Samsung GALAXY Beam Projektörlü Akıllı Telefon

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4240 defa incelendi
  • Puan : star star star 96 incelemede 3,24 puan almıştır.
Samsung’un projektörlü akıllı telefonuyla multimedya içeriğini her zaman ve her yerde oynatabilecek, multimedya paylaşımını en üst seviyede yaşayacaksınız.

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, kullanıcılara multimedya içeriklerini, her yerde geniş bir yüzeye yansıtarak görüntüleyebilecekleri ve paylaşabilecekleri, projektörlü akıllı telefon Samsung GALAXY Beam'i tanıttı.

GALAXY Beam kullanıcılara; fotoğraf, video veya diğer dijital içerikleri, aileleri ve arkadaşlarıyla anında paylaşma olanağı sunuyor. Cihazda kayıtlı içeriği doğrudan duvara, tavana veya o an yakınınızdaki düz yüzeylere yansıtarak, herkesin eğlenceye katılmasını sağlayabilirsiniz. GALAXY Beam'in ultra parlak 15 lümenlik projektörü, kullanıcılara hayatın unutulmaz anlarını anında, kristal parlaklığında ve  dış ortamlarda bile paylaşma olanağı veriyor.

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin, şöyle diyor: "GALAXY Beam, pazardaki herhangi bir akıllı telefon kadar ince ve taşınabilir bir cihaz. Her yerde ve herkesin, benzersiz bir dijital içerik deneyimini, anında paylaşmasına olanak sağlayarak mobil özgürlük kavramını yeniden tanımlıyor. GALAXY Beam, Samsung anlayışının ve yenilikçiliğinin bir ürünüdür. Bu ürün Samsung'un, tüketicilere kendilerini ifade etmelerine ve içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmalarına yardımcı olacak ürünler sunarak, onlara olağanüstü deneyimler yaşatma kararlılığını gösteriyor."

Video klipler, haritalar, işle ilgili bilgiler, oyunlar gibi çok çeşitli multimedya içeriği GALAXY Beam'in genişliği 50 inçe ulaşan yüksek çözünürlüklü canlı projeksiyonunda izlenebilir. Cihaz üzerindeki özel projektör uygulaması ile, birkaç basit adımda içerik seçimi yaparak, projeksiyonu etkinleştirmek mümkün.

Toplantılarda, evde, sınıfta ya da dışarıda
Arkadaş toplantılarınıza farklı bir atmosfer katın; evdeki herhangi bir odayı veya dış mekandaki bir alanı anında ev sinemasına dönüştürün; tam ekranlı video klipleri tek bir dokunuşla tavana veya duvara yansıtın.

Ya da en güzel tatil anlarınızı GALAXY Beam’in 5 megapiksel kamerasıyla yakalayın ve sevdiğiniz fotoğraf karelerini, cihazdan çalacağınız müzik eşliğinde bir slayt gösterisi olarak duvara yansıtın ve ailenizle paylaşın.  

GALAXY Beam, dijital içeriği ve eğlenceyi kesintisiz ve anında paylaşan genç kullanıcılar için yeni bir paylaşım yöntemi sunuyor: Bir telefonun çok daha ötesinde, her yerde kullanılan, sokakta basit bir buluşmaya görsel bir boyut ekleyebilen, küçük bir arkadaş toplantısında atmosferi değiştiren, kısacası yaşanan anları kişisel ve anında paylaşılan bir şeye dönüştüren pratik bir dijital araç.

GALAXY Beam ile bir doğum günü veya yıldönümü partisini canlandırmak için YouTube veya müzik videolarını doğrudan tavana veya kapınıza yansıtarak paylaşabilirsiniz. Aynı şekilde, öğrenciler bir yatakhanede veya öğrenci evinde videoları veya dersler notlarını paylaşabilir ve ekip çalışmasını etkileşimli bir deneyim haline dönüştürebilirler.

GALAXY Beam etkileşimli ve bol aksiyonlu oyunlar için de idealdir: Kullanıcılar Samsung'un özel sanal oyun mağazası Game Hub üzerinden kendi oyunlarını yükleyebilir veya binden fazla oyun arasından seçim yapabilir, ardından bu oyunları birlikte oynadıkları kişiye veya izleyicilere yansıtarak etkileşimli bir deneyim haline dönüştürebilirler. Ayrıca, GALAXY Beam orta boyutlu işletmelerde çalışanlar için de pratik bir araçtır. Bir emlakçı müşterilerine evleri gezdirirken satınalınabilecek mülklerin görüntülerini gösterebilir veya bir mimar iş arkadaşlarına inşaat alanında veya ofiste taslak çalışmalarını ya da tasarımlarını gösterebilir.

Kusursuz bir projektör özelliğinin yanı sıra GALAXY Beam, stilinden veya taşınabilirliğinden de ödün vermiyor. GALAXY Beam, yalnızca 12.5 mm. inceliğinde ve şık, ergonomik bir tasarıma sahip. Android 2.3 Gingerbread ile çalışan cihazda bulunan güçlü, 1.0 GHz çift çekirdek işlemcisi, geniş bir kullanım alanı ve son derece hızlı bir kullanıcı arayüzü sunuyor. 8GB'lık kullanışlı dahili belleği hiçbir kısıtlama olmadan bol miktarda multimedya içeriğini depolama olanağı sağlarken, 2000 mAh kapasiteli pili, kullanıcıya daha fazla görüntü gücü ve içerik özgürlüğü veriyor.

Samsung GALAXY Beam teknik özellikler

HSPA 14.4/5.76 Mbps 850/900/1900/2100
EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
İşletim Sistemi  Android 2.3 (Gingerbread)
Ekran   4.0” 480x800 (WVGA) TFT
İşlemci 1.0GHz Çift-çekirdek işlemci
Kamera 5MP AF + 1.3MP / Flaş
Video MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX
Kayıt/Oynatma: 720p@30fps
Audio MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA
Bağlantı BT 3.0+HS, 802.11 b/g/n 2.4GHz, MicroUSB, USB 2.0, 3.5mm kulaklık girişi
PC Uygulamaları  Samsung Kies 2.0
Hafıza 8GB Dahili Hafıza, MicroSD (32GB’a yükseltilebilir)
Boyut 64.2 x 124 x 12.5mm, 145.3 g
Pil  2000 mAh


*Samsung Electronics, metinde belirtilen veya ilgili ürün özellikleri ve hizmetlerini haber vermeksizin değiştirme ve kaldırma hakkını saklı tutar. Ürün özellikleri, ürünün satışa sunulduğu pazara gore değişiklik gösterebilir.





 

 

 

 

 

İlgili etiketler : Samsung Galaxy, Galaxy Beam, Akıllı Telefon, Projektörlü Akıllı Telefon, Özellikleri,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 4240

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Avea Samsung Galaxy Beam, Türkiye'de ilk kez ve Sadece Avea'da

    Samsung Galaxy Beam, Türkiye'de ilk kez ve Sadece Avea'da

    Fotoğraf, video ve tüm dijital içerikleri her zaman ve her yerde oynatabilen, 50 inçe ulaşan genişliği ve yüksek çözünürlüklü canlı projeksiyonuyla Samsung Galaxy Beam, Avealılara 12 aya var...
    2 Ağustos 20123066 defa incelendi
  • Avea Avea'nın

    Avea'nın "Akıllı Kampanyaları" ile telefonlar Akıllandı

    GSM sektörünün en genç ve dinamik operatörü Avea, teknolojinin en son trend ve cihazlarını benzersiz fırsatlarla müşterilerine sunmaya devam ediyor. Avea, abonelerine SMS ve internet ihtiyaç...
    1 Ekim 20123460 defa incelendi
  • HTC HTC En Yeni Akıllı Telefonu HTC One M9+

    HTC En Yeni Akıllı Telefonu HTC One M9+

    HTC en yeni akıllı telefonu HTC One M9+’da, kusursuz tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor. HTC One M9+, üstün görüntü ve ses deneyimini teknoloji severlerin beğenisine sunuyor. G...
    19 Haziran 20152084 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    MediaMarkt, bugünden itibaren Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra için ön siparişleri almaya başlıyor. Daha gelişmiş ekrana ve kameralara sahip Samsung Galaxy S20 ...
    12 Şubat 20201728 defa incelendi
  • Samsung Avantajlı Fiyatıyla Samsung Galaxy Ace 2 Tam Size Göre

    Avantajlı Fiyatıyla Samsung Galaxy Ace 2 Tam Size Göre

    Android işletim sistemi, çift çekirdekli işlemci, geniş dokunmatik ekran ve minimal tasarımı bir araya getiren Galaxy Ace 2, 799 TL satış fiyatı ile sizi akıllı telefon deneyimiyle tanışmaya...
    28 Ocak 20131823 defa incelendi