Ramsey 2012-2013 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 8892 defa incelendi
  • Puan : star star star 483 incelemede 2,85 puan almıştır.
Ramsey, Sartoria, Sport ve OnyxRamsey olmak üzere 4 farklı line’dan oluşan Ramsey, 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, daha hafif, daha doğal, daha lüks ve daha rafine tasarımları modayı yakından takip eden, günümüz modern erkeği ile buluşturuyor.

İlhamını modern mimariye referans olan Loft stilinden alan Ramsey 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, tüm Ramsey mağazalarında yerini aldı. Ramsey, Sartoria, Sport ve OnyxRamsey olmak üzere dört farklı line’dan oluşan Ramsey 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonunda tasarımın ön plana çıktığı, şıklığın detaylarda gizlendiği, kendine has yaşam tarzlarını ifade eden parçalar dikkat çekiyor. Ramsey’in takım elbisenin şık duruşunu koruyarak yüzde 50’ye varan hafiflik sağladığı Zero Weight üretim teknolojisiyle şekillenen tasarım odaklı duruşu, Sports’un yenilikçi tasarımları, OnyxRamsey’in genç, fit ve dinamik yapısı, Sartoria'nın rafine, stil tasarımları ile Ramsey 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tercih eden erkekler kendini adeta podyumda hissedecek.

Koleksiyonun ruhuna yansıyan Loft stili
70’li yıllarda ev ve iş alanlarını birlikte kullanmak isteyen New York'lu sanatçıların, şehrin içine entegre olmuş eski fabrika ve depoları, yaşam alanlarına ve stüdyolara dönüştürmesiyle başlayan Loft stili, sadece mimari bir tarz olarak değil, içinde barındırdığı tasarım dinamikleri ve ifade ettiği yaşam tarzıyla Ramsey koleksiyonunun ruhuna yön veriyor.

Tasarım odaklı, yenilikçi ve şık duruşunu koruyan Ramsey 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda eski ve yeni yüzey gibi farklı dokuların buluşması, naturel renk tonları üzerinde soft ton geçişleri koleksiyonun duruşuna ve detaylarına yansıyor.

Takım elbise ve ceketlerde Zero Weight hafifliği
Kahve, bordo, gri, mavi, laci gibi naturel renklerin soft ton geçişleri oluşturularak kullanıldığı koleksiyonun ana parçalarını; şık, stil, fit Zero Weight takım elbise ve ceketler,  yün, flanel kumaşlardan klasik görünümlü kargo cep pantolonlar, antik parça boya, akar boya, denim yıkama efektli pantolonlar, takıp çıkartılabilen triko yaka, düğme, kürk gibi fonksiyonel aksesuarlar, astarsız örme ceketler, yün kumaşlarla hazırlanan kapitone mont ve kabanlar oluşturuyor.

Koleksiyonda Ramsey takım elbiseler yün, yün-kaşmir, yün-ipek karışımlı yüksek kalite kumaşlar ile iki düğme vücuda oturan kalıplarla kurgulanırken, Zero Weight takım elbise ve ceketler ise yün, yün-kaşmir karışımlardan oluşan özel işlemlerle renk, doku ve yüzey şekilleri ile oynanmış kumaşlardan oluşan, astarsız, yarım astarlı, malzemesiz ve farklı dikiş efektleri ile tasarlandı.

Şıklığın detaylarda yeraldığı koleksiyonda ceketlerin yaka altı, düğme, iç ve cep astarı gibi aksesuarlarında da koleksiyonun bütününde uygulanan desen ve detaylar ön plana çıkıyor.
 

Kayak tatili modu Ramsey Sport ile şehre iniyor!
ABD’nin Colorado eyaletinin karla kaplı dağ ve kış silüetinin yansıdığı Ramsey Sport Sonbahar-Kış Koleksiyonu, kayak tatili modunu şehir hayatına taşıyor. Retro-climber olarak tanımlanan koleksiyon, Amerikan vintage, retro dağ kıyafetlerinden esinlenerek tasarlandı.
            
Koleksiyonun ana parçalarını, 70'lerden gelen kış temalı, kar tanesi motifli, İskoç örgü desenli, kalın örgülü hırka ve kazaklar, kadife, koton, Oxford, denim kumaşlarla hazırlanan ekoseli, çiçekli, çizgili desenli gömlekler, koton, kadife, ekose baskılı kumaşların, yıpranmış, ağartılmış denimlerin dikkat çektiği, esin kaynağı retro kayak pantolonları olan kargo cepli ve beş cepli pantolonlar oluşturuyor. Ramsey Sport Koleksiyonu’nda gri tonları; bordo, mavi, ekru ve lilanın sıcak tonları ile kombinleniyor.
            
Atkı, bere, eldiven, ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarla tamamlanan koleksiyonda, her bir parça birbirinin şıklığını tamamlıyor.

Her zaman tarz ve fit OnyxRamsey
Ramsey’in genç, fit ve dinamik koleksiyonu OnyxRamsey ilhamını, Belçikalı fotoğrafçı Filip Dujardin'in 'Fictions Series' adını verdiği gerçek ile fantezi arasında bir yerde kaybolmuş gibi gözüken mimari fotoğraflarından ilham alıyor. Dujardin'in grafik ve mimari formları sürrealist bir dille yeniden yorumlayan kolaj çalışmalarında görülen grafik, renk, doku blokları, asimetrik kurgular, modern katmanlar, yüzey geçişleri OnyxRamsey koleksiyonunun detaylarına yansıyor.

OnyxRamsey Sonbahar-Kış Koleksiyonunda dar silüetler, iki düğme skinny takımlar, yün, koton, kadife, deri, süet gibi doğal kumaşların teknik kumaşlarla oluşturduğu kolaj çalışmalar, farklı dokuların bir arada kullanıldığı ürünlerde uygulanan yağlı boyama, yıkama ve yıpratma efektleriyle oluşturulan yüzey ve renk denemeleri ön plana çıkıyor.




 Ramsey - 1

Ramsey - 1

 Ramsey - 2

Ramsey - 2

 Ramsey - 3

Ramsey - 3

 Ramsey - 4

Ramsey - 4

İlgili etiketler : Ramsey, Erkek Giyim, Ayakkabı, Takım Elbise, Kış Koleksiyonu, Sonbahar Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Ramsey
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Ağustos 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 8892

Diğer Ramsey Haberleri

Benzer Haberler

  • DS Damat D'S Damat'tan Günün Her Saatine Uygun Kombin Seçenekleri

    D'S Damat'tan Günün Her Saatine Uygun Kombin Seçenekleri

    D’S Damat 2015-16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, sezonun baskın trendi çizgili kumaşları ve kruvaze ceketleri iddialı renklerle bir araya getiriyor. Şehirli ve çalışan erkeği yeniden yorumlayan k...
    19 Ekim 20152666 defa incelendi
  • Cacharel Cacharel'den Bir Takımla Beş Farklı Görüntü

    Cacharel'den Bir Takımla Beş Farklı Görüntü

    Erkek giyiminin seçkin markası gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel, yeni koleksiyonunda da takım elbiseleri; gömlekler,  yelekler, denimler ve aksesuarlar ile mix&match yapara...
    9 Eylül 20141972 defa incelendi
  • Abdullah Kiğılı Abdullah Kiğılı'dan Çok Seyahat Edenlere  Özel Takım Elbise

    Abdullah Kiğılı'dan Çok Seyahat Edenlere Özel Takım Elbise

    Abdullah Kiğılı, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda “Travel” serisiyle bir takım elbiseden beklediğiniz her şeyi sunuyor. Yüksek kalitede kumaşların modern ve klasik stil ile buluştuğu Abdullah Ki...
    15 Nisan 20152432 defa incelendi
  • Abdullah Kiğılı Yazın En Casual Takımları Abdullah Kiğılı'da

    Yazın En Casual Takımları Abdullah Kiğılı'da

    Yazın gelmesiyle birlikte erkeklerin gardıroplarında da değişiklikler başladı. Koyu renkler yerini açık renklere, klasik takımlar yerini casual takımlara bırakmaya başladı. Detaylardaki işçi...
    18 Mayıs 20123249 defa incelendi
  • Pierre Cardin Pierre Cardin'den 4 Mevsim Giyilebilen Takım Elbise

    Pierre Cardin'den 4 Mevsim Giyilebilen Takım Elbise

    Dünyaca ünlü moda markası Pierre Cardin, “Suit Nos” adını verdiği takım elbise grubuyla 4 mevsim giyilebilen takım elbiseler sunuyor. 4 mevsim kullanılabilen kumaşlardan üretilen Suit Nos ta...
    24 Ocak 20126100 defa incelendi