Samsung'dan İçerik Alışverişleri İçin Akıllı Ödeme Yöntemi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1443 defa incelendi
  • Puan : star star star 40 incelemede 3,48 puan almıştır.
SamsungElectronics Türkiye, içerik servislerinde kullanmak üzere, İninal ile birlikte tüketicilere yeni bir ödeme metodu sunuyor. Kredi kartını dijital ortamda kullanmak istemeyen kullanıcılara özel olarak, Samsung ve İninal işbirliği ile tasarlanan ön ödemeli kartlar, internetten içerik alışverişinde kullanıcılara ekstra kolaylık sağlıyor.

SamsungElectronics Türkiye, ön ödeme sistemi çözümleri sunan ‘ininal’ ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, kullanıcıların içerik servislerinden gerçekleştireceği alışverişlerinde büyük kolaylık sağlıyor. İninal işbirliği ile uygulama mağazası SamsungApps, video servisi Samsung Sinema ve eKitap servisi SamsungeKitap’a özel olarak 3 farklı ön ödemeli kart sunacak olan Samsung, yeni ödeme sistemiyle kullanıcılarına farklı bir alternatif sunuyor.

Akıllı Ödeme Samsungİninal kartlar ile geliyor
SamsungElectronics Türkiye, kredi kartını dijital ortamda kullanmak istemeyen kullanıcılar için İninal ortaklığıyla geliştirdiği SamsungApps, Samsung Sinema ve SamsungeKitap’a özel 3 farklı kartı öncelikle Samsung mağazalarında olmak üzere tüketicilere sunacak. Servislere özel bu kartlara kullanıcıların istediği miktarda yükleme yapılabilecek.

SamsungElectronics Türkiye Dijital Pazarlama Sorumlusu Eren Kumcuoğlu: “SamsungElectronics Türkiye olarak İninal işbirliği ile dijital içerik alışverişleri için tasarladığımız Samsungİninal kartlarımızı duyurmaktan ötürü mutluyuz. Samsung dijital servislerine özel olarak tasarlanan bukartlar ile kredi kartını dijital ortamda kullanmak istemeyen kullanıcılarımıza diledikleri içeriklere kolay erişim imkanı sağlamış olacağız. SamsungElectronics olarak, kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak adına akıllı dünyanın en akıllısı olmaya devam edeceğiz” dedi.

İninal Genel Müdürü Çelik Ören: “İninal, öncelikli ve özel olarak internetten indirimli alışveriş yapmak için tasarladığımız,ancaksadece internet ile sınırlı kalmayıp ihtiyacınız olan her noktada kullanabileceğiniz bir kart. Mastercard ve ING ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz bu kart sisteminden yararlanmak için banka hesabınız olmasına gerek duyulmadan, size özel tanımlanmış limitlerle dilediğiniz kadar kart alıp kullanabilecek ya da hediye edebileceksiniz. Dünyanın her yerinde indirimli alışveriş yapabileceğiniz ininal kartlar artık SamsungApps, Samsung Sinema ve SamsungeKitap’ta da size özel indirimler sağlayacak. SamsungElectronics Türkiye ile işbirliği yapmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

SamsungElectronics Türkiye, kullanıcıları için tasarladığı akıllı ödeme sistemi Samsungİninal kartlar ile hem kolay hem de pratik bir sistem sunarak sektördeki farkını sürdürmeye devam ediyor.



İlgili etiketler : Samsung, İçerik Alışverişi,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1443

Diğer Samsung Haberleri