posta, S Planner, fotoğraf galerisi veya video üzerinde gezinerek içeriği açmaksızın ön izleme yapma olanağı sunuyor. Bu özellik sayesinde, ekran geçişlerine gerek olmaksızın kullanıcılar, tek bir bakışta çok daha fazla bilgiyi kolayca aratabiliyor ve bilgiye ulaşabiliyor.

Popup Note özelliği, S Note uygulamasının kullanıcıların ekranlarının herhangi bir yerinde anlık olarak bir pop-up penceresi şeklinde açılmasını sağlıyor. Kullanıcı bir çağrı sırasında S Pen’i çıkardığında; S Note uygulaması otomatik olarak ekranda beliriyor ve kullanıcıların hızlıca bir şekilde kişisel mesaj yazmalarını mümkün kılıyor.

Ayrıca cihazın Quick Command adı verilen yeni El Hareketleri özelliği sayesinde kullanıcılar sık kullanılan uygulamaları S Pen ile hızla aktive edebiliyor. El Hareketleri özelliği, kullanıcı S Pen düğmesine basarak ekranda yukarı doğru gittiğinde ortaya çıkıyor. Kullanıcılar, El Hareketleri özelliğine önceden kaydedilmiş işaretleri çizerek, hızla e-posta gönderebiliyor, telefon araması yapabiliyor ve ayrıca, hızlı ve kolay erişim için kendine özgü işaretleri çizip atayabiliyor.

Dahası kullanıcılar, Ekran Kaydı (Screen Recorder) özelliği sayesinde kolay ve hızlıca deneyimlerini paylaşabilecek. Çünkü bu özellik kullanıcıların, ekranlarında izledikleri görüntünün tamamını -örneğin bir uygulamanın nasıl kullanılacağıyla ilgili bir tanıtım videosunu- kaydedebilmelerini ve sonrasında paylaşabilmelerini sağlıyor.  

Kullanıcıların kendini ifade etmesi için muhteşem araçlar – Geliştirilmiş S Pen ve S Note
Yeni S Pen; mükemmel bir kavrayış için artık çok daha ergonomik bir tasarıma sahip. Bu nedenle çok daha rahat ve doğal bir yazma deneyimi sunuyor.

S Pen, yeni düşünce ve fikirleri anında kaydetme ve el yazısıyla herhangi bir dijital içeriği ekranda doğrudan bir araya getirme olanağı sağlayan gelişmiş özellikler sunuyor. Yalnızca özel bir S Pen tuşuna basılması, kullanıcıların S Pen’in seçilen içeriği kesme veya düzenleme isteğini sihirli bir şekilde anlaması için yeterli oluyor. Kolay Klip (Easy Clip) özelliği; ekrandaki içeriği istenen her şekilde ve anında kırparak kaydetmeye hazır hale getirmeyi, paylaşmayı veya yapıştırmayı mümkün kılıyor. Fotoğrafları kestikten sonra kullanıcılar, boyayarak, gölgelendirerek veya kendi el yazılarıyla notlar alarak kesilmiş içeriği kolayca düzenleyebiliyorlar.

“Idea Visualizer” özelliği ile kullanıcılar, S Note’a kendi el yazılarıyla oluşturdukları anahtar kelimelerden illüstrasyonlar atayabiliyor ve bu sayede çizimler, el yazısı ile birebir uyum sağlıyor. Böylece kullanıcılar kendilerini çok daha yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde ifade edebiliyor, hatta kendi kişiselleştirilmiş illüstrasyon kütüphanelerini bile oluşturabiliyor.

Üstün Performans
İçerik oluşturmanın, paylaşmanın ve çoklu görev yönetim becerilerinin yanı sıra, GALAXY Note II, en son donanım teknolojileriyle birlikte geliyor. Yüksek kapasiteli 1.6GHz dört çekirdekli işlemci ve HSPA Plus veya 4G LTE bağlantısı (ülkelere göre değişiklik gösterebilir) ile kolay bir çoklu görev yönetimi, son hızda ekran geçişleri, güçlü bir tarayıcı performansı sunuluyor ve uygulamaların yüklenme süresi en aza indiriliyor. GALAXY Note II, Android™ 4.1, JellyBean’e sahip ve bu sayede, cihaza çarpıcı grafik özellikleri kazandırılıyor. Ayrıca güncellenen Google Now hizmeti ortama duyarlı arama da dâhil olmak üzere yeni özellikler içeriyor. GALAXY Note II, 16 GB, 32 GB ve 64 GB hafıza seçeneklerine ve genişletilebilir bir micro SD bellek yuvasına sahip. 3.100 mAh batarya kapasitesi sayesinde kullanıcılar, şarj sıkıntısı yaşamaksızın multimedya içeriğinin tadını çıkarabilecek, hareket halinde bile her zaman yaratıcı olabilecek ve ne zaman, nerede olursa olsun yeni fikirler oluşturabilecek.

GALAXY Note II'de, arka yüzde 8 megapiksel ve ön yüzde ise 1.9 megapiksel kamera ve HD video kayıt özelliği standart olarak sunuluyor. Kamera, bu yılın ortasında GALAXY S III ile sunulan Arkadaş Fotoğraf Paylaşımı, Çoklu Çekim ve En İyi Fotoğraf gibi keyifli ve kullanışlı özelliklere sahip. Ayrıca, GALAXY Note II'de En İyi Yüzler isimli benzersiz bir kamera fonksiyonu bulunuyor. Kullanıcılar aynı zamanda S Pen’i kullanarak, kendi el yazılarıyla notlar ekleyebiliyor ve resimlerini kişiselleştirebiliyor. El yazısı Fotoğraf Notları jpg formatında paylaşılabiliyor.

 3G: HSPA+ 21Mbps (HSDPA 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps)

 4G LTE: 100Mbps/ 50Mbps (HDSPA 42Mbps / HSUPA 5.76Mbps)*

İşlemci

 1.6 GHz dört çekirdek işlemci

Ekran

 5.5HD Super AMOLED (1,280 x 720)

İşletim Sistemi

Android 4.1 (Jelly Bean)

Kamera

Arka Yüz: 8 Megapiksel Otomatik YakınlaştırmaKamera (LED Flaş, BSI destekli)

Ön Yüz: 1.9 Megapiksel Ön Kamera, BSI

En İyi Fotoğraf, En İyi Yüzler, Düşük Ortam Işığında Çekim

Video

Çözücü: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8,

Format: 3GP(MP4), WMV(ASF), AVI, FLV, MKV, WebM

Full HD(1080p) Kayıt ve Oynatma

Audio

Çözücü: MP3, OGG, WMA, AAC, ACC+, eAAC+, AMR(NB,WB), MIDI, WAV,

 AC-3, Flac

Music Player (SoundAlive destekli)

3.5mm kulaklık girişi

S Pen Özellikleri

S Pen Deneyimi

- S Note, S Planner, el yazısı entegrasyonu ile e-posta

- S Pen Keeper

- Quick Command, Easy Clip, Photo Note, Paper Artist

Air View

Popup Note, Popup Play

Shape Match, Formula Match, Idea Visualizer

Paylaşma özellikleri

Samsung AllShare Play & Control

Samsung AllShare Cast(WiFi Display) – Mirroring & Extension

Samsung AllShare Framework

S Beam

İçerik özellikleri ve hizmetleri

Samsung Apps

Samsung Kies /Samsung Kies Air

Samsung TouchWiz / Samsung L!ve Panel

Samsung Hub

-   Game Hub

- Learning Hub* / Music Hub* / Video Hub* / Media Hub*(US only)

Samsung ChatOn mobile communication service

Samsung S Suggest

Akıllı Bekleme, Direkt Arama, Ekran Kaydı, Hızlı Gözatma

Page Buddy/ Tag Buddy/ Word Buddy

Google Arama, Google Haritalar, Gmail, Google Latitude
Google Play Market,
Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Yerler,

Kurumsal Çözümler

(*)

 On Device Encryption (H/W)

Microsoft Exchange ActiveSync

VPN(F5, Cisco, Juniper)

MDM(Sybase Afaria, MobileIron, SOTI, Good)

CCX

VMware MVP

GPS

A-GPS

Glonass

Bağlantı

Bluetooth® v 4.0 (Apt-X çözücü desteği) LE

USB 2.0 Host

WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi HT40

Wi-Fi Direct

mHL

NFC

Sensör

Hareket Sensörü, RGB Işık, Dijital Pusula, Yakınlık, Jiroskop, Barometre

Hafıza

16/32/64GB kullanıcı hafızası + 2GB (RAM)

microSD (64GB’a kadar yükseltilebilen)

Boyut

80.5 x 151.1 x 9.4 mm, 180 g

Pil

Standard pil, Li-ion 3,100mAh






 Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II

İlgili etiketler : Samsung, Samsung Galaxy Note Iı, Galaxy Note Iı Özellikleri,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Ekim 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 2824

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Samsung Galaxy Note 8'i Tanıttı

    Samsung Galaxy Note 8'i Tanıttı

    Samsung Galaxy Note 8 ile imkansız diye bir şey yok! Samsung uzun zamandır beklenen amiral telefonu Galaxy Note 8'i New York'ta gerçekleştirilen dev bir etkinlikte tanıttı. Güney Kore mer...
    23 Ağustos 20171751 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 Akıllı Telefonlarını Tanıttı

    Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 Akıllı Telefonlarını Tan

    Muhteşem multimedya deneyimi için çift tarafında kavisli ekran bulunan Galaxy S6 edge+ ve kalemi S Pen ile akıllı telefonlarda not alma deneyiminde çığır açan Galaxy Note 5 tanıtıldı. Sams...
    13 Ağustos 20151846 defa incelendi
  • Samsung Mobile Samsung Galaxy Note10'un Kamera Özelliği Güçlendirdi

    Samsung Galaxy Note10'un Kamera Özelliği Güçlendirdi

    Samsung, yaşadığınız özel anılarınızı yakalama ve dostlarınızla paylaşmanız için yenilikçi yollar sunmaya öncülük ediyor. Samsung'un bu vizyonu Galaxy Note10'un yeni kamera özellikleriyle bi...
    3 Eylül 2019844 defa incelendi
  • Samsung Beyaz Şıklığında Samsung GALAXY Note

    Beyaz Şıklığında Samsung GALAXY Note

    Tablet ve akıllı telefon özelliklerini bir araya getirerek benzersiz bir mobil deneyim sunan GALAXY Note, beyaz renk seçeneğiyle beyaz rengin şıklığını arayanlara hitap ediyor. 24 Mart 2012...
    24 Mart 20123300 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Note Edge ve Galaxy Note 4'ü Tanıttı

    Samsung Galaxy Note Edge ve Galaxy Note 4'ü Tanıttı

    Samsung, Note serisinin en son ürünü Galaxy Note 4’ü tüketicilerin beğenisine sunarken, Galaxy Note Edge ile yeni nesil ekran teknolojisini de tanıttı. Samsung Electronics, bugün amiral gem...
    4 Eylül 20141872 defa incelendi